Η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει με την Νέα Σελήνη που θα γίνει στο ζώδιο της Παρθένου και πιο συγκεκριμένα στις 11 μοίρες και 4’ του ζωδίου. Το νέο αυτό φεγγάρι επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο τους από τις 7 εώς τις 15 μοίρες ή και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή και ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες.

Η Νέα αυτή Σελήνη θα μας επαναφέρει στην πραγματικότητα καθώς τα ζητήματα που θα φέρει θα μας κάνουν να αφήσουμε πίσω μας την ανεμελιά του καλοκαιριού. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα μας κάνει να κινηθούμε με οργάνωση, συστηματικότητα και πειθαρχία για να πετύχουμε τα όνειρά μας και τα επαγγελματικά μας σχέδια. Καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες θα έρθουν όμως για να φτάσουμε στην κορυφή θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να δουλέψουμε σκληρά. Η καθημερινότητα μας θα αρχίσει να παίρνει άλλη τροπή.

Επιπλέον την ημέρα της Νέας Σελήνης ο Άρης θα σχηματίσει όοψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα. Πρόκειται για μια δύσκολη όψη η οποία θα δημιουργήσει σύγχυση και χαώδης καταστάσεις ειδικά για τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού ( και προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο) που είναι προς το τέλος του γ’ δεκαημέρου δηλαδή που έχουν μοίρες από τις 26 εώς τις 29 των ζωδίων αυτών. Προσοχή σε σε υπογραφές συμβολαίων ή εμπορικών συμφωνιών, σε μετακινήσεις, σε απάτες ή σε ψευδή λόγια. Καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ρεαλιστές πάνω σε αυτά τα θέματα έτσι ώστε να αποφύγετε να κάνετε λάθος κινήσεις και επιλογές που μπορεί να κοστίσουν αργότερα.

Την επόμενη ημέρα (4/9) ο Άρης θα φύγει από το ζώδιο των Διδύμων και θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου. Η νέα του θέση αυτή θα επηρεάσει περισσότερο ψυχολογικά και κυρίως μέσα στις οικογενειακές σχέσεις. Είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια κάποια παράπονα που δεν εκφράσαμε ποτέ αλλά και συσσωρευμένο θυμό. Προσοχή σε καυγάδες που μπορεί να διαταράξουν τα οικογενειακά θεμέλια. Κυρίως προσοχή χρειάζονται τα παρορμητικά ζώδια Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που θα επηρεαστούν σταδιακά.

Το σαββατοκύριακο θα έχουμε μια όψη τετραγώνου του Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από τον Ταύρο που μπορεί να φέρει ξαφνικές ειδήσεις που θα μας αναστατώσουν στα αισθηματικά μας , για αυτό συνιστάται ψυχραιμία και όχι έντονα ξεσπάσματα, κυρίως τα σταθερά ζώδια των τελευταίων ημερών.  Και παράλληλα ο Ήλιος από την Παρθένο θα κάνει όψη αντίθεσης με τον Κρόνο από τους Ιχθύες που μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στον εργασιακό μας τομέα και στην καθημερινότητα μας. Αυτό αφορά τα ζώδια του β’ δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού.

 

Πάμε να δούμε πως θα είναι η εβδομάδα για τα 12 ζώδια και τους ωροσκόπους:

