Η εβδομάδα αυτή θα χαρακτηριστεί από την πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 17 Οκτωβρίου στις 24 μοίρες και 35’ στο ζώδιο του Κριού και θα επηρεάσει περισσότερο τον παρορμητικό σταυρό δηλαδή κυρίως τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά και ανήκουν στο γ΄ δεκαήμερο.

Η πανσέληνος αυτή προβλέπεται κάπως σκληρή και συκρουσιακή λόγω του Άρη που συμμετέχει και αυτός και κάνει δύσκολες όψεις με άλλους πλανήτες. Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στο πως εκφραζόμαστε διότι μπορεί να υπάρξουν καυγάδες και τσακωμοί για διάφορα θέματα. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε δύο φορές πριν μιλήσουμε διότι θα είναι έντονη μια νευρικότητα και μπορει άθελα μας να πληγώσουμε τον συνομιλητή μας με τα λόγια μας. Το τοπίο θα είναι έντονο στις προσωπικές μας σχέσεις και συνεργασίες και καλό θα ήταν όσο μπορούμε να διατήρήσουμε την ψυχραιμία μας για να μην χαθούν οι ισσοροπίες.

 

Πάρ’αυτά, η εβδομάδα θα ξεκινήσει με θετικό πρόσημο καθώς ο Ήλιος και ο Δίας θα πραγματοποιήσουν μια θετική όψη μεταξύ τους και μπορεί να μας παρουσιαστούν ξανά ευκαιρίες επαγγελματικού ενδιαφέροντος που θα ήταν ωφέλιμο να δουμε θετικά. Βέβαια επειδή ο Ήλιος θα κάνει και μια πιο δύσκολη όψη με τον Αρη αυτό μπορεί να δυναμιτίσει κάποια ένταση στις σχέσεις με τα κοντινά μας άτομα και να έχουμε έναν εκνευρισμό. Για αυτό θα ήταν καλό να παίρνουμε χρόνο για τον εαυτό μας και να προσπηθήσουμε να μην έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις τόσο από εμάς τους ίδιους όσο και από τους άλλους.

 

Μια μέρα πριν η Αφροδίτη περάσει στον Τοξότη θα κάνει μια θτική όψη με τον Ποσειδώνα και θα ευνοήσει το κλίμα για να περάσουμε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι μας.

Στις 17 του μηνός η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και μας σταδιακά θα μας προδιαθέσει με περισσότερη ανεμελιά και τάση για περιπέτεια.

 

Πάμε να δούμε πως θα είναι η εβδομάδα για τα 12 ζώδια και τους ωροσκόπους:

 

 

