Στις αρχές της εβδομάδας ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αυτή η όψη θα φέρει μια έντονη αντιπαράθεση και θα δυναμιτίσει τις καταστάσεις που υπάρχουν στις προσωπικές αλλά και στις επαγγελματικές μας σχέσεις. Καλό θα ήταν να προσέχουμε απόλυτες συμπεριφορές, την έντονη αλαζονεία και ίσως κάποια έπαρση που μπορεί να βγάλουμε σε διάφορες συζητήσεις. Η όψη αυτή θα επηρεάσει κυρίως το γ’ δεκαήμερο του παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερω.

Παράλληλα ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει μια καλή  όψη τριγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες και αυτό είναι αρκετά θετικό γιατί θα μας δώσει νέες ιδέες που θα έχουν γερές βάσεις, την ικανότητα να επικεντρωθούμε σε παλαιότερα θέματα  να τα οργανώσουμε και να τα λύσουμε όπως τις οικονομικές μας υποθέσεις.

Στις 23 του μηνός ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό θα μας κάνει σταδιακά να κοιτάξουμε βαθύτερα μέσα στον εαυτό μας και να ασχοληθούμε περισσότερο με θέματα που επηρεάζουν την ψυχολογία και το υποσυνείδητό μας. Ακόμα αυτό το διάστημα θα ασχοληθούμε παραπάνω με τις οικονομικές μας υποθέσεις και με θέματα ασφαλειών καθώς και θα διευθετήσουμε ότι χρειάζεται να διευθετηθεί.

Πάμε να δούμε πως θα είναι η εβδομάδα για τα 12 ζώδια και τους ωροσκόπους:

 

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς αυτό το διάστημα θα αρχίσετε να ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά σας ζητήματα και να φτίαξετε  ένα πλάνο για να τακτοποιήσετε θέματα δανείων, θέματα ασφαλειών αλλά και κληρονομικά ζητήματα. Έτσι θα έχετε μια καλύτερη εικόνα για τα έσοδα και τα έξοδά σας. Η οργάνωση που θα κάνετε στις οικονομικές σας υποθέσεις θα έχει θετικό αντίκτυπο και στα επαγγελματικά σας πλάνα. Οι ελέυθεροι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία για γνωριμίες μέσα απο κοινωνικές επαφές με φίλους και γνωστούς.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς οι Ταύροι την εβδομάδα αυτή θα έχετε τις ευκαιρίες να ρυθμίσετε καταστάσεις που έχουν προκύψει στην δουλειά σας και διευθετήσετε κάποιες υποχρεώσεις σας. Επίσης θα ανοίξει ένα διάστημα που θα αρχίσετε να ασχολείστε παραπάνω με τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και με τους συνεργάτες σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου ίσως γνωρίσετε ένα νεό ενδιαφέρον άτομο με προοπτική για σχέση. Και οι δεσμευμένοι θα έχετε την δυνατότητα μέσω διάφορων ευκαιρίων να ανανεώσετε την σχέση σας και να έρθετε πιο κοντά.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για εσάς τους Δίδυμους η εβδομάδα αυτή θα φέρει στο προσκήνιο θέματα καθημερινότητας, εργασίας αλλά και υγείας. Θα αρχίσετε σιγά σιγά να δίνετε περισσότερη βαρύτητα στα παραπάνω ζητήματα και έτσι ίσως αλλάξουν λίγο οι προτεραιότητές σας. Στην αρχή της εβδομάδας θα ήταν ωφέλιμο να οργανώσετε ζητήματα μέσα στον εργασιακό σας χώρο και στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Οι ελέυθεροι του ζωδίου θα ΄δωσετε περισσότερη σημασία στην προσωπική σας ζωή και ίσως μια γνωρίμια να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο και οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες και πιο ανάλαφρες στιγμές με το ταίρι σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς τους Καρκίνους η  εβδομάδα αυτή προμηνύεται πιο ευχάριστη. Είναι πιθανό να έχετε επαγγελματικές συζητήσεις που θα έχουν ένα θετικό πρόσημο για εσάς. Επίσης θα έχετε πολύ δημιουργική διάθεση αλλά και νέες ιδέες που θα και αυτές θα ευνοήσουν τους επαγγελματικούς σας στόχους. Επίσης θα αρχίσει ένα διάστημα με πολύ φλερτ και ειδικά για εσάς τους αδέσμευτους είναι πιθανό να έρθει ένας νέος έρωτας. Οι δεσμευμένοι θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην σχέση σας και θα έχετε την διάθεση να κάνετε νέα και όμορφα πράγματα.

