Τα Αδέρφιααναλαμβάνουν την τοποθέτηση γυψοσανίδων και άλλων κατασκευών με ταχύτητα, επαγγελματισμό και συνέπεια, εντός Χαλκιδικής! 

Η γυψοσανίδα είναι μία εύκολη, και ασφαλής λύση σε κάθε είδους ανάγκες εσωτερικής διαρρύθμισης και διακόσμησης, ενώ άλλες κατασκευές, όπως είναι η ψευδοροφή αποτελεί ιδανική λύση για εμπορικά καταστήματα και γραφεία. Όταν τοποθετείται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες όπως είναι “Τα Αδέρφια” η γυψοσανίδα μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει την όψη ενός δωματίου, αυξάνοντας παράλληλα τη λειτουργικότητά του με πολύ μικρό κόστος!

«Το έμπειρο συνεργείο μας τοποθετεί γυψοσανίδες και ψευδοροφές σε παντός είδους χώρους και εγκαταστάσεις και υπόσχεται άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα, ακρίβεια στις προθεσμίες, απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και το γούστο σας! Οι άνθρωποι μας έχουν μεγάλη πείρα στον κατασκευαστικό κλάδο, ενώ εξυπηρετούν τόσο ιδιώτες, όσο και επαγγελματίες σε όλη την Χαλκιδική», λέει ο Άρης Μάλαϊ που διατηρεί την επιχείρηση με τις γυψοσανίδες μαζί με τον αδερφό του Γιώργο.

Η επιχείρηση έχει έδρα στα Νέα Μουδανιά, αλλά όπως εξηγεί ο Άρης έχει εξαπλωθεί σε όλη την Χαλκιδική: «Έχουμε πελάτες σε όλο τον νομό. Είμαστε μεγάλο συνεργείο και προσπαθούμε να εξυπηρετούμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε. Επίσης μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τον πελάτη αν χρειαστεί και με άλλου είδους δουλειές, ύστερα από συννενόηση με αλλά συνεργαζόμενα συνεργεία που αναλαμβάνουν για παράδειγμα πλακάκια, υδραυλικά, βάψιμο κ.α.».

Τα Αδέρφιαπέρα από τον επαγγελματισμό και την συνέπεια τους, διαθέτουν και άψογες τιμές, ασυναγώνιστες στην αγορά: «Αν και η ζήτηση στο προϊόν πλέον είναι μεγάλη, εμείς σαν επιχείρηση προσπαθούμε να κρατάμε σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα τις τιμές μας, καθώς οι εποχές είναι δύσκολες», αναφέρει ο κ. Μάλαϊ.

Η επιλογή για γυψοσανίδες στα Αδέρφια είναι η καλύτερη επιλογή, γιατί έχουνε μεγάλη πείρα στην τοποθέτηση γυψοσανίδων, εξασφαλίζουνε τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, τηρούνε τις προθεσμίες που έχουνε υποσχεθεί, αφήνουνε τον χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο, ακούνε προσεκτικά και σέβονται το γούστο και τις επιθυμίες σας. Κυρίως όμως αγαπάνε πραγματικά αυτό που κάνουνε και φροντίζουν να αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο τον πελάτη.

Αν σκέφτεστε να τοποθετήσετε γυψοσανίδες, ψευδοροφές ή κάτι άλλο κατασκευαστικό το έμπειρο συνεργείο των Αδερφών θα ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες σας, θα μελετήσει τον χώρο και θα σας τοποθετήσει γρήγορα, με ασφάλεια, άριστες προδιαγραφές και με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα αυτό που πραγματικά χρειάζεστε!