Ο Σωκράτης Μάλαμας με ανάρτησή του στα social media εξηγεί γιατι συμμετέχει στη συναυλία  για τα Τέμπη που διοργανώνει ο σύλλογος «Τέμπη 2023».

Η συναυλία που είναι προγραμματισμένη για τις 11 Οκτωβρίου στο Καλλιμάρμαρο έχει προκαλέσει την αντίδραση από συγγενείς θυμάτων λόγω του αντιτίμου των 15 ευρώ. Ο τραγουδοποιός ο οποίος συμμετέχει μαζί με τους Φοίβο Δεληβοριά, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Κοινούς Θνητούς και Τάνια Τσανακλίδου αναφέρει ότι «έχουμε παιδιά και γνωρίζουμε το αισθημα της διαρκούς απώλειας, όμως η συμπαράστασή μας είναι επίσης απόλυτη για την εξεύρεση της αλήθειας που έχει αλλοιωθεί -αποκρυβεί με τόση επιμέλεια κάτω απο περίεργα σχεδιάσματα- τεχνάσματα και νομικά κόλπα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σωκράτη Μάλαμα:

«ΝΑΙ, κατανοώ τη θλίψη και τη θέση κάποιων γονέων και συγγενών για τα παιδιά που χάθηκαν τόσο άκαιρα και παράδοξα.  Κατανοούμε την οδύνη και ο σεβασμός μας ειναι απολυτος στο προσωπό τους. Έχουμε παιδιά και γνωρίζουμε το αισθημα της διαρκούς απώλειας, όμως η συμπαράστασή μας είναι επίσης απόλυτη για την εξεύρεση της αλήθειας που έχει αλλοιωθεί -αποκρυβεί με τόση επιμέλεια κάτω απο περίεργα σχεδιάσματα- τεχνάσματα και νομικά κόλπα.  Είναι υπόθεση όλων μας γι’ αυτό συμμετέχω με κάθε τροπο σ αυτή την συναυλία».