Καθήκοντα real estate φαίνεται να έχει αναλάβει η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου, για λογαριασμό του καλού φίλου και συνεργάτη της, σταρ του Χόλυγουντ Αλ Πατσίνο.

Το ζωηρό ενδιαφέρον που δείχνει ο αστέρας του κινηματογράφου για ένα υπερπολυτελές ακίνητο, έφερε την Δ. Μοίρου στην πόρτα του Χαλκιδικιώτη επιχειρηματία Νίκου Τσερκεζίδη, γνωστού άλλωστε για την επαγγελματική του ενασχόληση με τις υπόσκαφες κατοικίες, αλλά και για την καλαισθησία του στην… πολυτελή διαμονή.

Εκτός από την αναζήτηση αγοράς κατοικίας, η Δέσποινα Μοίρου «μπαίνει» για τα καλά στη ζωή του Αλ Πατσίνο, αυτή τη φορά από τη θέση της σεναριογράφου και της παραγωγού μιας ταινίας, που από τα σκαριά της κιόλας έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο. Η παραγωγή αφορά τον Αλ Πατσίνο, με πολλούς Ελληνες ηθοποιούς να συγκαταλέγονται στο καστ! Η ταλαντούχα ηθοποιός, με σπουδαία διεθνή καριέρα, δεκάδες βραβεία και διακρίσεις στην Αμερική, θέλοντας να τιμήσει τον δάσκαλο και μέντορά της Αλ Πατσίνο, εμπνεύστηκε το ευρηματικό σενάριο μιας ταινίας για εκείνον, με τίτλο «God Bless you Al Pacino». Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια και μετά την πρόσφατη συνάντησή τους σε βραδιά βράβευσής του στην Αμερική, της εξομολογήθηκε ακόμη μία φορά πόσο ξετρελαμένος είναι με το εγχείρημά της και της ευχήθηκε καλή επιτυχία, δίνοντάς της την υπόσχεση ότι θα είναι δίπλα της σε αυτό το φιλμ, ακόμα και ως συμπαραγωγός.