Ένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια οπτικών σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται στην καρδιά των Νέων Μουδανιών, απέναντι από την Παναγία Κορυφινή. Εδώ, το κατάστημα “Κέντρο Όρασης” σας καλωσορίζει από το 2002, αποτελώντας έναν αξιόπιστο σύμμαχο για την υγεία των ματιών σας.

Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, Θειάκου Γεωργία είναι πτυχιούχος οπτικός – οπτομέτρης που εξειδικεύτηκε στην Αθήνα, και μαζί με τον σύζυγό της προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Μια από τις ξεχωριστές υπηρεσίες του καταστήματος είναι η ταχεία εξυπηρέτηση. «Στο 80% των περιπτώσεων, οι πελάτες παραλαμβάνουν τα γυαλιά τους την ίδια μέρα μέσα σε μισή με μία ώρα. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την περιοχή, καθώς πολλοί άνθρωποι έρχονται από τα γύρω χωριά για δουλειές και δε χρειάζεται να περιμένουν πολλή ώρα. Ακόμα και σε ειδικές περιπτώσεις όπου τα γυαλιά δεν είναι έτοιμα, δίνεται η δυνατότητα αποστολής στο σπίτι χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση», αναφέρει στο Xalkidiki Politiki η κα Γεωργία.

Με μια διαρκή δέσμευση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών, το «Κέντρο Όρασης» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του για πάνω από δύο δεκαετίες, ενώ παράλληλα διαθέτει μία ευρεία ποικιλία σε γυαλιά οράσεως, γυαλιά ηλίου, σκελετούς και φακούς επαφής.

Διατηρώντας μία διαρκή συνεργασία με τα μεγαλύτερα brand names του κλάδου, το “Κέντρο Όρασης” σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία αγοράς, προσφέροντας ποικιλία και ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Εδώ, η ποιότητα συναντά την προσιτότητα.

Ο κα Γεωργία, η ιδρύτρια του καταστήματος, έχει αφιερώσει δεκαετίες για να κατανοήσει και να προσφέρει λύσεις στις ανάγκες των πελατών. Η αμείωτη προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και η εξειδίκευση στην οπτομετρία την καθιστούν μία αξιόπιστη επαγγελματία στον χώρο.

Το πελατολόγιο του “Κέντρο Όρασης” συνεχώς αυξάνεται, καθώς η φήμη της εξαιρετικής εξυπηρέτησης και της ποιότητας διαδίδεται από στόμα σε στόμα. Εδώ, κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται με σεβασμό και αφοσίωση, με στόχο την πλήρη ικανοποίηση των ατομικών του αναγκών. Σε αυτό το πλαίσιο, στο κατάστημα παρέχεται και η δυνατότητα εφαρμογής φακών επαφής, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Επισκεφθείτε το “Κέντρο Όρασης” σήμερα και ανακαλύψτε γιατί αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο σύμμαχο σχεδόν σε ολόκληρη τη Χαλκιδική για την οπτική σας υγεία και στυλ. Εδώ, η εξυπηρέτηση είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Παναγιάς Κορυφινής στο νούμερο 43 και λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο, με ωράρια 9 π.μ. έως 2 μ.μ. τα πρωινά και 5:30 μ.μ. έως 9 μ.μ. τις Τρίτες, Πέμπτες και Παρασκευές.