Με πάνω από πενήντα χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, η «Ζάχος Works» έχει καταφέρει να αναδειχθεί ως πρωτοπόρος εταιρεία στον χώρο των χωματουργικών εργασιών και της εμπορίας καυσόξυλων. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1969 από τον κ. Ζάχο στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζεται με επαγγελματισμό όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και σήμερα από τον γιο του.

Από το 1994, από όταν και απέκτησε το πτυχίο χειριστή ο κ. Θεοφάνης Ζάχος, η επιχείρηση έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη. Βασιζόμενη σε έναν υπερσύγχρονο στόλο τριών εκσκαφέων, η «Ζάχος Works» αναλαμβάνει με επαγγελματισμό όλες τις χωματουργικές εργασίες, συμπεριλαμβανομένης της απομάκρυνσης μπαζών, των διαμορφώσεων περιβαλλόντων χώρων και των εκσκαφών.

Με έδρα τη Νέα Ηράκλεια τα τελευταία περίπου οκτώ χρόνια, η εταιρεία έχει εδραιώσει συνεργασίες τόσο με ιδιώτες όσο και με μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ στο παρελθόν έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας και αξιοσημείωτα δημόσια έργα.

Στον χώρο της εμπορίας καυσόξυλων από το 2010, η «Ζάχος Works» παρέχει υψηλής ποιότητας καυσόξυλα, εξασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της. «Όταν έπεσε η δουλειά πολύ αισθητά και συγκεκριμένα το 2010 που μπήκαμε στην κρίση, ασχοληθήκαμε σαν εταιρεία και με τον τομέα του καυσόξυλου», σημειώνει στο Xalkidiki Politiki ο κ. Ζάχος υπογραμμίζοντας πως η συγκεκριμένη ενασχόληση αποδείχθηκε ιδιαίτερα επικερδής, φτάνοντας πλέον να εξυπηρετούν και περιοχές της γειτονικής Θεσσαλονίκης.

Η «Ζάχος Works» συνδυάζει παράδοση, επαγγελματισμό και σύγχρονη προσέγγιση για να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη στον τομέα των χωματουργικών εργασιών και της εμπορίας καυσόξυλων. Στο πλαίσιο αυτό, αναλαμβάνει και εργασίες καθαρισμού οικοπέδων εντελώς δωρεάν. «Για παράδειγμα αν κάποιος ιδιώτης έχει ένα χωράφι με σπαρμένες ελιές, αναλαμβάνουμε τον πλήρη καθαρισμό του οικοπέδου εντελώς δωρεάν, παρακρατώντας τα ξύλα τα οποία στη συνέχεια μεταπωλούμε», αναφέρει ο κ. Ζάχος τονίζοντας πως «κατά κύριο λόγο σε αυτές τις περιπτώσεις αναλαμβάνουμε ελιές και καϊσιές που πρόκειται για κορυφαίες καύσιμες ύλες τόσο σε καθαρότητα όσο και σε διάρκεια καύσης».

Βασικό θεμέλιο της επιχείρησης αποτελεί η επαγγελματική εμπειρία και η άρτια γνώση. Παράλληλα, η επάρκεια του εξοπλισμού και η τεχνογνωσία εξασφαλίζουν την άψογη εκτέλεση κάθε εργασίας, ενώ η στενή συνεργασία και συνεννόηση με τον εκάστοτε πελάτη επιτρέπει την προσαρμογή των υπηρεσιών σύμφωνα με τις ατομικές του ανάγκες.

Η «Ζάχος Works» δεν είναι απλώς μια επιχείρηση, αλλά ένας πολύτιμος συνεργάτης για κάθε χωματουργική εργασία. Η επιχείρηση βρίσκεται στην περιοχή Αμπελότοπος, λίγο έξω από τη Νέα Ηράκλεια, ενώ παρέχεται η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας από τις 6:30 το πρωί έως και τις 21:00. Εάν έχετε ανάγκη από εξειδικευμένες χωματουργικές υπηρεσίες ή ψάχνετε για υψηλής ποιότητας καυσόξυλα, η «Ζάχος Works» είναι εδώ για εσάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία καλύπτει επίσης πέραν της Χαλκιδικής και περιοχές του Δήμου Θέρμης και της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

τηλέφωνο επικοινωνίας:697 179 8015