Οι Έλληνες Αθλητές Canicross στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Bardonecchia, Ιταλία

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη συμμετοχή για ακόμη μια φορά της ελληνικής ομάδας Canicross στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Canicross που θα διεξαχθεί στην Bardonecchia της Ιταλίας, στη περιοχή του Τορίνο,  Τρεις αθλητές, μαζί με τους τετράποδους συναθλητές τους, θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός, με στόχο την κατάκτηση διακρίσεων και τη διάδοση του δυναμικά αναπτυσσόμενου αυτού αθλήματος στην Ελλάδα.

Η συμμετοχή σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα αποτελεί μια τεράστια πρόκληση και οι αθλητές μας έχουν προετοιμαστεί εντατικά τους τελευταίους μήνες. Στόχος τους είναι να πετύχουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και να εμπνεύσουν νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με αυτό το συναρπαστικό άθλημα.

Η ελληνική ομάδα canicross είναι έτοιμη να ταξιδέψει στην Ιταλία και να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο  Πρωτάθλημα Canicross που θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2024 στη Bardonecchia, μια πανέμορφη  περιοχή κοντά στο Τορίνο. 

Οι έλληνες αθλητές μαζί με τους πιστούς τετράποδους φίλους τους, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό  για να κατακτήσουν μια θέση δίπλα στους καλύτερους του κόσμου και να υπερασπίσουν τα χρώματα της  Ελλάδας. 

Οι Έλληνες αθλητές: 

Αργύρης Καούνης – Με πολυετή εμπειρία στον χώρο του canicross, ο Αργύρης Καούνης έχει ήδη  κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό επίπεδο αλλά και συμετοχή σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα.  Μαζί με τον πιστό του σκύλο, τον Buzz, ετοιμάζεται να αγωνιστεί με πάθος και αφοσίωση, διεκδικώντας μια  θέση διπλα στους καλύτερους. 

Ανδρέας Μαλάμος – Ο Ανδρέας Μαλάμος είναι γνωστός για την ταχύτητά του και την άριστη συνεργασία  με τον σκύλο του, τον Saxla. Η ομάδα τους θεωρείται από τις πιο δυνατές και ανταγωνιστικές στην Αττική,  έχοντας ήδη πετύχει εξαιρετικές επιδόσεις σε προηγούμενους αγώνες. 

Αθανάσιος Καούνης – Ο νεότερος στην ομάδα, 12 ετών, αλλά με μεγάλη αγωνιστική ψυχή, ο Θανάσης  Καούνης θα αγωνιστεί για ακόμη μια φορά, με τον σκύλο του, την Pepper, προσπαθώντας να αναδείξει τις  δυνατότητές τους σε αυτό το απαιτητικό παγκόσμιο πρωτάθλημα. 

Η συμμετοχή σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα αποτελεί μια τεράστια πρόκληση και οι αθλητές μας έχουν  προετοιμαστεί εντατικά τους τελευταίους μήνες. Στόχος τους είναι να πετύχουν ένα εξαιρετικό  αποτέλεσμα και να εμπνεύσουν νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με αυτό το συναρπαστικό άθλημα. 

O φορέας του Canicross Ελλάδας εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές μας και τους καλεί όλους να τους  στηρίξουν σε αυτό το σημαντικό γεγονός.