Περισσότεροι από 50 μαθητές νηπιαγωγείου των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη επισκέφθηκαν το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στον Φοίνικα, στο πλαίσιο βιωματικού προγράμματος ενημέρωσης για τη λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών. Τα παιδιά εξερεύνησαν το εσωτερικό των λεωφορείων, γνώρισαν τον εξοπλισμό τους και είχαν την ευκαιρία να καθίσουν στη θέση του οδηγού.
Στελέχη του ΟΑΣΘ απάντησαν στις ερωτήσεις τους, δίνοντας έμφαση στη σωστή χρήση των δημόσιων μεταφορών, τον σεβασμό της δημόσιας περιουσίας και τη σωστή συμπεριφορά εντός των οχημάτων. Με όλα τα μέτρα ασφαλείας, οι μικροί επισκέπτες απόλαυσαν μια εμπειρία που συνδύαζε μάθηση και ψυχαγωγία, μέσα από ζωγραφική, τραγούδι και χορό.
«Η ευαισθητοποίηση για τη σωστή χρήση των υπηρεσιών μας πρέπει να ξεκινά από μικρή ηλικία», τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κώστας Ταγγίρης, ο οποίος συνομίλησε με τα παιδιά για την αστική συγκοινωνία και απάντησε στις απορίες τους.