Σε ένα ματς μέτριας απόδοσης περιορίστηκαν ΠΟ Τρίγλιας και Πανσερραϊκος για την τρίτη αγωνιστική της Football League.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν περισσότερο την εστία του Καβουσάκη στο πρώτο μέρος, κυρίως με σουτ του Δόρη, που ήταν ο κύριος εκφραστής των τελικών προσπάθειών της Τρίγλιας. Από την άλλη, οι Σερραίοι περιορίστηκαν σε κατοχή χωρίς τη μεγάλη φάση στα πρώτα 45 λεπτά.

Στην επανάληψη, ο Πανσερραϊκός μπήκε δυναμικά και έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, αλλά η κεφαλιά του Κασμερίδη πέρασε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παλαβράκη. Δυο λεπτά αργότερα, ο πορτιέρο της Τρίγλιας πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση εξ’ επαφής στο πλασέ του Λουφάκη.

Όσο η αναμέτρηση πλησίαζε προς το φινάλε, οι δυο ομάδες επιχείρησαν γεμίσματα προς στις δυο περιοχές, με τον ΠΟ Τρίγλιας να ισορροπεί και να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο, θέλοντας να πετύχει το τέρμα που θα έδινε τους πρώτους βαθμούς νίκης στο πρωτάθλημα, χωρίς αυτό να έρθει.

Αμφότερες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με την Τρίγλια να φτάνει τους 2 βαθμούς, μετά τη δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία και τον Πανσερραϊκό να ανεβαίνει στους τέσσερις.

ΠΟ Τρίγλιας 0
Πανσερραϊκός 0

Συνθέσεις:

ΠΟ Τρίγλιας(Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Τσουμάνης, Βοσκόπουλος, Παπαστεριανός Μ, Παπαστεριανός Ε, Σμυρλής, Δόρης, Τότσκα, Μπρίτο, Ποζατζίδης

Πανσερραικός (Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Γιαννάκακης, Κασμερίδης, Πίντο, Κρητικός, Ψάλτης, Γεωργιάδης, Λουφάκης, Μέσι, Γκούρτσας

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα