Η εταιρεία Fresh είναι μια επιχείρηση τρίτης γενιάς που για πάνω από 30 χρόνια δραστηριοποιείται στην χονδρική πώληση (παραγωγή, τυποποίηση και μεταπώληση) φρούτων, λαχανικών και συναφών ειδών. Από το 2020 το νέο εγχείρημα της εταιρείας είναι η δημιουργία χώρου λιανικής πώλησης των εμπορευμάτων, τον οποίο μπορεί κανείς να τον επισκεφτεί στις εγκαταστάσεις μας τόσο για αγορές όσο και για δειγματισμό των προϊόντων μας. Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σεβασμό προς το περιβάλλον οι εγκαταστάσεις μας ( 1000 m2 ) περιλαμβάνουν 5 ψυκτικούς θαλάμους αλλά και θάλαμο συντήρησης προϊόντων εξασφαλίζοντας στα προϊόντα τις καλύτερες συνθήκες αποθήκευσης, φόρτωσης και μεταφοράς με τη μικρότερη δυνατή απόδοση ρύπων.

 

Ο κ. Τάσος Καραβίδας από την εταιρεία αναφέρει: «Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στο χώρο, οι εγκαταστάσεις μας είναι υπερσύγχρονες με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Όλα τα φορτηγά μας είναι ψυγεία ώστε να βγαίνουν τα προϊόντα με τη λιγότερη δυνατή απώλεια και κάθε μας προϊόν είναι σε άλλο ψυγείο, με άλλη θερμοκρασία και άλλη υγρασία».

 

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι να οικοδομήσει σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, ικανοποιώντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους πάντοτε με επαγγελματισμό και συνέπεια. Μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, η Fresh στηρίζει ντόπιους παραγωγούς ενισχύοντας έτσι την εντόπια οικονομία και προσφέροντας εκλεκτά και υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες της. Η Fresh φιλοδοξεί και πετυχαίνει να εξυπηρετεί τους πελάτες της σε 24ωρη βάση, καθώς πραγματοποιεί δρομολόγια σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική πολλές φορές μέσα στην ίδια μέρα, έτσι ώστε να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη, όσο το δυνατόν πιο άμεσα από την στιγμή που προκύπτει.

Στο event της εταιρείας για τη γνωριμία των πελατών με τα προϊόντα παρουσιάστηκαν περίπου 2.500 κωδικοί. Όπως εξηγεί η κα. Μαρία Ναζλή, οτιδήποτε προϊόν χρειάζεται κάποιο κατάστημα, εστιατόριο, ταβέρνα, ξενοδοχείο υπάρχει στον κατάλογο της Fresh κι αν δεν υπάρχει στην Ελλάδα μπορεί να έρθει με παραγγελία από το εξωτερικό. Το προσωπικό της εταιρείας αυξάνεται το καλοκαίρι από τα 25 άτομα στα 55 για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες.

 

Η κα. Ανδρομάχη Ναζλή αναφέρει ότι η εταιρεία είναι ανοιχτή καθ’ όλη της διάρκεια του χρόνου, λειτουργεί με ISO και όλα τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά.

Οι άνθρωποι της Fresh καλλιεργούν οι ίδιοι με αγάπη τη γη κι έτσι γνωρίζουν τα μυστικά της. Η εταιρεία Fresh εδρεύει στη Ν. Φώκαια Χαλκιδικής.