Την εβδομάδα αυτή ο Ερμής περνάει πια ορθόδρομος ξανά στο ζώδιο της Παρθένου και μας δίνει την δυνατότητα να αναλογιστούμε και να κλείσουμε επαγγελματικές υποθέσεις αλλά και θέματα της καθημερινότητας που είχαν ανοίξει από τις αρχές του Αυγούστου. Θα είμαστε πιο έτοιμοι και προετοιμασμένοι να διευθετήσουμε τις υποχρεώσεις μας πάνω στα πρακτικά κομμάτια της ζωής μας. Αν για κάτι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί είναι η επικριτική μας στάση προς τους άλλους.

Στις 12/9 ο Ερμής θα κάνει μια πολύ τυχερή όψη, όψη εξαγώνου με τον Άρη στον Καρκίνο. Η όψη αυτή θα μας δώσει την ευκαιρία να είμαστε πιο δραστήριοι και να πάρουμε σωστές αποφάσεις και σε επαγγελματικά αλλά και σε οικογενειακά θέματα.

Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη που είναι στον Ζυγό θα τριγωνίσει τον Δία που βρίσκεται στους Διδύμους. Αυτή η συγκυρία είναι πολύ θετική καθώς θα μας προσδώσει με ενέργεια και θετική διάθεση. Θα γεμίσουμε με αισιοδοξία και είναι πολύ πιθανό κάτι νέο και όμορφο να γίνει και στην αισθηματική μας ζωή. Επαγγελματικά μπορεί να προκύψουν νέες συνεργασίες ή νέοι πελάτες εφόσον κάποιοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Ή να έχουμε ένα πιο αρμονικό κλίμα με τους ήδη συνεργάτες μας. Επίσης οι δικαστικές υποθέσεις μπορεί να έχουν θετική έκβαση αλλά και οι εμπορικές συναλλαγές και οι μετακινήσεις.

Πάμε να δούμε πως θα είναι η εβδομάδα για τα 12 ζώδια και τους ωροσκόπους:

ΚΡΙΟΣ

Εσείς οι Κριοί την εβδομάδα αυτή θα έχετε να κάνετε με την καθημερινότητά σας και με τις υποχρεώσεις που έχετε εκεί. Η παρουσία του Ερμή ορθόδρομου πια, στον 6ο σας οίκο θα σας βοηθήσει στο να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σας και επίσης θα σας δώσει την δυνατότητα να οργανωθείτε εκ νέου, έτσι ώστε να βρίσκετε και λίγο χρόνο μόνο για εσάς. Θα δείτε επίσης και θέματα υγείας και διατροφής και ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Όσοι έχετε κατοικίδια θα έχετε την ευκαιρία να είστε περισσότερο κοντά τους αλλά και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που τα αφορούν.

Προς το τέλος της εβδομάδας, κυρίως οι αδέσμευτοι Κριοί θα έχετε την ευκαιρία μέσα από τον ευρύτερο φιλικό σας περίγυρο να κάνετε μία πολύ όμορφη ερωτική γνωριμία. Επίσης μπορεί να έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση μέσα από τον κοινωνικό ή τον συγγενικό σας κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους η εβδομάδα αυτή θα έχει να κάνει με συζητήσεις που αφορούν κυρίως την ερωτική σας ζωή αλλά και τα χόμπι σας και τις επιχειρηματικές σας ιδέες. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να διασκεδάσετε με το ταίρι σας και να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και οι αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανόν να προσεγγίσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει καιρό και δεν ευνοούσαν οι συνθήκες. Παράλληλα, δεν θα λείψουν οι συζητήσεις και για νέες ιδέες επιχειρηματικού ενδιαφέροντος που μπορεί να έχετε. Το τέλος της εβδομάδας είναι ευνοϊκό για να τακτοποιήσετε τυχόν εργασιακά θέματα αλλά και για να έρθετε πιο κοντά στους συναδέλφους σας.

