Συγκλονισμένος από την πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο της Σουηδίας, από την οποία έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 10 άνθρωποι, δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι “τα σχολεία πρέπει να είναι χώροι μάθησης και ασφάλειας, ποτέ βίας”, ενώ εξέφρασε την αλληλεγγύη της Ελλάδας στη Σουηδία για το τραγικό αυτό συμβάν.
“Συγκλονισμένος από την τραγωδία στο Örebro. Τα σχολεία πρέπει να είναι χώροι μάθησης και ασφάλειας, ποτέ βίας. Η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα στη Σουηδία σε αυτή την οδυνηρή στιγμή. Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα, τις οικογένειές τους και την κοινότητα που επλήγη από αυτή την αποτρόπαια πράξη”, έγραψε στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
News247