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί την εβδομάδα αυτή με την πανσέληνο να πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο θα βερεθείτε αντιμέτωποι με κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας σχέσεις, τις οικογενειακές αλλά και με τις συνεργασίες σας. Κάποιες αποκαλύψεις θα γίνουν σε εκείνους τους τομείς και ίσως να έχετε συγκρούσεις με κάποια από τα σημαντικά άτομα της ζωής σας. Θα ήταν καλό να παραμείνετε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται και να αποφύγετε να πείτε κάποια πράγματα που και εσείς θα τα μετανιώσετε στο τέλος και μπορεί να πληγώσετε και τα άτομα γύρω σας. Καλό θα είναι να μην δράσετε παρορμητικά και να αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων πάνω σε στιγμές ψυχικής έντασης. Ο Άρης που είναι στο ζώδιο του Καρκίνου και θα παραμείνει εκεί για τους επόμενους πέντε μήνες ίσως σας πιέσει και σε οικογενειακά θέματα. Καλό θα είναι να οπλιστείτε με υπομονή. Πάντως η Αφροδίτη μπαίνοντας στο ζώδιο του Τοξότη σταδιακά θα δημιουργήσει για εσάς ένα πιο θετικό περιβάλλον και θα αντιμετωπίζετε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους η Πανσέληνος αυτή θα φέρει στο προσκήνιο παρασκηνιακές καταστάσεις που εκτυλίσσοταν για εσάς πολύ καιρό. Αυτά που θα σας αποκαλυφθούν μπορεί να σας προκαλέσουν μια ταραχή. Θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να μην προχωρήσετε σε παρορμητικές αποφάσεις αλλά ότι και να κάνετε να είναι μετά από ώριμη σκέψη. Επίσης στο προσκήνιο μπορεί να έρθουν και επαγγελματικά ζητήματα που ακόμα δεν έχουν τακτοποιηθεί και τώρα να έρθει η ώρα να κλείσουν κάποιες υποθέσεις. Σημαντικό κλειδί αυτή την εβδομάδα είναι η ψυχραιμία και η διπλωμματία στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σας. Επίσης η πανσέληνος θα φωτίσει και θέματα που έχουν να κάνουν με την σωματική και την ψυχική σας υγεία και θα ήταν καλό να αλλάξετε ότι θεωρήσετε πως είναι επιβλαβές για την υγεία σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για εσάς τους Δίδυμους η πανσέληνος αυτή θα φωτίσει θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλίες, τις παρέες σας, τις διάφορες ομάδες στις οποίες μπορεί να ανήκετε αλλά και τους μελλοντικούς σας στόχους. Κάποιες αλλαγές μπορεί να συμβούν σε αυτούς τους τομείς και ίσως κάποιοι από εσάς μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στον φιλικό σας κύκλο και δεν αποκλείεται και στα αισθηματικά σας. Παρόλα αυτά ίσως γνωρίσετε και σημαντικά άτομα τα οποία θα σας βοηθήσουν στα μελλοντικά σας σχέδια. Μια επαγγελματική πρόταση ή συμφωνία θα σας απασχολήσει το επόμενο διάστημα και θα ήταν καλό να δείτε όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμα θα πρέπει να είστε και λίγο πιο προσεκτικοί στον οικονομικό τομέα για να μην βγείτε εκτός budget.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς οι Καρκίνοι και ειδικά εσείς που βρίσκεστε το γ΄δεκαήμερο του ζωδίου σας επηρεάζεστε άμεσα από την Πανσέληνο αυτή η οποία θα φωτίσει πράγματα και θα φέρει αποκαλύψεις στον τομέα της καρίερας και της δημόσιας εικόνας σας αλλά και στην οικογενειακή σας εστία. Προσοχή σε αψιμαχίες που μπορεί να υπάρξουν με τους υφισταμένους στην δουλειά σας αλλά και με τους γονείς σας. Είναι μια περίοδος κάπως δύσκολη και πιεστική για εσάς που την ενισχύει και ο Άρης που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας για τους επόμενους πέντε μήνες. Θα ήταν ωφέλιμο και εσείς να μην παρασυρθείτε και πάρετε βιαστικές αποφάσεις ή μπείτε στον πειρασμό και κάνετε παρορμητικές κινήσεις αλλά να κάνετε ένα σαφή και καθαρό πλάνο για όλα όσα έχετε στο μυαλό σας να κάνετε. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην αναλωθείτε σε κουβέντες που δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα αλλά αντίθετα θα πληγώσουν και εσάς και τους άλλους.

 

