Τραυματισμένος Τσαλαπετεινός εντοπίστηκε χθες από περαστικούς στη μέση του δρόμου, έξω από τον Πολύγυρο στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου-Ιερισσού. Μεταφέρθηκε για περίθαλψη στη Θεσσαλονίκη

Για καλή του τύχη ένας χτυπημένος τσαλαπετεινός εντοπίστηκε στον δρόμο Πολυγύρου Ιερισσού από περαστικούς που τον περιέθαλψαν από την πρώτη στιγμή και ειδοποίησαν το Φιλοζωικό Πολιτιστικό & Περιβαλλοντικό Σωματείο Πολυγύρου. Τα μέλη του Σωματείου με τη σειρά τους ειδοποίησαν την ομάδα Animal Rescue and Defence Squad και το πουλάκι μεταφέρθηκε το απόγευμα από εθελοντή στη Θεσσαλονίκη για να λάβει φροντίδα από τους ειδικούς.
Με την Animal Rescue and Defence Squad έχουμε άριστη συνεργασία και είναι ομάδα εθελοντών, που ασχολείται με τη διάσωση ζώων και αυτή τη στιγμή έχουν μεγάλη ανάγκη για τροφές για τα ζωάκια που περιθάλπουν. Όποιος επιθυμεί να τους βοηθήσει με τροφές μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους ή να πάει σε οποιοδήποτε pet shop της Θεσσαλονίκης να κάνει τη δωρεά του και να τους ενημερώσει“, αναφέρει το Σωματείο σε μήνυμά του.