Οι νέες ιδέες που θα έχετε αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχουν μια νέα επαγγελματική προέκταση αλλά και  μια ευκαιρία για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εβδομάδα για εσάς τους Δίδυμους θα φέρει θέματα που αφορούν το σπίτι σας, τις οικογενειακές σχέσεις, την ακίνητη σας περιουσία. Θα υπάρχουν ευκαιρίες για συζητήσεις  πάνω σε αυτά τα θέματα και ευκαιρίες για να τα διευθετήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει η διάθεση οι δεσμευμένοι να έρθετε πολύ κοντά στον/ στην σύντροφό σας και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Οι αδέσμευτοι μπορεί να έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

Επαγγελματικά θα διανύσετε ένα διάστημα που θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό και δημιουργικό. Αυτό θα κάνει το κλίμα στον χώρο εργασίας σας πολύ καλύτερο και ίσως σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε κάποιες από τις επαγγελματικές σας ιδέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνοι, η παρουσία του Ερμή στην Παρθένο θα φέρει για εσάς συναντήσεις και επικοινωνίες με φιλικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, με συγγενικά πρόσωπα που μπορεί μέσα από αυτούς να σας έρθουν και κάποιες εργασιακές βοήθειες, και γενικότερα θα διευρυνθεί ο κοινωνικός σας κύκλος. Ο Ερμής στην Παρθένο θα σας δώσει ευκαιρίες να διαφημίσετε παραπάνω την δουλειά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να προκύψουν κάποια εργασιακά θέματα από το παρελθόν που όμως θα έχετε όλες τις δυνατότητες να λύσετε άμεσα ότι σας απασχολεί. Επίσης εκτός από τις εργασιακές διευθετήσεις θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε και οποιοδήποτε οικογενειακό ζήτημα προκύψει αλλά και πράγματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας.