ΚΡΙΟΣ

Η  Νέα Σελήνη για εσάς τους Κριούς θα πραγματοποιηθεί στον οίκο που έχει να κάνει με την  εργασία και την καθημερινότητά σας. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα αυξηθούν και θα σας απασχολήσουν αρκετά, με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι μέχρι τώρα καθημερινές σας προτεραιότητες. Ίσως έρθουν και ευκαιρίες για νέα εργασιακά πλάνα που όμως και αυτές θα απαιτήσουν τον χρόνο σας. Ίσως με αυτή την Νέα Σελήνη κάποιοι από εσάς θελήσουν να αποκτήσουν και κάποιο κατοικίδιο ή ακόμα όσοι έχετε μπορεί να η ενασχόληση μαζί του τώρα να γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας. Η υγεία σας θα παίξει σημαντικό ρόλο και μπορεί μερικοί απο εσάς να αποφασίσετε να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Από τα μέσα της εβδομάδας, αρχικά οι Κριοί των πρώτων ημερών μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με θέματα που μπορεί να προκύψουν μέσα στην οικογενειά σας ή στο σπίτι σας. Προσοχή στις διενέξεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς οι Ταύροι με το καινούργιο αυτό φεγγάρι που θα πέσει στον 5ο σας οίκο, θα έχετε νέες συναισθηματικές και ερωτικές ευκαιρίες αλλά και ευκαιρίες για διασκέδαση και δημιουργικότητα. Ειναι πολύ πιθανόν η Νέα Σελήνη να σας φέρει και μια καινούργια σχέση. Θετικά νέα θα φέρει και στον τομέα των παιδιών. Οι φίλοι σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο το επόμενο διάστημα καθώς κάποιοι αο αυτούς θα σας βοηθήσουν να έρθετε λίγο πιο κοντά στους μελλοντικούς σας στόχους. Γενικά θα κάνετε ξεκαθαρίσματα στον φιλικό σας κύκλο και θα είστε τώρα πιο έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας φίλους και γνωστούς που οι σχέσεις δεν στηρίζονταν σε γερά θεμέλια. Από τα μέσα της εβδομάδας πρόσεξε λίγο κάποιες εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν στον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο αλλά και μέσα σε κάποιες ομάδες που μπορεί να ανήκεις. Να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μην έχεις ξαφνικά ξεσπάσματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Το καινούργιο φεγγάρι για εσάς τους Δίδυμους θα λειτουργήσει στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα έχετε νέες εξελίξεις και νέα ξεκινήματα σε ό,τι αφορά το σπίτι σας, τους γονείς σας αλλά και ενδεχομένως κάποια ακίνητη περιουσία ή και μετακόμιση. Οι ευκαιρίες που θα φέρει η νέα σελήνη θα είναι πιο απαιτητικές για εσάς διότι θα προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις στα παραπάνω θέματα που θα χρειαστεί να αφιερώσετε σημαντικό κομμάτι του χρόνου σας εκεί. Παράλληλα και τα επαγγελματικά σας είναι ένας τομέας που θα σας απασχολήσει και αυτός το παρακάτω διάστημα. Οι προτεραιότητες σας θα αλλάξουν και θα μπείτε σε ένα κλίμα ¨πρέπει¨ και καθηκόντων. Το επόμενο διάστημα με λίγα λόγια είναι μια περίοδος που απαιτεί οργάνωση, υπευθυνότητα και υπομονή και με βάση αυτά θα μπουν στον δρόμο που πρέπει όλα τα πράγματα. Τα τέλη του γ’ δεκαήμερου καλό θα ήταν να προσέχει για τυχόν κλοπές ή απάτες ή ακόμα και κάποιο υδρευλικό πρόβλημα. Ο Άρης στον Καρκίνο σταδιακά θα σας επηρεάσει στον τομέα των οικονομικών σας για αυτό να έχετε λίγο τον νου σας στα έξοδα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα ξεκινήματα θα κάνετε στον τομέα της επικοινωνίας σας εσείς οι Καρκίνοι και όσοι ασχολείστε με το εμπόριο είναι πιθανόν να έχετε μια θετική νέα εξέλιξη. Το επόμενο διάστημα θα σας βρει πιο επικοινωνιακούς και πιο κοντά σε συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα. Μπορεί να προκύψουν κάποιες κοντινές μετακινήσεις ή και ταξίδια μόνο που υπάρχει μια πιθανότητα να υπάρξουν κάποια μικρο-εμπόδια που με υπομονή θα τα ξεπεράσετε. Από τα μέσα της εβδομάδας ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο σου που αυτό θα σε τονώσει με εξτρά ενέργεια και διάθεση για να αδράξεις την κάθε ευκαιρία όμως μπορεί και να σου δώσει παραπάνω ένταση και νεύρα και δυστυχώς αυτό να το εκτονώσεις είτε στις επαγγελματικές σου σχέσεις είτε στις προσωπικές. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε αυτό.