ΛΕΩΝ

Για εσάς τους Λέοντες η Πανσέληνος αυτή θα φέρει αποκαλύψεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σπουδές σας, με την επικοινωνία και τον τρόπο διαφήμισής σας, με ταξίδια και μετακινήσεις ή και με θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Ίσως συμβούν σημαντικές αλλαγές στους τομείς αυτούς και μπορεί να γνωρίσετε και σημαντικά άτομα από το εξωτερικό που ενδεχομένως σας βοηθήσουν και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Ευκαιρίες θα έχετε και στον αισθηματικό τομέα καθώς θα είναι και πιο εύκολο αυτό το διάστημα να οργνώσετε κάποιο ταξίδι ή εκδρομή με το ταίρι σας. Έρχονται θετικά πράγματα για εσάς παρόλα αυτα να είστε προσεκτικοί σε παρασκηνιακές καταστάσεις που μπορεί να δημιουργηθόυν στον εργασιακό σας χώρο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς τους Παρθένους η Πανσέληνος αυτή θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα αλλά και θέματα που αφορούν δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες, χρήματα που αφορούν και τρίτα πρόσωπα αλλά και κληρονομικά ζητήματα. Προσπαθήστε να είστε όσο τυπικοί γίνεται στα ζητήματα αυτά για να απαλλαγείτε από τυχόν παράπονα και παρεξηγήσεις. Ίσως αυτό το διάστημα ευνοήσει και τα επαγγελματικά σας σχέδια και σας φέρει ευκαιρίες έτσι ώστε να δείξετε τις δυνατότητές σας. Θα ήταν καλό επίσης να κάνετε και ένα καλό οικονομικό πλάνο διότι ενδέχεται να έχετε παραπάνω έξοδα στον τομέα του σπιτιού σας. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως να νιώσετε πιο ευαλώτοι συναισθηματικά. Παρόλα αυτά θα έχετε τις ευκαιρίες για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Και εσείς οι Ζυγοί είστε από τους άμεσα επηρεασμένους αυτής της Πανσελήνου καθώς αυτή θα πραγματοποιηθεί ακριβώς απέναντί σας και θα φέρει στο φως θέματα που έχουν προκύψει στις προσωπικές σας σχέσεις, στις συνεργασίες και γενικά στην προσωπική σας προβολή. Το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν κάποιες έντονες διαφωνίες με τον/την σύντροφό σας ή ακόμα και με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας για όσους είναι ελέυθεροι επαγγελματίες ή και με το αφεντικό σας. Είναι ένα διάστημα που απαιτεί αρκετή υπομή, ψυχραιμία και διαλλακτικότητα διότι αν ενδώσετε στην ψυχική σας ένταση είναι πολύ πιθανό να γίνουν πράγματα που μετέπειτα θα τα μετανιώσετε. Δεν θα ήταν καλό να αφήσετε την συναισθηματική φόρτιση που ενδεχόμενως να έχετε κάποιες στιγμές να θολώσει την αντικειμενικότητά σας. Στις πιο προσωπικές σας σχέσεις ίσως κάποια ζητήματα άλυτα από το παρελθόν επιστρέψουν στο προσκήνιο. Καλό θα ήταν να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με την πρέπουσα ψυχραιμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς τους Σκορπιούς η Πανσέληνος αυτή θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που συνδεόνται με την καθημερινότητά σας, την εργασία σας , και την υγεία σας. Κάποιες αλλαγές θα κάνετε σε αυτούς τους τομείς και μπορεί να αρχίσετε να νιώθετε πως ήρθε η ώρα να αφιερώσετε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας και στην προσωπική σας αυτοφροντίδα αφού ενδεχομένως δείξετε  κάποια σημάδια κόπωσης. Θα σας απασχολήσουν αυτό το διαστημα περισσότερο οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις όμως καλό θα ήταν να μην τις βάζετε πολύ βαθιά στο μυαλό γιατί ενδέχεται να επηρεαστεί και να στρεσαριστεί και η ψυχολογία σας. Οι σκορπιοί που είναι ελεύθεροι ειδικά των τελευταίων ημερών του γ’ δεκαημέρου μπορεί να κάνουν μια νέα και όμορφη γνωριμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς τους Τοξότες η πανσέληνος αυτή θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα