Ο Γενικός Αρχηγός του ΠΟ Μουδανιών, Μπάμπης Σαριανίδης, αναφέρθηκε ακόμη μια φορά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, για την απραξία τόσο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, όσο και στις ακαδημίες και τόνισε πως με την ολοκλήρωση των εκλογών της ΕΠΟ, οι ενώσεις πρέπει να ασχοληθούν με τα σωματεία που παραμένουν ανενημέρωτα.

Επίσης, στάθηκε στο γεγονός πως η μεγάλη αποχή από τα γήπεδα, μπορεί να είναι και το κερασάκι στην τούρτα για τους λίγους εραστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:

”Αφού βγάλατε μετά από 4 μήνες διαπλοκής, ζυμώσεων και παρασκηνίου Πρόεδρο της ΕΠΟ, μπράβο σας! Το καλό είναι ότι βγάλατε γνώστη του ποδοσφαίρου, όπου το υπηρέτησε τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν παράγοντας. Θέλω να πιστεύω ότι είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες να δούμε κάτι καλό σε αυτό το ρημαγμένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τώρα που τελειώσατε, κύριοι των ενώσεων, με την εκλογή του Προέδρου της ΕΠΟ, ας ασχοληθείτε και λίγο με τις ομάδες, από τις οποίες έχετε εκλεγεί εσείς. Είμαστε εραστές του ΕΡΑΣΕΤΕΧΝΙΚΟΥ ποδοσφαίρου και είμαστε από αυτούς που ζητούν άμεσα την έναρξη τόσο των ακαδημιών όσο και του ΕΡΑΣΕΤΕΧΝΙΚΟΥ ποδοσφαίρου. Όσο αργείτε το άνοιγμα τόσο πιο δύσκολο θα είναι το άνοιγμα αργότερα, γιατί αυτοί οι λίγοι εραστές που ασχολούνται τώρα, με την αδιαφορία σας που τους δείχνετε τους έχετε ξενερώσει και θα ρίξουν μαύρη πέτρα. Όταν κάποτε αποφασίσετε να τα ανοίξετε δεν θα βρείτε ομάδες και δεν θα έχετε λόγο ύπαρξης ή θα κάνετε πρωταθλήματα μέσω playstation, γιατί με τις πράξεις έχετε στρέψει όλη τη νεολαία εκεί. Καταντήσατε τα γήπεδα μουσεία.

Μιλήστε, λοιπόν, με τις ομάδες και μια ομάδα να θέλει να παίξει είστε υποχρεωμένοι να παλέψετε γι’ αυτό. Να ξέρετε ότι η καυτή πατάτα στο τέλος θα πέσει στα δικά σας χέρια και θα λογοδοτήσετε εσείς στις ομάδες, γιατί αυτές εσάς ξέρουν για το άνοιγμα της ποδοσφαιρικής σεζόν όταν εσείς την ανοίξατε, εσάς πίστεψαν. Η ταφόπλακα είναι κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θα είστε υπεύθυνοι εσείς ΓΙ’ ΑΥΤΟ κύριοι των ενώσεων. Ενωθείτε και όλες μαζί οι ενώσεις βρείτε τον τρόπο να ανοίξετε τη βάση του ποδοσφαίρου, το ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!”