ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ

Λήξη συναγερμού σήμανε στο εργοστάσιο του Στράτου Ευγενίου στη Ν. Τρίγλια Χαλκιδικής, μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο ίδιος για τοποθέτηση βόμβας.

Δυνάμεις της αστυνομίας και η αντιτρομοκρατική προχώρησαν σε εξονυχιστικό έλεγχο στον χώρο του εργοστασίου, αλλά τελικά όπως αποδείχτηκε από τις έρευνες επρόκειτω για φάρσα.

“Όλα καλά”, δήλωσε ο Στράτος Ευγενίου στο Xalkidikipolitiki γνωρίζοντας σε δεύτερο χρόνο ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα και πως κανείς δεν διατρέχει κίνδυνο.

Μικροεπεισόδια σε βάρος του ιδιοκτήτη του Ηρακλή και επιχειρηματία Χαλκιδικής σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο και στη Θεσσαλονίκη, και ενώ επέστρεφε προς Χαλκιδική, ενώ η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει όταν οπαδοί της ομάδας θέλησαν να φτάσουν στη Ν. Τρίγλια αλλά τους σταμάτησαν δυνάμεις στο ύψος της Καρδίας.

Σημειώνεται πως ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Μονεμβασιώτης εδώ και ένα μήνα συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος, όμως το deal έχει σκαλώσει σε οικονομικά ζητήματα μέχρι και αυτή την ώρα. Η αδυναμία αλλαγής σελίδας για τον Ηρακλή προκαλεί ένταση και αντιδράσεις από πλευράς οπαδών της ομάδας.