Εργασίες κοπής πρασίνου στα χωρικά όρια της Π.Ε. Χαλκιδικής και συγκεκριμένα από τη Χ.Θ. 33+000 επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών μέχρι το ύψος του Κ/Κ Κασσανδρείας (Χ.Θ.23+650), στο έρεισμα της κεντρικής οδικής αρτηρίας και του παράπλευρου οδικού δικτύου, στη δεξιά πλευρά και στις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά, θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου καθώς και την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2024, με ώρα έναρξης στις 6.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ακόμη, εργασίες κοπής πρασίνου θα πραγματοποιήσει η υπηρεσία στο έρεισμα του παράπλευρου οδικού τμήματος της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, από τον Α/Κ Μ.Αντύπα (Χ.Θ. 9+600) μέχρι το ύψος του Α/Κ Ν. Ρυσίου (Χ.Θ. 18+850), από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου έως και την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024, από τις 6.30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με αποκλεισμό του ενός ρεύματος κυκλοφορίας. Τα συνεργεία που εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ο χρόνος αποκλεισμού των οδικών τμημάτων είναι σχετικά μικρός.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.