αισθηματικής φύσεως, αλλά και θέματα που αφορούν αγαπημένους φίλους, επιχειρηματικά πλάνα αλλά και πλάνα που σχετίζονται με τον τομέα των παιδιών. Αυτή η πανσέληνος έχει ένα πιο θετικό χαρακτήρα για εσάς και ειδικά για εσάς που βρίσκεστε το γ’δεκαήμερο του ζωδίου σας. Θα κάνετε και εσείς αλλαγές στους παραπάνω τομείς αλλά ταυτόχρονα θα γνωρίσετε και σημαντικά άτομα που μπορεί να σας βοηθήσουν στις αλλαγές αυτές αλλά και σε οποιοδήποτε επαγγελματικό πλάνο έχετε στο μυαλο σας. Ίσως για τους αδέσμευτους προκύψει μια νέα γνωριμία που θα είναι πολύ όμορφη και θα σας ανανεώσει αλλά και οι δεσμευμένοι που το επιθυμούν μπορεί να αποκτήσουν παιδάκι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Και εσείς οι Αιγόκεροι είστε από αυτους που επηρεάζονται άμεσα από την πανσέληνο αυτή καθώς θα φωτίσει για εσάς θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας, τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα και τους γονείς σας, αλλα και τα επαγγελματικά σας καθώς και με την ακίνητη περιουσία σας. Θα είναι ένα έντονο διάστημα που θα βιώσετε αλλαγές σε αυτούς τους τομείς. Ελλοχεύει ο κίδυνος να διααφωνήσετε έντονα με τους γονείς σας ή με τον/την αγαπημενό/η για καποια πραγματα που έχουν να κάνουν με τα παραπάνω θέματα. Σαν συμβουλή είναι να μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμω ψυχής και σίγουρα να σκέφτεστε δύο φορές πριν μιλήσετε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Εκτός από το σπίτι σας κάποιο περίεργο και φορτισμένο κλίμα μπορεί να επικρατήσει και στον επαγγελματικό σας χώρο και στην σχέση με τους συναδέλφους σας. Κάποια πράγματα ίσως βγουν στην φόρα όμως θα ήταν καλό να οπλιστείτε με υπομονή και να έχετε ορθολογιστικά κριτήρια για οποιαδήποτε απόφαση πάρετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς τους Υδροχόους η πανσελήνος προμηνύεται πιο ευνοική και ιδιαιτερα για όσους ανήκουν στο γ’δεκαήμερο του ζωδίου τους. Η Πανσεληνος λοιπόν για εσάς θα φέρει αποκαλύψεις και θα αλλάξει πράγματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που επικοινωνείτε,για όσους ασχολείστε με το εμπόριο τον τρόπο που διαφημίζεστε στην αγορα, τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σας, αλλά και τις σχέσεις σας με τους κοντινούς σας συγγενείς. Μπορεί να έρθουν κοντά σας άτομα που θα έχουν ιδέες για να εξελίξουν τα επαγγελματικά σας σχέδια ή ακόμα και ένα άτομο από το κοντινό οικογενειακό σας περιβάλλον σας βοηθήσει με αυτό καθώς μπορεί να σας φέρει κάποιες χαρμόσυνες ειδήσεις. Επίσης μπορεί να προκύψει και κάποιο φλερτ για τους αδέσμευτους με ένα άτομο που θα έχετε πολλά θέματα για συζήτηση. Αν είναι να προσέξετε κάτι είναι ενδεχομένως κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν στον επαγγελματικό τομέα όμως η καλή σας διάθεση και η υπομονή σας μπορεί να λύσει ότι πρόβλημα δημιουργηθεί.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Τέλος για εσάς τους Ιχθείς η πανσέληνος αυτή θα έχει να κάνει με τον τομέα των οικονομικών σας και θα φέρει αποκαλύψεις σχετικα με αυτό αλλά και γενικά με τις ασφάλειες και τις προσωπικές σας αξίες. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα και να ξαναδείτε τα έσοδα και τα έξοδά σας. Αν είστε σε σχέση ίσως αποφασίσετε να συζητήσετε και με το ταίρι σας τα θέματα που αφορουν τα οικονομικά σας και αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Καλό θα ήταν να φτιαξετε ένα καλό οικονομικό πλάνο έτσι ώστε να μην βγείτε εκτός ορίων. Προσοχή στην επικοινωνία αυτό το διάστημα για αποφυγή οποιονδήποτε παρεξηγήσεων.

 

Η Δέσποινα Τσαναξή ζει και εργάζεται στα Ν. Μουδανιά, είναι σπουδάστρια σχολής αστρολογίας.
instagram:tdespoina