Ο 27χρονος τερματοφύλακας της Τρίγλιας μίλησε για τη φετινή προπονητική πορεία της ομάδας, τονίζοντας πως ”δυο εβδομάδες πριν τη σέντρα της Football League το σύνολο της ομάδας είναι σε εξαιρετικά επίπεδα”, ενώ τόνισε πως ”οι δυσκολίες είναι πάρα πολλές για τους ποδοσφαιριστές λόγω της μεγάλης αποχής”. 

Ο Στέφανος Παλαβράκης αναφέρθηκε στο μεγάλο κενό από τις ομαδικές προπονήσεις, λέγοντας πως ”παίζει μεγάλο ρόλο τι κατάφερε ο κάθε ποδοσφαιριστής να κάνει μόνος του και σε ποιο μέρος μένει για να μπορεί να αθληθεί μόνος, λόγω των περιορισμών”. Πάντως, εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Επίσης, τόνισε πως σε περίπτωση που υπάρχει νέα αναβολή στην έναρξη των πρωταθλημάτων, τότε όλο αυτό θα είναι καταδικαστικό και δεν θα διεξαχθεί φέτος. 

Μιλώντας για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα επισήμανε πως είναι άδικο να μην αγωνίζονται οι αθλητές στις χαμηλότερες κατηγορίες γιατί εκεί βρίσκονται χιλιάδες αθλητές. Από την άλλη, όπως είπε, λόγω και του μεγάλου αριθμού που απασχολούνται εκεί, ίσως υπήρχε υγειονομικό πρόβλημα.