Στις εργασίες που εκτελούνταν στον Βράχο της Αθύτου, το χρονοδιάγραμμα και την παράδοση του έργου αναφέρθηκε η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.

Όπως είπε: “Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν, αποκαταστάθηκε το σημείο αυτό ώστε να είναι λειτουργικό και προσβάσιμο για τους επισκέπτες.”

Σχετικά με το έργο του ηλεκτροφωτισμού που αφορά την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κασσάνδρας αλλά και τις ασφαλτοστρώσεις η κ.Χαλκιά ανέφερε:

“Αυτή τη στιγμή οι εργασίες συνεχίζονται στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Προσπαθούμε να περάσουμε από όλα τα χωριά. Ήδη ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο κομμάτι που αφορά στο παραλιακό μέτωπο της Φούρκας και στη Μόλα Καλύβα και συνεχίζουμε. Το ίδιο ισχύει και για τις ασφαλτοστρώσεις. Σταματήσαμε τους καλοκαιρινούς μήνες και θα συνεχίσουμε τον Σεπτέμβριο.”

Η κ.Χαλκιά αναφερόμενη στις παρεμβάσεις στις οποίες προχώρησε η δημοτική αρχή και αφορούν την προσβασιμότητα ΑμεΑ στην περιοχή της Σίβηρης, τόνισε ότι γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να παραδοθεί ένας σύγχρονος πεζόδρομος στους κατοίκους της περιοχής.

Παρακολουθήστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη και το ρεπορτάζ του Xalkidiki Politiki: