Σε κατάσταση σοκ βρέθηκε ένας 23χρονος που αναγκάστηκε να κατέβει από λεωφορείο στην περιοχή του Ιλίου, όταν ο οδηγός του φώναξε και τον έδιωξε επειδή κουβαλούσε μαζί του την γάτα του.

Ο 23χρονος Δημήτρης Κουτσούκης, που είναι πολύ ενεργός στα social media, ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο εξιστόρησε τα όσα βίωσε μέσα στο λεωφορείο Γ12 στο Ίλιον. Ο νεαρός Tiktoker είχε την γάτα του σε ειδική τσάντα μεταφοράς κατοικίδιων μέσα στο λεωφορείο, όταν κάποια στιγμή ο οδηγός βρέθηκε να στέκεται όρθιος από πάνω του κα άρχισε να του φωνάζει.

@dimitris_koutsoukisΟΑΣΑ ΕΙΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΣΕΛ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

♬ πρωτότυπος ήχος – Δημήτρης Κουτσούκης

«Ο οδηγός με πέταξε έξω βρίζοντάς με χωρίς λόγο, ήρθε από πάνω μου και φώναζε: “Σήκω τώρα μη σε πετάξω έξω”. Εγώ δεν είχα καταλάβει ότι ήταν ο οδηγός και ότι απευθύνεται σε μένα. Δεν ήξερα τι είχα κάνει τον ρωτούσα “τι έκανα”. Μου φώναζε μπροστά σε τόσο κόσμο. Τρέμω ολόκληρος.

Ντροπή στον ΟΑΣΑ, γιατί έχω το γατάκι εδώ μέσα και το προβλέπει κανονικά η νομοθεσία. Ο οδηγός με ρωτούσε αν την ξέρω.. Εγώ την ξέρω, εσύ την ξέρεις ρε; Να είσαι σίγουρος πως με αυτό που έκανες δεν θα γλιτώσεις. Θα σε πάω τέρμα, την πάτησες. Έχω τις πινακίδες σου», αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε στο Tiktok ο Δημήτρης Κουτσούκης.

Το περιστατικό συνέβη χθες, Πέμπτη. Ο Δημήτρης Κουτσούκης μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου». «Εγώ μπήκα μέσα στο λεωφορείο στο Ίλιον χθες το μεσημέρι. Δεν πρόλαβα να κάτσω και σταματάει ο οδηγός στη μέση του δρόμου και έρχεται ένας κύριος και αρχίζει να μου φωνάζει. “Σήκω τώρα πάνω να μην σε πετάξω έξω με τις κλωτσιές. Δεν είμαι ταχυδρόμος να κουβαλάω εσένα και αυτό μαζί”», σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Μετά μου έλεγε ‘Κόψε τις μάγκες μην σε πετάξω έξω με τις κλωτσιές’ και είχε κολλήσει το πρόσωπο του στο δικό μου. Του είπα πως υπάρχει νόμος και ότι το κουβαλάω το γατάκι 2 χρόνια στην Αθήνα με το κλουβί, με συγκεκριμένες διαστάσεις, όπως ορίζει ο νόμος.

Αυτός, όμως, συνέχιζε “παρ’ το αυτό από εδώ μέσα”. Πότε κανένας οδηγός δεν είχε πρόβλημα. Ο συγκεκριμένος ήξερε το Νόμο απλά είχε πρόβλημα με τα ζώα. Ήταν η όλη του συμπεριφορά χυδαία. Από τους υπόλοιπους επιβάτες δεν μίλησε κανείς ενώ το λεωφορείο ήταν γεμάτο και έτσι αναγκάστηκα να κατέβω», επισήμανε ο 23χρονος, ο οποίος αναγκάστηκε να πάρει ταξί για να μεταφέρει το κατοικίδιό του στον κτηνίατρο.