Όταν μιλάμε για καλό φαγητό υπάρχουν κάποια μέρη που μας έρχονται στο μυαλό και θα θέλαμε να επισκεφτούμε ξανά και ξανά, ώστε να απολαύσουμε μερικά από τα απολαυστικά πιάτα που προσφέρουν. Ξέρεις, εκείνα τα εστιατόρια όπου θα επιλέξεις για μια ειδική περίσταση και στο οποίο η όλη γευστική διαδικασία συνδυάζεται με την κομψότητα του χώρου και την ιδανική ατμόσφαιρα. Εκεί δηλαδή όπου το dining γίνεται πραγματικά fine.

Ένα τέτοιο μαγαζί με πραγματικές γευστικές εμπειρίες από καταξιωμένο σεφ και  δημιουργική κουζίνας είναι το “Bottice” στην προβλήτα των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Κάθε επισκέπτης βιώνει ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στην υψηλή ποιότητας κουζίνα που αναδεικνύει τις ελληνικές πρώτες ύλες και συνταγές με μοντέρνες πινελιές, πάντοτε με σεβασμό στην εποχικότητα, στην ποιότητα και στην εντοπιότητα των υλικών.

Εξίσου υψηλής ποιότητας ατμόσφαιρα, φιλοξενία και service. Ένας χώρος με εξαιρετικό design που ενδείκνυται για χαλαρές στιγμές, αλλά και πιο ιδιαίτερες περιστάσεις. Αναμφίβολα, τόσο ο εσωτερικός, όσο και ο εξωτερικός χώρος του “Bottice” θα σας κάνει να αισθανθείτε οικεία και comfort.

Όσο για τα πιάτα όλα είναι ένα και ένα. Ο σεφ του μαγαζιού δείχνει την πληθωρική πλευρά της μαγειρικής του προσωπικότητας χωρίς δισταγμό. Το μενού ανανεώνεται συνεχώς με νέες άκρως απολαυστικές προτάσεις. Σίγουρα ο επισκέπτης δεν θα πλήξει και πολλές φορές θα χειροκροτήσει. Ό,τι και αν επιλέξετε, κρεατικά η θαλασσινά ένα είναι σίγουρο: θα σερβιριστείτε σαν άρχοντες και θα ευχαριστηθείτε με την ψυχή σας, την ώρα που θα απολαμβάνετε ένα καλό ποτήρι κρασί με θέα τη θάλασσα!

Στο εστιατόριο “Bottice”, στα Νέα Μουδανιά, εκτός από μια απολαυστικότατη και ολόφρεσκη ελληνική κουζίνα, δυνατή μερίδιο στην εμπειρία κρατούν και τα επιδόρπια του μαγαζιού. Όλα ξεχωριστά με εκλεπτυσμένες γεύσεις που θα αποθεώσουν στο τέλος τον ουρανίσκο σου!

Εσύ ακόμη να επισκεφτείς το “Bottice” για ένα ιδιαίτερο ταξίδι στο πιάτο;

Εδώ θα φας εξαιρετικά και ακόμα κι αν κάνεις λίγο καιρό να ξαναέρθεις, θα βρεις να σε περιμένουν πιάτα αναφοράς, πιάτα που αγάπησες και ξεχώρισες!