 

ΛΕΩΝ

Εσείς οι Λέοντες την εβδομάδα αυτή θα έχετε τις ευκαιρίες να διευθετήσετε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι σας αλλά και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και αυτό ίσως σας βοηθήσει περισσότερο σε αυτές τις υποθέσεις. Επίσης την εβδομάδα αυτή θα έχετε και συζητήσεις που έχουν να κάνουν με την δουλειά αλλά και με τον οικονομικό τομέα. Ίσως προκύψουν κάποιες ευκαιρίες που θα ήταν καλό να τις αξιοποιήσετε καταλλήλως.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς τους Παρθένους η εβδομάδα αυτή προμηνύεται πιο κινητική με αρκετές υποχρεώσεις και τρίξιμο. Βέβαια θα έχετε καλύτερη επικοινωνία με τους άλλους και αυτό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας. Επίσης την εβδομάδα αυτή θα έχετε αρκετές επαφές και συναντήσεις με κόσμο και με πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Έτσι αυτό το διάστημα θα είναι πιο εξωστρεφές και θα είναι πιο εύκολο για τους αδέσμευτους να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Οι δεσμευμένοι παρόλο που θα έχετε ένα έντονο διάστημα θα βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα στις υποχρεώσεις και στην σχέση σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο οικονομικός τομέας θα σας απασχολήσει την εβδομάδα αυτή. Από τις αρχές κιόλας της εβδομάδας θα έχετε τις ευκαιρίες για να ρυθμίσετε τα έσοδα και τα έξοδά σας και τις άλλες οικονομικές σας υποχρεώσεις. Επίσης θα έχετε και επαγγελματικές συζητήσεις αυτό το διάστημα αλλά και ιδέες που ίσως αυξήσουν τα έσοδά σας. Μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες και τον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον. Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να κάνετε μαζί νέες δραστηριότητες , αλλά θα έχετε και την διάθεση να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε καλά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιο σας την εβδομάδα αυτή και έτσι θα έχετε όλες τις ευκαιρίες για να θέσετε νέους στόχους και στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή. Θα γίνετε περισσότερο δημιουργικοί  και θα υπάρξουν ευκαιρίες για συζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με τα σημαντικά άτομα της ζωής σας. Θετικές εξελίξεις μπορεί να έχουν για εσάς και κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς οι Τοξότες την εβδομάδα αυτή θα ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακές υποθέσεις, το σπίτι σας αλλά και με κάποια ακίνητη περιουσία. Επίσης ίσως υπάρξουν και επαγγελματικές προτάσεις με σταθερές προοπτικές. Θα έχετε ιδέες που μπορεί να ανανεώσουν την επαγγελματική σας ζωή. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας σας βοηθάει να κάνετε νέες γνωριμίες αλλά και να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Η διαισθήση σας θα σας βοηθήσει αυτό το διάστημα ώστε να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι αυτή την εβδομάδα θα κάνετε πολλές συζητήσεις με φιλικά σας πρόσωπα αλλά και με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Θα έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε τις σκέψεις σας καλύτερα αλλά και τις νέες ιδέες που θα έχετε. Θα γνωρίσετε επίσης και νέα άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και αντιλήψεις με τις δικές σας. Επίσης το διάστημα θα έχετε την δυνατότητα να λύσετε με το ταίρι σας διάφορα θέματα μέσω των συζητήσεων που θα κάνετε. Κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις θα αρχίσουν να εξελίσσονται.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς τους  Υδροχόους η εβδομάδα θα φέρει θέματα που έχουν να κάνουν με τον επαγγελματικό σας τομέα. Θα έχετε την δυνατότητα να φέρετε στο προσκήνιο τις επαγγελματικές σας ιδέες και τα σχεδία σας και να δουλέψετε πάνω σε αυτά. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει με συζήτησεις που θα αφορούν τα παραπάνω θέματα και θα έχετε επίσης τις ευκαρίες να διευθετήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Για τους δεσμευμένους θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να συζητήσετε με το ταίρι σας και να βρείτε την χρυσή τομή ώστε να επιλύσετε θέματα που σας αφορούν.

 

ΙΧθΕΙΣ

Τέλος εσείς οι Ιχθείς θα έχετε αυτή την εβδομάδα μια πιο επικοινωνιακή και εξωστρεφή διάθεση και θα έρθετε σε επαφή με φίλους και γενικά με άτομα που θα σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Επίσης θα έχετε και συζητήσεις γύρω από ταξίδια, από θέματα που αφορούν το εξωτερικό, σεμινάρια αλλά και νομικά θέματα που μπορεί να έχουν θετική εξέλιξη για εσάς. Επίσης ευχάριστες εξελίξεις μπορεί να έχετε και με τα επαγγελματικά σας πλάνα. Ίσως οι ελεύθεροι του ζωδίου κάνετε μια νέα γνωριμία από τον επαγγελματικό σας χώρο. Εσείς που είστε δεσμευμένοι μπορεί να βρείτε μια κοινή δραστηριότητα με το ταίρι σας που σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

 

Η Δέσποινα Τσαναξή ζει και εργάζεται στα Ν. Μουδανιά, είναι σπουδάστρια σχολής αστρολογίας.
instagram:tdespoina