Η Σκιώνη θρηνεί τον 48χρονο Βαγγέλη που έπεσε νεκρός από τις ρόδες του αυτοκινήτου ενός ασυνείδητου οδηγού, την πρώτη μέρα δουλειάς στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κασσάνδρας.

Ο 48χρονος που κατάγεται από τη Σκιώνη Χαλκιδικής ήταν συμβασιούχος στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κασσάνδρας και αυτό ήταν το πρώτο του μεροκάματο και δυστυχώς το τελευταίο. Ο Βαγγέλης άφησε πίσω του τη σύζυγο του και δύο κόρες 20 και 25 ετών.

Την Παρασκευή ήταν η πρώτη και δυστυχώς τελευταία του μέρα στη δουλειά, όταν άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στον δρόμο από Χανιώτη προς Πευκοχώρι την ώρα που μαζί με τους άλλους συναδέλφους του μάζευε τα σκουπίδια με το απορριμματοφόρο όχημα.

Περίπου στις 05:00 τα ξημερώματα ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος, τον παρέσυρε και στη συνέχεια προσέκρουσε στο απορριμματοφόρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου Βαγγέλη.

Όπως λένε στη Σκιώνη πρόκειται για μια καλή οικογένεια που τα έβγαζε δύσκολα. Ο Βαγγέλης, λένε οι άνθρωποι του χωριού, φρόντιζε να μην λείπει τίποτα στην οικογένεια του δουλεύοντας στις οικοδομές και σε όποια άλλη δουλειά. Τα καλοκαιρία που ο δήμος παίρνει εποχικό προσωπικό για την αποκομιδή των σκουπιδιών έκανε αίτηση και προσλαμβανόνταν ως συμβασιούχος.

Το τραγικό νέο έφτασε άμεσα στη Σκιώνη στο χωριό του και βύθισε στο πένθος το χωριό και την οικογένεια του. Η μεγάλη του κόρη ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ενώ η μικρή είναι στο χωριό.

Όλοι στο χωριό κάνουν λόγο για ένα καλό χαμογελαστό άνθρωπο. Ο 48χρονος Βαγγέλης δούλευε σχεδόν όλη μέρα για να μη λείψει τίποτα στην οικογένεια του.

πηγή thesstoday.gr