Θύμα ξυλοδαρμού και άγριου bullying έπεσε μία 14χρονη στην Γλυφάδα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Στην Ασφάλεια της περιοχής απευθύνθηκε το ίδιο βράδυ ο πατέρας του θύματος μαζί με την κόρη του, λίγο μετά την τελευταία επίθεση σε βάρος της.

Υπέβαλαν μήνυση για απειλή, εξύβριση και σωματική βλάβη και σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν, η 14χρονη που μένει στην Βούλα, ενώ βρισκόταν επί της οδού Λαζαράκη, έξω από γνωστό πολυκατάστημα, αντιλήφθηκε ότι ήταν συγκεντρωμένα περίπου 20 νεαρά άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο συνομήλικές της, επίσης από την Βούλα, οι οποίες την παρενοχλούν και την εκφοβίζουν.

Αρχικά, μόλις αντιλήφθηκαν το θύμα τους, άρχισαν να την βρίζουν και την εκφοβίζουν, ενώ μία άλλη άγνωστη στο θύμα κοπέλα, την χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, την έριξε στο έδαφος και αφού την έβρισε και εκείνη, το θύμα δέχτηκε απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα με κλοτσιές και ενώ βρισκόταν αβοήθητη στο έδαφος, χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί πόσοι την χτυπούσαν.

Το θύμα όταν μπόρεσε να απομακρυνθεί κάλεσε τους γονείς της, που την παρέλαβαν και πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στους αστυνομικούς η 14χρονη, από το Μάιο του 2024 αντιμετωπίζει πρόβλημα εκφοβισμού από τις δύο συμμαθήτριές της και έπεσε θύμα αντίστοιχου περιστατικού στις 7 Σεπτεμβρίου και πάλι στην περιοχή της Γλυφάδας πίσω από κατάστημα γνωστού ταχυφαγείου, όπου και τότε οι δύο ίδιες ανήλικες μαζί με άγνωστα στο θύμα άτομα, της επιτέθηκαν, την έβρισαν και την χτύπησαν.

Από την Ασφάλεια εντοπίστηκαν οι δύο 14χρονες που συνελήφθησαν, όπως επίσης συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό και της τρίτης κοπέλας που επιτέθηκε στο θύμα το περασμένο Σάββατο.

news247