Στην προμήθεια πέντε νέων οχημάτων προϋπολογισμού 300.000, εξοπλισμένων για την αντιμετώπιση αναγκών της Πολιτικής Προστασίας, προχωρά ο Δήμος Αριστοτέλη! Η χρηματοδότηση προέρχεται από πρόγραμμα της Περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας και εγκρίθηκε προ ημερών με υπογραφή του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Αριστοτέλη θα αποκτήσει τέσσερα ημιφορτηγά εκ των οποίων τα δύο θα έχουν προσαρμοσμένο αποχιονιστικό εξοπλισμό (μαχαίρι και αλατιέρα), το ένα θα φέρει πυροσβεστικό εξοπλισμό, ένα ημιφορτηγό προορίζεται για διάφορες χρήσεις, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει ένα επιβατικό αυτοκίνητο τέσσερα επί τέσσερα τύπου SUV.

«Ο Δήμος Αριστοτέλη ενισχύεται ακόμα περισσότερο, για να υπηρετεί ακόμα καλύτερα το κοινωνικό σύνολο και την καθημερινότητα τωνσυμπολιτών μας ακόμα και όταν οι συνθήκες γίνονται αντίξοες», επισημαίνει ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος. «Ευχαριστούμε τον Απόστολο Τζιτζικώστα, που πριν αναλάβει τα καθήκοντά του ως Επίτροπος της Ελλάδας στην Ε.Ε. υπέγραψε ως Περιφερειάρχης την έγκριση χρηματοδότησης για την προμήθεια των συγκεκριμένων οχημάτων, που θα καταστήσουν το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αριστοτέλη ακόμα πιο αποτελεσματικό, ακόμα πιο έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε έκτακτη ανάγκη.»