Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού θέλησε να κάνει μια σπουδαία δωρεά 4.500 καθισμάτων στη Νίκη Πολυγύρου, δείχνοντας έτσι για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. 

«Σε μία πολύ γενναιόδωρη προσφορά για το σωματείο μας προχώρησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς μας δώρισε 4500 καθίσματα με σκοπό να τοποθετηθούν στο Στάδιο του Πολυγύρου. Πρόκειται για μία μεγάλη και σημαντική  προσφορά στη Νίκη και κατ’ επέκταση σε όλους τους Πολυγυρινούς, αλλά και Χαλκιδικιώτες, οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθούν τα αθλητικά γεγονότα με περισσότερη άνεση», σημειώνει στο XalkidikiPolitiki ο πρόεδρος της ομάδας της Νίκης Πολυγύρου Μιχάλης Γιουβανάκης, ενώ ευχαριστεί θερμά τόσο ο ίδιος, όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας τον άνθρωπο του συλλόγου για τη διαμεσολάβηση του. 

Ο ίδιος σχολιάζοντας την δωρεά από έναν τέτοιο σημαντικό επιχειρηματία όπως είναι ο κ.  Γιαννακόπουλος αναφέρει: «Κινήσεις, όπως αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τονώνουν σε μεγάλο βαθμό τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και όλους όσους ασχολούνται, καθώς νιώθουν ότι υπάρχουν ισχυροί επιχειρηματίες που μοιράζονται το ίδιο μεράκι και αγάπη».

Ο κ. Γιουβανάκης μάλιστα κατέληξε γνωστοποιώντας πως αυτά τα καθίσματα πρόκειται να τοποθετηθούν και σε άλλους χώρους του δήμου Πολυγύρου, οι οποίοι χρήζουν άμεσης παρέμβασης και αντικατάστασης με νέες θέσεις: «Τα καθίσματα της δωρεάς θα τοποθετηθούν στη Νίκη Πολυγύρου και όσα περισσέψουν βέβαια θα μοιραστούν στον δήμο, αλλά και σε άλλους χώρους και συλλόγους, οι οποίοι έχουν ανάγκη από αντικατάσταση η ανανέωση των ήδη υπάρχων καθισμάτων τους».