ΛΕΩΝ

Εσείς οι Λέοντες θα διανύσετε μια εβδομάδα που στην επιφάνεια θα φέρει ασχολίες με τα οικονομικά σας και το ταμείο σας. Με τον Ερμή στην Παρθένο θα έχετε τις ευκαιρίες για να διευθετήσετε τα θέματα που έχουν παρουσιαστεί σε αυτούς τους τομείς, και μπορεί να υπάρξουν καλύτερες προοπτικές ή και να σκεφτείτε κάτι που να αυξήσει τα έσοδα σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχεις ευκαιρίες να περάσεις καλά με φίλους και παρέες ή με κοντινούς συνεργάτες. Είναι πιθανόν να έχεις και μια επαγγελματική πρόταση μέσα από τον φιλικό σου κύκλο αλλά μπορεί να δημιουργηθεί και κάποιος έρωτας εκεί. Βέβαια εσείς οι Λεόντες που είστε ήδη σε σχέση θα έχετε την διάθεση και τις ευκαιρίες για να κάνετε κάτι από κοινού με τον/ την σύντροφό σας , μια δραστηριότητα που θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας γεμίσει τις μπαταρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι με τον Ερμή να βρίσκετε ξανά ορθόδρομος στο ζώδιο σας θα έρθουν ξανά στη επιφάνεια ζητήματα επαγγελματικά και προσωπικά που έκαναν την εμφάνισή τους στις αρχές Αυγούστου. Τώρα όμως θα έχετε την δυνατότητα να οργανωθείτε όπως εσείς το επιθυμείτε και κάποιες από αυτές τις άλυτες υποθέσεις που θα σας ξανά απασχολήσουν θα μπορέσετε να τις λύσετε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς. Θα καλυτερεύσει κιόλας η επικοινωνία σου με τον/την σύντροφό σου και με τους συνεργάτες σου. Στο τέλος της εβδομάδας ίσως παρουσιαστούν κάποια όμορφα νέα στην δουλειά σου που θα έχουν και θετικό αντίκτυπο στο ταμείο σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγοί αυτή την εβδομάδα θα έχετε να κάνετε με την αυτοφροντίδα του εαυτού σας που αυτό κατ’ επέκταση θα βοηθήσει και στην καλύτερη καθημερινότητά σας. Θα αρχίσετε να οργανώνεστε και να βάζετε και σε προτεραιότητα την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση. Με τον Ερμή στην Παρθένο είναι πιθανόν ένα παρασκήνιο που υπήρχε για εσάς το προηγούμενο διάστημα να βγει τώρα στο προσκήνιο. Εσείς καλό θα είναι να είστε πιο προσεκτικοί με το τι μοιράζεστε από αυτά που έχετε στο μυαλό σας και σε ποιους. Σημαντικές γνωριμίες επιφυλάσσει για εσάς τους αδέσμευτους το επικείμενο διάστημα και επίσης μπορεί να δώσετε παραπάνω χρόνο για να φροντίσετε αισθητικά τον εαυτό σας. Οι δεσμευμένοι θα έχετε τις ευκαιρίες για ένα πολύ ρομαντικό διάστημα με την σχέση σας. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε σταδιακά πιο πολλές απαιτήσεις και ένταση το παρακάτω διάστημα όμως τώρα και συγκεκριμένα το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα έχετε την διάθεση να λύσετε κάποια πράγματα που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί με τον Ερμή στην Παρθένο το επόμενο διάστημα θα έχετε ένα ευνοϊκό και υποστηρικτικό διάστημα στον κοινωνικό, τον φιλικό αλλά και τον επαγγελματικό σας περίγυρο. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμοι στόχοι αλλά και θα υπάρξει βοήθεια από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Επίσης θέματα που είχατε στο μαυλό σας όλο το προηγούμενο διάστημα τώρα θα ξαναέρθουν όμως μαζί με μια διάθεση επίλυσης όλων των προβλημάτων. Από το δεύτερο μισό της εβδομάδας έχετε τις ευκαιρίες για να διεθευτήσετε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα με θετικά αποτελέσματα και είναι πιθανόν να έχετε και μια αύξηση στα εισοδήματά σας. Επίσης οι δεσμευμένοι θα έχετε την δυνατότητα να συνδεθείτε βαθύτερα συναισθηματικά με τον/την σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προτεραιότητα για εσάς τους Τοξότες το επόμενο διάστημα θα είναι η δουλειά και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, αλλά και κάποια ζητήματα που σχετίζονται με την δημόσια εικόνα σας. Μερικά από αυτά τα θέματα είχαν κάνει την εμφάνισή τους με τον ανάδρομο Ερμή στις αρχές Αυγούστου και τώρα με την ορθοδρόμησή του θα σας δώσει τις ευκαιρίες για να υλοποιήσετε και να φέρετε εις πέρας ό,τι είχατε στο μυαλό σας το προηγούμενο διάστημα. Άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ίσως σας βοηθήσουν να φέρετε εις πέρας τις επιδιώξεις σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα είστε φορτισμένοι με περισσότερη διάθεση και πιο επικοινωνιακοί. Ίσως κανονίσετε καποια εξόρμηση ή κανένα ταξιδάκι με την σχέση σας και αυτό σίγουρα θα σας αναζωογονήσει και θα σας φέρει πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνουν μια πολύ όμορφη και σημαντική νέα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς οι Αιγόκεροι με τον Ερμή στην Παρθένο θα έχετε ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές ή νέα σεμινάρια , μετακινήσεις, επαγγελματικές επιδιώξεις που σχετίζονται με το εξωτερικό. Ό,τι σκεφτόσασταν από τις αρχές του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού τώρα θα μπορέσετε να το εφαρμόσετε. Πολλές είναι οι πιθανότητες να κάνετε γενικά εξορμήσεις είτε πιο κοντινές είτε μακρινές που θα σας δώσουν άλλη πνοή και θα ανοίξουν τους ορίζοντές σας. Από το δεύτερο μισό της εβδομάδας φαίνεται πως θα ανοίξουν και οι ευκαιρίες για τα εργασιακά και τα επαγγελματικά σας. Είναι πολύ πιθανόν να βρείτε μια νέα δουλειά αν ψάχνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς τους Υδροχόους ο Ερμής από την Παρθένο θα γυρνάει στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα έχετε να κάνετε το επόμενο διάστημα με τα οικονομικά σας. Τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για να διευθετήσετε οικονομικά προβλήματα που μπορεί να προέκυψαν από το καλοκαίρι. Θα διαχειριστείτε και κληρονομικά και θέματα που ίσως σχετίζονται με τράπεζες και δάνεια. Από το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είστε πιο ξέγνοιαστοι καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για να περάσετε όμορφες προσωπικές στιγμές. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για διασκέδαση, αλλά και για φλερτ, ειδικά για τους αδέσμευτους.

ΙΧΘΥΣ

Τέλος, εσείς οι Ιχθύς θα απασχοληθείτε το επικείμενο διάστημα με συζητήσεις που έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές και τις προσωπικές σας σχέσεις. Θέματα που είχαν προκύψει από τις αρχές Αυγούστου με την προσωπική σας σχέση ή με τους συνεργάτες σας τώρα θα έρθουν οι ευκαιρίες για να λυθούν. Από το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα έχετε τις ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα που ίσως να είχατε απομακρυνθεί και θα εξομαλύνει και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Θα έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε καλύτερα όλα αυτά που σκέφτεστε. Στα επαγγελματικά σας υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθουν ευκαιρίες για μια νέα συνεργασία που μπορεί να αυξήσει και το εισόδημά σας.

Η Δέσποινα Τσαναξή ζει και εργάζεται στα Ν. Μουδανιά, είναι σπουδάστρια σχολής αστρολογίας.
instagram:tdespoina