Η Greek Insurance Leaders έχει ιδιαίτερο λόγο να πανηγυρίζει! Ο Co-Founder της εταιρίας, Θωμάς Παπαθανασίου, αναδείχθηκε ως ένας από τους 50 κορυφαίους ηγέτες καινοτομίας παγκοσμίως στα High Flyers 50 Global Icon Awards 2024. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, σε μια λαμπρή τελετή βράβευσης στη Βομβάη της Ινδίας, στην οποία ο κ. Παπαθανασίου συμμετείχε διαδικτυακά μέσω ζωντανής σύνδεσης από το ξενοδοχείο ΟΝΟΜΑ HOTEL.

Τα High Flyers 50 Global Icon Awards απονέμονται σε ηγέτες που ξεχωρίζουν για την καινοτομία, την αριστεία και τη συνεισφορά τους στην κοινωνία, ανεξαρτήτως κλάδου. Η βράβευση του Θωμά Παπαθανασίου, αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσής του στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής βιομηχανίας και στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών μέσω της Greek Insurance Leaders.

Η καινοτόμος προσέγγιση του κ. Παπαθανασίου στον τρόπο διάθεσης ασφαλιστικών προϊόντων έχει επιφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η παραγωγικότητα της εταιρίας αυξήθηκε κατά 350% τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ ο χρόνος ολοκλήρωσης των ασφαλιστικών διαδικασιών μειώθηκε στο 1/8. Αυτά τα επιτεύγματα επιβεβαιώνουν τον ηγετικό ρόλο του στον παγκόσμιο ασφαλιστικό τομέα.

Η Greek Insurance Leaders συγχαίρει θερμά τον Θωμά Παπαθανασίου για αυτή την εξαιρετική διάκριση. Η επιτυχία του αποτελεί έμπνευση για την ομάδα μας και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας. Ο Θωμάς Παπαθανασίου βραβεύτηκε το 2023, ως 40 under 40, από την Business Elite Awards στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σχετικά με τη Greek Insurance Leaders:

Η Greek Insurance Leaders, αποτελεί μέλος του δικτύου της INTERAMERICAN, τόσο σε επίπεδο ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, όσο και σε επίπεδο συντονισμού ασφαλιστικών συμβούλων. Παρέχει ασφαλίσεις που αφορούν την οικογένεια, την περιουσία και την επιχείρηση. Ιδρύθηκε το 2019 από την Άννα Νικηφορίδου και το Θωμά Παπαθανασίου.

Η Greek Insurance Leaders είναι μια νεοσύστατη καινοτόμα εταιρία, η οποία δίνει τη δυνατότητα, μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας, να λάβετε ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Με τη χρήση ενός απλού ερωτηματολογίου, δίνεται η δυνατότητα, να δημιουργηθεί η κατάλληλη πρόταση, η οποία παρουσιάζεται από ένα εξειδικευμένο Σύμβουλο, λύνοντας ταυτόχρονα τυχόν απορίες που μπορεί να υπάρχουν.