Την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ ΝΔ Χαλκιδικής ανακοινώνει ο επιχειρηματίας και στέλεχος της ΝΔ, Νίκος Τσερκεζίδης. Αναφερόμενος στους λόγους που τον οδηγούν στην απόφαση αυτή αναφέρει τα εξής:

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προεδρείου της ΔΕΕΠ ΝΔ Χαλκιδικής. Ως μέλος της Διοικούσας και στέλεχος του κόμματος της ΝΔ, θεωρώ ότι ο κοινός μας αγώνας όλα αυτά τα χρόνια πρέπει να μετουσιωθεί σε κάτι ουσιαστικό και επωφελές για τη Χαλκιδική και τους πολίτες της.

Καλούμαστε να συμβάλλουμε στις καθημερινές μάχες της κυβέρνησης , σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας, και να διαδώσουμε τις πρωτοβουλίες, θέσεις, απόψεις της ΝΔ στον λαό της Χαλκιδικής. Στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε αυτό που απαιτεί η βάση της ΝΔ, ο κόσμος που μας ψηφίζει, είναι η φωνή της λογικής και της συνειδητοποίησης πως γίνεται μια σοβαρή και επίπονη προσπάθεια, ώστε η χώρα να τρέξει πλέον σε αναπτυξιακή τροχιά και να οικοδομήσει ένα ασφαλές περιβάλλον  για πολλές δεκαετίες από σήμερα.

Στα παραπάνω, σαν λιθαράκι που λεγόμαστε Χαλκιδική, στόχος μας είναι να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε, να αγωνιστούμε για το νομό και τα προβλήματά του, στα οποία θα δώσουμε λύσεις. Για όλους τους παραπάνω λόγους, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση όλων για τη θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ ΝΔ Χαλκιδικής”.