Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook η συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη στην μοιραία διαδρομή, Μίνα Αρναούτη. Η καταγγελία αφορά την συμπεριφορά υπαλλήλου εταιρείας courier κατά την παράδοση ενός δέματος στην ίδια. Σύμφωνα με την περιγραφή της Μίνας Αρναούτη ο υπάλληλος έκανε αναπάντητη και στη συνέχεια αποχώρησε. Αφού τον πρόλαβε, του έδωσε χαρτονόμισμα των 50 ευρώ για να πληρώσει το δέμα αξίας 27 ευρώ. Τότε ο διανομέας της είπε ότι δεν έχει ρέστα για το ποσό των 50 ευρώ.

Διαβάστε την καταγγελία της Μίνας Αρναούτη:

«Σήμερα υπάλληλος της ACS μου κάνει αναπάντητη στο κινητό. Μίλαγα σε δεύτερη γραμμή. Κλείνω αμέσως γιατί άκουσα το μηχανάκι από κάτω και κατάλαβα. Παίρνω πίσω και βλέπω ταυτόχρονα απ το μπαλκόνι να φεύγει. Τον καλώ ασταμάτητα. Απαντάει. Του λέω «Σας είδα που φύγατε. Φέρτε μου το δέμα».

Λέει «Δεν απαντήσατε και έφυγα». Λέω «Έκανες αναπάντητη και εξαφανίστηκες. Σε πήρα αμέσως».
Τελικά το φέρνει. Κατεβαίνω κάτω. Το δέμα είχε 27 ευρώ. Του δίνω 50 ευρώ. Λέει «Δεν έχω ρέστα. Περάστε απ’ το κατάστημα». Λέω «Δεν σας έδωσα για 3 ευρώ να μου δώσετε ρέστα από 50 ευρώ. Αλλά για 27 ευρώ. Δεν έχετε δηλαδή 23 ευρώ πάνω σας;». «Όχι» λέει. «Δεν είμαι υποχρεωμένος». «Ενώ εγώ είμαι υποχρεωμένη να έρθω από το κατάστημα ενώ η παραγγελία μου έχει διανομή με κουριερ;».

«Πηγαίνετε να το χαλάσετε εσείς» λέει.

«Επίσης δεν έχετε όνομα στο κουδούνι» λέει. Είχα γράψει στα σχόλια ότι δεν έχω κουδούνι γιατί δεν λειτουργεί.
Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο αλλά να κυνηγάω ένα δέμα γιατί μια δεν περιμένουν ένα λεπτό να κατέβεις και μια γιατί δεν έχουν ρέστα δεν μου φαίνεται πολύ λογικό.

Ενώ δεν ήταν πρόθυμος να περιμένει ένα λεπτό να απαντήσω στην κλήση, ήταν πρόθυμος να πάω να χαλάσω εγώ και να με περιμένει να φέρω ρέστα».

Πηγή: thestival.gr