Το Δασαρχείο Πολυγύρου και την Διεύθυνση Δασών του νομού επισκέφτηκε εχθές ο υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. στη Χαλκιδική Γρηγόρης Τάσιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Τάσιου: 

Επίσκεψη χθες, στο πλαίσιο της περιοδείας μου, στο Δασαρχείο Πολυγύρου και τη Διεύθυνση Δασών του Ν. Χαλκιδικής όπου είχα την ευκαιρία να γνωριστώ με την νέα Δασάρχη, κα. Αγγελική Νάτσιου και τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Δασών Π.Ε. Χαλκιδικής, Δρ. Παύλο Μπεκιάρογλου όπου συζητήσαμε για τα πολύ σημαντικά θέματα αρμοδιοτήτων τους αναφορικά με τον πρωτογενή τομέα, τους οικισμούς και το παραλιακό μέτωπο του Νομού. Δεν παρέλειψα να ενημερωθώ και για το ζήτημα που έχει προκύψει με την εμφάνιση της αρκούδας και τον τρόπο διαχείρισης του φαινομένου με βάση την εφαρμογή του πρωτοκόλλου για την αλληλεπίδραση αρκούδας-ανθρώπου, που έχει υιοθετηθεί ήδη από το 2014 από την Πολιτεία με Κοινή Υπουργική Απόφαση καθώς η καφέ αρκούδα χαρακτηρίζεται σαν σπάνιο και απειλούμενο είδος στην Ελλάδα.

Παράλληλα, συζητήσαμε για το δίκτυο περιπατητικών διαδρομών, το οποίο βρίσκεται σε νηπιακό στάδιο αδειοδότησης και υλοποίησης. Τέλος, μου επισήμαναν τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης των υπηρεσιών, καθώς το δασαρχείο Πολυγύρου είναι το μεγαλύτερο σε αρμοδιότητες στο Νομό.

Προχωράμε λοιπόν σταθερά, τολμηρά και μπροστά μαζί για μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για μία δεύτερα έδρα στην Χαλκιδική.