Δεν είχε τέλος ο εφιάλτης που έζησε ο 12χρονος μαθητής Γυμνασίου του Πευκοχωρίου στα χέρια των δύο βασανιστών συμμαθητών του.

Όχι μόνο δεχόταν επιθέσεις και ξύλο από τα 2 αυτά παιδιά, αλλά κανείς δεν βρέθηκε να τον υπερασπιστεί. Μάλιστα, τα χτυπήματα που δέχθηκε ο 12χρονος καταγράφονταν σε βίντεο προκειμένου να διακινηθούν μεταξύ των μαθητών.

Συγκλονίζουν τα όσα περιγράφει στο XalkidikiPolitiki η μητέρα του 12χρονου μαθητή, ο οποίος έχοντας λάβει εξιτήριο από το Κέντρο Υγείας της περιοχής, προσπαθεί με την βοήθεια των οικείων του να γιατρέψει τα τραύματα που προκλήθηκαν στην ψυχή του.

«Ο μικρός δεν είναι καλά, αλλά θα τα καταφέρουμε», σημειώνει αρχικά η μητέρα του παιδιού και διηγείται το πώς έμαθε για τη φρίκη που ζούσε ο γιός της.

«Μου είχε στείλει το εν λόγω βίντεο μια μαμά συμμαθητή, η οποία το ανακάλυψε στο κινητό του παιδιού της και με ρώτησε αν το παιδί που χτυπάνε είναι ο γιος μου», δηλώνει, επισημαίνοντας πως μαζί με τον άντρα της μετέβησαν στο σχολείο και μίλησαν για όσα είδαν.

Σύμφωνα με την ίδια, οι μαθητές που καταγράφηκαν να χτυπούν τον γιό της στο εν λόγω ντοκουμέντο ζήτησαν συγγνώμη, όμως του επιτέθηκαν και πάλι σήμερα το πρωί, έξω από το σχολείο, στέλνοντάς τον χτυπημένο σε κεφάλι και κοιλιά στο Κέντρο Υγείας.

Όπως τονίζει η μητέρα του 12χρονου, έχει δημιουργηθεί ομάδα μεταξύ των συμμαθητών στην οποία βλέπουν το βίντεο και γελούν.

«Ξέρουν και δεν είπε κανείς τίποτα», σημειώνει χαρακτηριστικά, και προσθέτει πως «ένα μικρό κορίτσι, αδερφή φίλης του παιδιού, μου είπε “ξέρετε τι βλέπουμε στο σπίτι; Βλέπουμε βίντεο που άλλα παιδιά χτυπούν τον () και γελάμε”. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι οικογένεια είναι αυτή».

Σημειώνεται πως σε βάρος του 13χρονου φερόμενου ως θύτη και των γονιών του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τον συνεργό του ανήλικου, η ταυτότητα του οποίου παραμένει, μέχρι στιγμής, άγνωστη.