Για τους νέους παίκτες στο στοίχημα ποδόσφαιρο ο δρόμος της επιτυχίας δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Η νίκη κόντρα στους bookmakers δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη ωστόσο υπάρχουν συμβουλές που ενδεχομένως να βελτιώσουν τον τρόπο που που αντιμετωπίζετε το στοίχημα. Μικρά tips που πρέπει να ακολουθούν τα στοιχήματά σας και να χαρακτηρίζουν την ενασχόλησή σας με τα τυχερά παιχνίδια. Ας δούμε τον δεκάλογο του αρχάριου παίκτη και πως μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα το στυλ του παιχνιδιού σας.

Βάλτε όρια στο ταμείο σας

Πριν ξεκινήσετε να τοποθετείτε τα πονταρίσματά σας πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε για το παιχνίδι σας. Αποφασίστε για τα χρήματα που μπορείτε να ξοδέψετε στα τυχερά παιχνίδια και το στοίχημα χωρίς να δημιουργείτε πρόβλημα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Μην προσπαθήσετε να ξεπεράσετε ποτέ το νούμερο αυτό κυνηγώντας τη μεγάλη νίκη ή το ρεφάρισμα από ένα αρνητικό σερί προβλέψεων.

Επιλέγω νόμιμη στοιχηματική εταιρία

Προσπαθήστε να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις για το παιχνίδι σας. Μείνετε μέσα στα όρια που θέτει το αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει  για τα τυχερά παιχνίδια στην Ελλάδα. Επιλέξτε μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στη χώρα μας και μείνετε μακριά από άσχημες περιπέτειες. Οι συνεχείς έλεγχοι από τις αρχές δεν επιτρέπουν στους παίκτες να επιλέξουν το παράνομο στοίχημα που ενδεχομένως να προσφέρει μεγαλύτερες αποδόσεις χωρίς ωστόσο να εγγυάται τις πληρωμές των κερδών σας.

Συγκρίνετε αποδόσεις

Δημιουργήστε στοιχηματικό λογαριασμό σε περισσότερες από μία εταιρίες. Θα έχετε με τον τρόπο αυτό το πλεονέκτημα να συγκρίνετε αποδόσεις σε διάφορους bookmakers καταλήγοντας στις πιο συμφέρουσες για το παρολί σας. Πολλές είναι οι εταιρίες που προσφέρουν παιχνίδια με 0% γκανιότα εξασφαλίζοντας μεγαλύτερες αποδόσεις στο παιχνίδι σας.

Σωστή διαχείριση κεφαλαίου

Πολλοί παίκτες αποφασίζουν να ποντάρουν ένα συγκεκριμένο ποσοστό από τα διαθέσιμα χρήματά τους εξασφαλίζοντας συνέχεια στο παιχνίδι τους. Αποφύγετε να εξαντλήσετε όλο το ταμείο σας σε μία αναμέτρηση ακόμα και αν νιώθετε πως η επιλογή σας δεν μπορεί να σπάσει. Ένα ποσοστό 5-10 % των συνολικών σας χρημάτων είναι αρκετό για να τοποθετηθεί σε ένα ποντάρισμα. Η σωστή διαχείριση του κεφαλαίου είναι εξαιρετικά κρίσιμος παράγοντας για την διάρκεια που θα έχετε στο στοίχημα.

Ορίζω τη διάρκεια της συνεδρίας

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος του παίκτη στο διαδικτυακό στοίχημα. Οι επιλογές είναι τόσες πολλές που σε βάθος χρόνου μπορεί να χάσετε τη συγκέντρωσή σας και να ποντάρετε σε γεγονότα χωρίς ιδιαίτερη αξία. Περιορίστε τον χρόνο που ασχολείστε ενεργά με το στοίχημα και μην διστάσετε να εγκαταλείψετε το παιχνίδι αν η νίκη έρθει σε σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη της συνεδρίας σας.

Πειθαρχία και Υπεύθυνο παιχνίδι

Η πειθαρχία και η αυτοσυγκράτηση αποτελούν βασικά συστατικά για την επιτυχία σας στο Online στοίχημα. Ανεξάρτητα από την τροπή που παίρνει το παιχνίδι θα πρέπει να μείνετε πιστοί στο αρχικό σας πλάνο και να ακολουθήσετε με πειθαρχία την στρατηγική που έχετε χαράξει. Μείνετε στο υπεύθυνο παιχνίδι και μην αφήνετε τα λάθη να σας χαλάνε τη διασκέδαση. Αν νιώσετε πως σε κάποιο σημείο δεν μπορείτε να διατηρήσετε τη συγκέντρωσή σας θα ήταν προτιμότερο να κάνετε ένα διάλειμμα.

Παίξτε συγκεκριμένα αθλήματα και λίγκες

Οι επιλογές σε μία στοιχηματική πλατφόρμα είναι χιλιάδες σε καθημερινή βάση. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε αθλήματα που γνωρίζετε καλά τους κανόνες και κυρίως σε πρωταθλήματα που μπορείτε να αντλήσετε αξιόπιστες πληροφορίες. Μην ποντάρετε σε οτιδήποτε σας προσφέρουν οι onlinebookmakers κρατώντας μία ισορροπία στο παιχνίδι σας.

Επιλογή μονών αποδεκτών στοιχημάτων

Για τους έμπειρους παίκτες του στοιχήματος τα μονά αποδεκτά γεγονότα αποτελούν ουσιαστικά μονόδρομο. Όσο περισσότερες επιλογές προσθέτετε στο κουπόνι σας τόσο μεγαλύτερη είναι η γκανιότα υπέρ του bookmaker. Ένα ή δύο γεγονότα είναι αρκετά για να ακουμπήσετε τα στοιχήματά σας.

ValueBet αποδόσεις

Επιλέξτε παιχνίδια με αξία στις αποδόσεις τους. Τσεκάρετε προσεκτικά τα στατιστικά και δείτε αν η απόδοση που προσφέρει η εταιρία αξίζει την προσοχή σας. Σύντομα θα μπορείτε και εσείς να βρείτε παιχνίδια με valuebet για να προσθέσετε στο παρολί σας.

Προτίμηση στο Ζωντανό Στοίχημα

Το livebetting αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές για τους παίκτες του στοιχήματος. Ποντάρετε σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια μίας αναμέτρησης και αφού έχετε αποκτήσει σαφή εικόνα για την εξέλιξη μίας αναμέτρησης. Οι αποδόσεις μεταβάλλονται όσο περνάει ο χρόνος και δημιουργούν πολλές φορές ευνοϊκές καταστάσεις για τον παίκτη.