Η φορολοταρία Σεπτεμβρίου για τις συναλλαγές του Αυγούστου 2024 ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Αυτή, η 34η κλήρωση αφορά τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν ηλεκτρονικά και εκκαθαρίστηκαν τον προηγούμενο Αύγουστο. Στη φορολοταρία, το έπαθλο των 50.000 ευρώ απονέμεται για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Αυγούστου 2024. Τα έπαθλα είναι κλιμακωτά, ακατάσχετα και αφορολόγητα.

Για να δείτε αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς, πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τους λαχνούς ή ΕΔΩ και συνδεθείτε με κωδικούς taxisnet.

Φορολοταρία: Τα ποσά που κερδίζουν κάθε μήνα οι τυχεροί

  • 1 τυχερός κερδίζει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ
  • 5 τυχεροί κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 20.000 ευρώ
  • 50 τυχεροί κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ
  • 500 τυχεροί κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ

Οι φορολογούμενοι που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, έχουν προθεσμία τριών μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης για να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό τους στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet, ώστε να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο.

Σε κάθε μηνιαία κλήρωση αναδεικνύονται συνολικά 556 τυχεροί λαχνοί. Στις δημόσιες κληρώσεις συμμετέχουν αυτόματα τα φυσικά πρόσωπα που πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

Πραγματοποιούν συναλλαγές με τη χρήση κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής. Έχουν υποβάλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος για το τελευταίο φορολογικό έτος για το οποίο έχει παρέλθει η προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής, εφόσον είναι υπόχρεοι. Η συμμετοχή στη φορολοταρία αφορά όλους τους πολίτες με ΑΦΜ στην Ελλάδα και ηλικία άνω των 18 ετών.