Το πρόγραμμα των Φεστιβάλ Κασσάνδρας και Θάλασσας του δήμου Νέας Προποντίδας στην Χαλκιδική είναι και φέτος πλούσιο, πολυσυλλεκτικό, με παραστάσεις και συναυλίες  από καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Σήμερα 17/07 στο αμφιθέατρο της Σίβηρης στη Κασσάνδρα θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την παράσταση “Επιστροφή στο Χωριό” του Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσάνδρειας, ενώ το Σάββατο 20 Ιουλίου όπου θα γίνει και επίσημα η έναρξη του Φεστιβάλ Κασσάνδρας θα απολαύσετε την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που θα παρουσιάσει την επετειακή παράσταση “Progression” στις 21:00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κασσάνδρας:

https://kassandrafestival.gr/

Από την άλλη το Φεστιβάλ Θάλασσας στα Νέα Μουδανιά κάνει πρεμιέρα με συναυλία την Παρασκευή 19/7 στο αμφιθέατρο των Νέων Μουδανιών, με την αγαπημένη σε όλους The Big Band of Moudania και την σοπράνο Maria Devitzaki.

Υπογραμμίζεται ότι ο αύλειος χώρος του ΓΕΛ Νέων Μουδανιών θα είναι ανοιχτός για να χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης, από σήμερα και μέχρι τέλος Αυγούστου, για κάθε ημέρα προγραμματισμένης εκδήλωσης στο Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών.