Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ, Ηρακλής Λειβαδιώτης ύστερα από την ακύρωση κάποιων παραστάσεων του Φεστιβάλ που διοργανώνεται στο αμφιθέατρο της Σίβηρης στην Κασσάνδρα είπε στο ”xalkidiki politiki” τα εξής: ”Συγκεκριμένα ακυρώθηκαν δυο συναυλίες της Νατάσας Θεοδωρίδου της οποίας έχει περάσει η ημερομηνία που θα έδινε την παράσταση και επίσης ακυρώνεται και η αυριανή συναυλία του Στέλιου Ρόκκου και της Μελίνας Ασλανίδου”, σημειώνει ο κ. Λειβαδιώτης.

Για τους λόγους τους οποίους οι παραστάσεις ακυρώθηκαν ο ίδιος έκανε γνωστό ότι: ‘‘οι ανακοινώσεις της εταιρίας δεν επέτρεψαν να διεξαχθούν αυτές οι συναυλίες. Τους λόγους δεν τους γνωρίζουμε ακόμη, αλλά σίγουρα θα τους εξετάσουμε κάποια άλλη στιγμή”, ανέφερε ο ίδιος.

Τέλος για το αν υπάρχει περίπτωση να ορίσουν κάποια νέα ημερομηνία σχετικά με τις συναυλίες που ακυρώθηκαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ δήλωσε ότι: ”αυτό δεν είναι καθόλου απίθανο και υπάρχει μια περίπτωση για την συναυλία του Ρόκκου και της Ασλανίδου να οριστεί εκ νέου  παράσταση”, κατέληξε ο ίδιος.