Τη δολοφονία του 68χρονου που βρέθηκε νεκρός στην Κέρκυρα ομολόγησε η 49χρονη σύζυγός του που συνελήφθη από την αστυνομία το πρωί του Σαββάτου.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από την 49χρονη, με το ζευγάρι να είναι γνώριμο στις Αρχές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. και όπως αναφέρει το newsit.gr, στις 03:30 ώρα του Σαββάτου (28.9.24) ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Δ.Α. Κέρκυρας, μέσω του 112, από την 11χρονη κόρη ότι ο 68χρονος πατέρας της, λίγη ώρα πριν, επέστρεψε στο σπίτι τους που βρίσκεται στο Πέραμα Κέρκυρας, από τον χώρο εργασίας του, σοβαρά τραυματισμένος πιθανόν μαχαιρωμένος και έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον άνδρα πεσμένο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας, σε ύπτια θέση, γυμνό με τραύμα κάτω από την αριστερή κλείδα, ενώ από το σταθμό ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Επίσης, στο σπίτι βρέθηκε η σύζυγος του θύματος, μια 49χρονη υπόκοος Ρωσίας. Κατά την αυτοψία, βρέθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας και πιο συγκεκριμένα σε κάδο απορριμμάτων εντός σακούλας τα ρούχα της κόρης του γεμάτα με αίματα καθώς και ένα μαχαίρι.