triglia

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι εξελίχθηκε στην Τρίγλια, με τον ΠΟΤ να πανηγυρίζει την πρώτη του φετινή νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο μέχρι σήμερα ΑΟ Καβάλας.

Οι γηπεδούχοι του Κώστα Γεωργιάδη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με άγριες διαθέσεις και πήραν προβάδισμα από τα πρώτα δευτερόλεπτα όταν ο Ποζαντζίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας πλάσαρε, άκουσε το ”όχι” Κυρίτση, ωστόσο στην επαναφορά ο ίδιος έκανε το   1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Το… σφυροκόπημα του ΠΟΤ συνεχίστηκε με Τότσκα και Ποζαντίδη να χάνουν ευκαιρίες αλλά και τους φιλοξενούμενους να ακολουθούν στις φάσεις με Γαβριηλίδη και Βαλαβανόπουλο. Με τη συμπλήρωση 23′ ο Ποζαντίδης χρίστηκε σκόρερ για δεύτερη φορά αλλά σε λάθος εστία, πετυχαίνοντας το 1-1 για την Καβάλα.

Η Τρίγλια δεν το έβαλε κάτω και πολιορκούσε την Καβάλα, με τους Τότσκα εκ νέου, Σγούρι και Ποζαντίδη να βρίσκουν απέναντί τους έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα, που κράτησε την ομάδα του εντός του αγώνα. Η ομάδα της Χαλκιδικής πήρε ξανά προβάδισμα με τον Τότσκα έπειτα από θαυμάσια μεταβίβαση του Σεργκέργκη και υποδειγματικό πλασέ, στην ιδανική αντεπίθεση των παικτών της Τρίγλιας.

Οι ”μπλε” του νομού μας συνέχισαν τον μονόλογο με τον νεαρό γκολκίπερ της Καβάλας να συνεχίζει… μόνος του απέναντι στους γηπεδούχους.

Το ημίχρονο έληξε με 2-1 προς ανακούφιση των φιλοξενούμενων, με τον ΠΟΤ να πραγματοποιεί μια από τις καλύτερές του εμφανίσεις στα επαγγελματικά σαλόνια.

Στην επανάληψη μπήκε πιο δυνατά η Καβάλα και ευτύχησε να κερδίσει πέναλτι, αλλά ο Παλαβράκης πήρε τη σκυτάλη των επεμβάσεων από τον Κυρίτση και μπλόκαρε το πέναλτι του Κοκκόρη. Στην επόμενη φάση, ο ΠΟΤ έκανε το 3-1, με τον Σεργκέργκη να εκτελεί το φάουλ και να καταλήγει στα δίχτυα της Καβάλας από μακριά, καθώς κανείς δεν μπήκε στην πορεία της μπάλας.

Από το 60′ και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Καβάλα να μειώνει σε 3-2 με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ορφανίδη.

Το τελευταίο σφύριγμα έφερε την Τρίγλια στους έξι πόντους, παρέμεινε αήττητη από την δεύτερη αγωνιστική και συνεχίζει με θετική ψυχολογία τη συνέχεια. Από την άλλη, η Καβάλα γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

ΠΟ Τρίγλιας – ΑΟ Καβάλας 3-2

Διαιτητές: Πολυχρόνης, Τυριακίδης, Κορόνας, Μέγας

Συνθέσεις:

ΠΟΤ ( Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Σενγκέργκης, Παπαστεριανός Αγγ, Βοσκόπουλος, Παπαστεριανός Μ, Σαρβανίδης, Δόρης, Τότσκα, Ζγκούρη, Ποζατζίδης

Αλλαγές: Ντουγκα, Στοίνοβιτς, Σμυρλής, Ιακωβίδης, Σγουρής Δ, Τσακμάκης, Οσμάναγκιτς, Ευθυμιάδης, Κεχαγιάς

Καβάλα (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κοκκόρης, Θωμαΐδης, Βαλαβανόπουλος, Ορφανίδης, Αδαμάκη

Αλλαγές: Παπαποστόλου, Κέρθι, Κόλλας, Βακιρτζής, Τενεκές, Γεωργακόπουλος, Μελισσόπουλος, Παλαμούδης, Παπαδόπουλος

Δείτε το Live του αγώνα ΕΔΩ