 

ΛΕΩΝ

Η νέα σελήνη για εσάς τους Λέοντες θα φέρει νέα ξεκινήματα στα οικονομικά σας. Είναι ένα διάστημα που σας ευνοεί να βρείτε λύσεις σε οικονομικά προβλήματα και να ισορροπήσετε τα έξοδα και τα έσοδά σας. Επιπλέον είναι πολύ πιθανόν να βρείτε και μια νέα εργασία ή μια νέα πηγή εξτρα εισοδήματος. Η αρχή της εβδομάδας ενδείκνυται αν θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Προς το τέλος της εβδομάδας να προσέξεις να μην διοχετεύσεις την νευρικότητα ή το άγχος που μπορεί να νιώσεις σε συνεργάτες ή στην σχέση σου. Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο σταδιακά οι Λέοντες μπορεί να έχετε κάποιο παρασκήνιο στην εργασία σας. Καλό θα ήταν να μην παραμελείτε και τα θέματα της υγείας σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας είστε εσείς καθώς το καινούργιο αυτό φεγγάρι θα γίνει στο δικό σας ζώδιο. Νέα ξεκινήματα θα έχετε στα επαγγελματικά σας σχέδια, στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και σε ό,τι άλλο προσωπικό στόχο έχετε θέσει. Τα νέα αυτά ξεκινήματα όμως δεν θα έρθουν τόσο εύκολα αλλά θα σας βάλουν στην διαδικασία να δουλέψετε για αυτά και θα ήταν καλό να οπλιστείτε από τώρα με υπομονή και επιμονή. Η έξοδος του Άρη από τους Διδύμους θα σας ανακουφίσει καθώς θα διαπιστώσετε πως θα ηρεμήσουν και τα πράγματα στην δουλειά σας. Οι γεννημένοι στο τέλος του Γ δεκαημέρου να προσέχετε σε τυχόν εξαπατητικές συμπεριφορές, σε απάτες αλλά και να είστε προσεκτικοί με τα θέματα υγείας σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς τους Ζυγούς η νέα σελήνη θα γίνει στον 12ο οίκο του χάρτη σας. Ευκαιρίες για να βάλεις σε προτεραιότητα την υγεία σου, ψυχική και σωματική θα έχεις το παρακάτω διάστημα. Με αυτή την νέα σελήνη θέματα της καθημερινότητας σου θα έρθουν στο προσκήνιο και θα ήταν καλό να τα βάλεις σε μια σειρά για να μην τα έχεις μετέπειτα σαν μόνιμο άγχος στο μυαλό σου και σου δημιουργούν πίεση. Ο Άρης από τον Καρκίνο θα σας φορτώσει με παραπάνω επαγγελματικές ευθύνες και φόρτο εργασίας. Επίσης κάποια επαγγελματικά πλάνα που είχατε στο μυαλό σας το προηγούμενο διάστημα τώρα μπορεί να έρθουν ευκαιρίες για να τα θέσετε σε εφαρμογή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα σελήνη για εσάς τους Σκορπιούς θα γίνει στον 11ο οίκο του χάρτη σας, τον πιο κοινωνικό σας κύκλο και θα ευνοήσει ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με μελλοντικούς επαγγελματικούς στόχους, με τον φιλικό σας κύκλο αλλά και με θέματα που αφορούν ομάδες ή συλλόγους μέσα στους οποίους ανήκετε και εσείς.

Φιλικά σας πρόσωπα είναι πιθανόν να σας βοηθήσουν στα μελλοντικά σας πλάνα.

Είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο να προκύψει ένας νέος έρωτας που μπορεί να προέρχεται μέσα από το ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον. Επαγγελματικές συζητήσεις ευνοούνται στο πρώτο μισό της εβδομάδας ενώ προς το τέλος να είσαι προσεκτικός στην επικοινωνία σου και στις εντάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον οίκο των επαγγελματικών σας πραγματοποιείται η νέα σελήνη η για εσάς Τοξότες. Νέες ευκαιρίες λοιπόν θα δείτε στα επαγγελματικά σας γενικά αλλά και σε όσους σχετίζονται με την δουλειά σας αλλά και στην δημόσια εικόνα σας. Πρόκειται για ένα απαιτητικό νέο φεγγάρι για εσάς και θα πρέπει να δουλέψετε πολύ και να κοπιάσετε αρκετά για να καταφέρετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Πάντων οι καρποί των κόπων σας δεν θα αργήσουν να έρθουν αν και εσείς οι ίδιοι έχετε σωστό προγραμματισμό και επιμείνετε  και δεν τα παρατήσετε. Παρόλο που θα αντιμετωπίσετε μια εβδομάδα αρκετά φορτωμένη σε επαγγελματικές υποχρεώσεις θα έχετε και τις ευκαιρίες να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα είτε με τον/ την σύντροφο είτε με φίλους. Η Έξοδος του Άρη από τους Διδύμους θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τους συγγενείς , φίλους και συνεργάτες αλλά και την σχέση σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς οι Αιγόκεροι με αυτή την νέα σελήνη θα έχετε νέα ξεκινήματα σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό, σε ταξίδια ή και σε σπουδές, ακόμα και σε εμπορικές συναλλαγές. Νέες ευκαιρίες μπορεί να έχετε από κάποια επαγγελματική συσχέτιση με το εξωτερικό ή να αποφασίσετε να κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι. Επίσης ευνοείται το επόμενο διάστημα αν θελήσετε να κάνετε κάποιο νέο σεμινάριο ή κάποια περαιτέρω σπουδή για να ενισχύσετε τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις σας. Από τα μέσα της εβδομάδας που ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο μπορεί να έχετε κάποιες εντάσεις, ειδικά εσείς που είστε  στις αρχές του Α’ δεκαημέρου ,με την προσωπική σας σχέση ή με τους συνεργάτες σας, θα πρέπει να κάνετε υπομονή και διατηρείτε την ψυχραιμία σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι, με τον  νέο φεγγάρι αυτό θα έχετε νέα ξεκινήματα στον τομέα των οικονομικών σας. Όπως και οι Λέοντες έτσι και εσείς θα έχετε ευκαιρίες για να λύσετε τυχόν οικονομικά προβλήματα αλλά και θέματα που σχετίζονται με δάνεια, τράπεζες και οφειλές τρίτων. Είναι πιθανόν και ένα κληρονομικό ζήτημα να έρθει στο προσκήνιο και να υπάρξει και από εκεί μια νέα ευκαιρία. Επίσης μπορεί και ο σύντροφος σας να βρει μια δεύτερη πηγή εισοδήματος. Είναι μια περίοδος που καλό θα ήταν να αποφευχθούν οι παρορμητικές αγορές που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και επιπλέον θα έχουν και επιπτώσεις στην ψυχολογία σας. Από τα μέσα της εβδομάδας ίσως κάποιες εκκρεμότητες αλλάξουν το καθημερινό σου πρόγραμμα οπότε καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς οι Ιχθείς με την νέα σελήνη αυτή να γίνεται ακριβώς απέναντί σας, στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα έχετε νέα ξεκινήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας και τους συνεργάτες σας. Και για εσάς ήταν  μια απαιτητική και δύσκολη περίοδος όμως τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα και στις επαγγελματικές σας σχέσεις αλλά και στις προσωπικές. Ό,τι δεν λύνεται κόβεται και ενδεχομένως να προχωρήσετε σε νέα πράγματα σε αυτούς τους δύο καίριους τομείς της ζωής σας, όμως ό,τι νέο κάνετε τώρα να ξέρετε πως θα απαιτήσει από εσάς να του φερθείτε με την πρέπουσα σοβαρότητα και με καθόλου επιπολαιότητα. Ο Άρης από τον καρκίνο σταδιακά θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση.

 

Η Δέσποινα Τσαναξή ζει και εργάζεται στα Ν. Μουδανιά, είναι σπουδάστρια σχολής αστρολογίας.
instagram:tdespoina