Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες στον Ηρακλή με την πλευρά του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να δίνει διορία για την τελική έκβαση της υπόθεσης μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα, την ώρα δηλαδή που είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου του Μικρασιάτη επιχειρηματία.

Deadline μέχρι τις 19:00 έδωσε η πλευρά του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη σε αυτή του Στράτου Ευγενίου προκειμένου να τελεσφορήσει η υπόθεση και να υπογραφτούν τα σχετικά έγγραφα για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Μικρασιάτης επιχειρηματίας θα αναλύσει στη συνέντευξη τύπου (είναι προγραμματισμένη για τις 19:00) τους λόγους που δεν προχώρησε η αρχική συμφωνία που είχαν οι δύο πλευρές, σύμφωνα με το sdna.gr.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, με δήλωσή του είχε αναφέρει τους λόγους που δεν υπήρξαν υπογραφές χθες, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΓΣ.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το ρεπορτάζ η πλευρά του κ. Ευγενίου, άλλαζε συνεχώς τους όρους που είχαν συμφωνηθεί με αποτέλεσμα να υπάρξει αυτό το αλαλούμ (που ξεκίνησε από χθες) που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία βλέποντας άπαντες πως το deal κρέμεται κυριολεκτικά σε μία κλωστή.

Όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του κ. Μονεμβασιώτη παρά τα συμφωνηθέντα υπήρξε μια ακόμα υποχώρηση από την πλευρά του σύμφωνα με τις αλλαγές που επιθυμούσε ο Στράτος Ευγενίου συμπεριλαμβανομένης και της σε βάρος της πλευράς του αγοραστή, ποινικής ρήτρας της τάξεως των 200.000 ευρώ.

Ως εκ τούτου και με τα χρονικά πλαίσια να είναι πολύ στενά ο υποψήφιος αγοραστής της Κυανόλευκης ΠΑΕ έδωσε το σχετικό τελεσίγραφο στην πλευρά του Χαλκιδικιώτη επιχειρηματία.

Ακόμα και αν δεν προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου θα διεξαχθεί κανονικά και εκεί ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης θα αναλύσει διεξοδικά τους λόγους που έφεραν το… ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις.

Τα περιθώρια είναι στενά χρόνος δεν υπάρχει, ούτε μπορεί να χαθεί άλλος και η ΠΑΕ πρέπει να αλλάξει χέρια προκειμένου να τρέξει ο σχεδιασμός που ήδη έχει γίνει με την πρόσληψη προπονητή (υπάρχει σμυφωνία με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο), τεχνικού διευθυντή (βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα ο Ισπανός, Μανόλο Σαλβαδόρ), αλλά και τη στελέχωση του ρόστερ και της ΠΑΕ (γραφεία και στελέχη).

Πάντως, αυτό που αφήνει να εννοηθεί η πλευρά του «Mr. Βενέτη» είναι πως αν δεν υπάρξουν υπογραφές τότε θα αποσύρει οριστικά και αμετάκλητα το ενδιαφέρον του.