Σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη φιλοξενήθηκε ο Στράτος Ευγενίου, με τον Χαλκιδικιώτη να μιλάει για την νέα εποχή της ομάδας και για τον κ.Μονεμβασιώτη, τονίζοντας πως πρέπει οι δύο συμφωνίες, η δική του με τον ισχυρό άνδρα και η δική του με τον Γ.Σ. να γίνουν μία ώστε να προχωρήσει η συμφωνία.

Αρχικά είπε στο Metropolis 95.5: «Μόλις τελειώσουμε με όλα, θα είμαι απελευθερωμένος, ήρθε η ώρα να τελειώσουμε , να αλλάξουμε σελίδα. Μένει μία συμφωνία δική μου με τον Γ.Σ. και με τον κύριο Μονεμβασιώτη, μένουν κάποια τυπικά πράγματα. Χτυπάω ξύλο να μην συμβεί κάτι αλλά πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα τελειώσουμε. Υπάρχει προφορική συμφωνία και θα πέσουν οι υπογραφές τις επόμενες ημέρες. Μόλις βρεθούν οι τρεις πλευρές θα λυθεί επισήμως το ζήτημα»

Προσθέτοντας για την αδειοδότηση: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει θέμα με την αδειοδότηση, βάσει των πληροφοριών που έχουμε, δεν θα υπάρχει κάτι που θα δυσκολέψει τον Ηρακλή».

Για το αν ανέβει σκαλοπάτι η ομάδα «Θέλω η ομάδα να ανέβει σκαλοπάτι, να πάει εκεί που της αξίζει, δεν είναι κάτι που γνωρίζω εγώ. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να στηρίξει οικονομικά την ομάδα, αλλά μόνο το χρήμα δεν δίνει λύσεις. Έχει την κάψα μέσα του, για χαζό δεν τον έχω και πιστεύω ότι θα στελεχώσει την ομάδα σωστά»

Ενώ τόνισε: «Δεν μένω σε κανένα πόστο. Υπάρχουν οι συμφωνίες, υπάρχει ο σκελετός , ελπίζω να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα και να έχουμε συμφωνία»