Με αφορμή τη συνάντηση παλαιών στελεχών της ΝΔ και Οννεδιτών επίσης, ο Κώστας Μαντζούφας προχώρησε σε μία εμπεριστατωμένη ανάρτηση, γνωστοποιώντας μάλιστα και την υποψηφιότητα του για την προεδρεία στην ΔΕΕΠ Χαλκιδικής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του υποψηφίου προέδρου Κ. Μαντζούφα για τη ΔΕΕΠ ΝΔ Χαλκιδικής:
Το περασμένο Σάββατο, στο reunion παλαιών ΟΝΝΕΔΙΤΩΝ και στελεχών της Ν.Δ., είχα την ευκαιρία να ανακοινώσω και επίσημα την υποψηφιότητά μου για την Προεδρία της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Χαλκιδικής!
Ήταν συνειδητή μου επιλογή να μιλήσω σε εσάς, τα ιστορικά στελέχη της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας, και μέσα από εσάς, σε όλους τους άλλους!
Η υποψηφιότητά μου έχει έναν και μοναδικό σκοπό: ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ της πληγωμένης παράταξής μας στο νομό!
Οι βασικοί μου στόχοι είναι:
- Άνοδος των ποσοστών της Ν.Δ.
- «Επαναπατρισμός» όλων των στελεχών και μελών που για διαφορετικούς λόγους έχουν αποστασιοποιηθεί από το κόμμα και έχουν προσχωρήσει σε άλλους πολιτικούς σχηματισμούς.
- Επαναφορά της δεύτερης βουλευτικής έδρας στη Ν.Δ.
- Επαναφορά των χαμένων δήμων στη Ν.Δ.
- Διεκδίκηση έργων και υποδομών για τον νομό Χαλκιδικής από την κυβέρνηση.
- Διεκδίκηση και εκλογή συνδικαλιστικών οργάνων από τη Ν.Δ. με την επανίδρυση της ΔΑΚΕ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
- Συνεργασία με τη νεολαία της παράταξης, την ΟΝΝΕΔ.
- Άνοιγμα του κόμματος στην τοπική κοινωνία με υπερκομματικές δράσεις και ενέργειες.
- Λειτουργία των γραφείων του κόμματος σε καθημερινή βάση.
- Δημιουργία πυρήνων σε όλα τα χωριά της Χαλκιδικής, ώστε να υπάρχουν εκπρόσωποι παντού, προσφέροντας άμεση υποστήριξη στα μέλη.
- Δημιουργία σύγχρονου γραφείου Τύπου, που θα ενημερώνει και θα παρεμβαίνει σε όλα τα θέματα που αφορούν την οργάνωση και τον νομό Χαλκιδικής.
- Δημιουργία θεματικών τομέων αποτελούμενων από αρμόδια και ικανά στελέχη, που θα παρεμβαίνουν και θα επιδιώκουν το καλό της τοπικής κοινωνίας.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς και καλώ όλους τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες, όλους τους Οννεδίτες και τις Οννεδίτισσες, να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου.
Μαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά βήματα μπροστά για το καλό της παράταξης και της Χαλκιδικής μας!
…Γιατί όσα χρόνια κι αν περάσουν…
“ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ”
“ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”