Με πολύ αγάπη και όρεξη, μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου στο Γομάτι, προσέφεραν την εθελοντική τους εργασία…και ομόρφυναν το χωριό τους!

Συγκεκριμένα συνέβαλαν οικονομικά στη συντήρηση και στη βελτίωση της παιδικής χαράς, όσο και στου κτιρίου της Πρόνοιας, της Κοινότητας, μιας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, επιδιώκοντας έτσι τη δημιουργία όμορφων χώρων που μπορούν να χαίρονται τόσο τα παιδιά, όσο και οι κάτοικοι του Γοματίου.

Άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται το χωριό τους βγήκαν στους δρόμους με χαμόγελα, καθάρισαν και καλλωπίσανε  χώρους, έπιασαν τα πινέλα και ξεκίνησαν να βάφουν με προθυμία, φέροντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που χάρισε διάθεση και ευχαρίστηση σε όλους!

Όπως τονίζει στο XalkidikiPolitiki η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γοματίου, Ευδοκία Κουκουβίνου ήταν μια ιδέα που βρήκε αμέσως ανταπόκριση από ανθρώπους που ήθελαν να συμβάλουν εθελοντικά για το χωριό τους το Γομάτι: «Υπήρχαν εξωτερικοί και εσωτερικοί χώροι στο χωριό μας που είχαν να συντηρηθούν για χρόνια και έτσι εμείς όλοι μαζί αποφασίσαμε να προσφέρουμε και να συνδράμουμε οικονομικά ο καθένας όπως μπορεί για να μετατρέψουμε τους χώρους μας σε καλαίσθητους και εξυπηρετικούς προς όλους τους κατοίκους, μεγάλους και μικρούς. Βάψαμε, αντικαταστήσαμε μικροπράγματα με νέα, διακοσμήσαμε και γενικά δημιουργήσαμε!».
«Σε όλη αυτή τη προσπάθεια, αρωγός ήταν και η κοινότητα μαζί με τον δήμο Νέας Προποντίδας, ο οποίος στήριξε την όλη δράση ενισχύοντας την με ένα χρηματικό ποσό. Γενικά υπήρχε μια πολύ καλή συννενόηση», ανέφερε η κα. Κουκουβίνου και κατέληξε λέγοντας πως «θα συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε, διότι το να βλέπουμε το χωριό μας όμορφο και καθαρό είναι κάτι μας χαροποιεί ιδιαίτερα για εμάς και τα παιδιά μας!».