Από τις πρώτες κιόλας ημέρες της τελευταίας εβδομάδας του Αυγούστου η Αφροδίτη που βρίσκεται για λίγο ακόμη στο ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει μια πολύ θετική όψη με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου η οποία θα μας ανατρέψει την καθημερινότητα.

Ίσως ξαφνικοί έρωτες κάνουν την εμφάνισή τους με αυτήν την όψη και γενικά θα υπάρξει ένα κλίμα αυθόρμητων συναισθημάτων αλλά και εκκεντρικότητας. Ακόμα μπορεί ξαφνικά ευχάριστα νέα να έχουν κάποιο και στον τομέα των οικονομικών τους. Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι αυτή η όψη για τα ζώδια της γης που ανήκουν στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου τους.

Στις 28 Αυγούστου η Αφροδίτη λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει μια όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων. Η όψη αυτή δεν είναι και τόσο ευνοική διότι θολώνει τα νερά και μας κάνει να ονειροβατούμε και να μην έχουμε τόσο σωστή και αντικειμενική κρίση.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού δηλαδή Δίδυμοι,Παρθένοι,Τοξότες και Ιχθύες ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτα και ειδικότερα στις 3 τελευταίες μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Προσοχή λοιπόν στις ερωτικές ψευδαισθήσεις και απογοητεύσεις. Ας κρατάμε μικρό καλάθι απέναντι σε οποιεσδήποτε υποσχέσεις ακούμε.

Την επόμενη ημέρα, στις 29 Αυγούστου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού. Η νέα αυτή της θέση είναι πολύ καλή καθώς σε αυτό το ζώδιο ο πλανήτης έχει κυριαρχία. Είναι λοιπόν καλή ευκαιρία για να καλλωπιστούμε και να κάνουμε ψώνια. Επίσης θα δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα και θα βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Είναι πιθανό να έρθουν ευκαιρίες για να δημιουργήσουμε συντροφικές σχέσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει από αυτήν της την θέση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα υπάρχουν δυνατά αισθήματα αγάπης και έρωτα.

Την ίδια ημέρα θα γυρίσει και ο Ερμής ορθόδρομος στον Λέοντα και αν και θέλει ακόμα λίγο καιρό για να αρχίσει να λειτουργεί σωστά θα βοηθήσει το κλίμα για καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό μας.

Πάμε να δούμε πως θα είναι η εβδομάδα για τα 12 ζώδια και τους ωροσκόπους:

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα για εσάς τους Κριούς θα ξεκινήσει με σκέψεις για ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ίσως υπάρξει ένα κρυφό ειδύλλιο το οποίο θα σας μπερδέψει. Να είστε προσεκτικοί να μην εξιδανικεύσετε καταστάσεις που μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Προς το τέλος της εβδομάδας που η Αφροδίτη θα περάσει στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να δείτε την πραγματική εικόνα στην σχέση σας και να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις. Επίσης από το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσουν να βελτιώνονται και οι σχέσεις με τους συνεργάτες διότι μπορεί να έχει αρχίσει η εβδομάδα με κάποιο είδος παρασκήνιο και στις επαγγελματικές και τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Για εσάς τους Ταύρους η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μια πιο ειδυλλιακή και άκρως ερωτική διάθεση. Θα είναι μια εβδομάδα που θα έχετε αρκετές επαφές με κόσμο αλλά και συζητήσεις με ανθρώπους με τους οποίους ανήκετε στην ίδια ομάδα ή μοιράζεστε παρόμοιες απόψεις ή σκοπούς για το μέλλον. Ίσως υπάρξει μια πιο ρομαντική διάθεση στις συζητήσεις αυτές και πολλά πράγματα δεν τα δείτε με τον απαραίτητο ρεαλισμό. Επίσης είναι πιθανό να κάνετε μια όμορφη γνωριμία αυτές τις μέρες με ένα άτομο που μπορεί σε εσάς να φαίνεται ονειρικό, ίσως είναι και κάποιο από τον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο. Καλό θα ήταν όμως να κρατήσετε και μια επιφύλαξη και να προχωρήσετε σε κάτι παραπάνω μετά το πέρας αυτής της όψης διότι θα υπάρξει μια τάση για εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων. Από την άλλη καθώς η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον Ζυγό θα σας δώσει την ευκαιρία να φτιάξετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας και να έχετε ένα αρμονικό κλίμα στην δουλειά σας. Παράλληλα θα μπορέσετε να διεθευτήσετε και πρακτικά πράγματα της καθημερινότητας. Η ορθοδρόμηση του Ερμή στον Λεόντα θα σας βοηθήσει να επιλυθούν κάποιες οικογενειακές και επαγγελματικές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η εβδομάδα αυτή για εσάς τους Διδύμους θα αρχίσει με κάποια μπερδέματα και χαώδης καταστάσεις στον οικογενειακό και στον επαγγελματικό τομέα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι Δίδυμοι των τελευταίων ημερών. Να είστε προσεκτικοί σε ο,τιδήποτε σας υπόσχονται στα επαγγελματικά σας γιατί στο τέλος μπορεί να αποδειχτεί ότι δεν ήταν αυτό που περιμένατε. Αν έχετε συνεργάτες να είστε και εκεί αντικειμενικοί και να μην επαναπαύεστε μόνο στα λόγια των άλλων. Ίσως μπείτε σε έναν φαύλο κύκλο μπερδέμενων συναισθημάτων στις αρχές της εβδομάδας και δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Ίσως είστε λίγο παραπάνω ευεπηρέαστοι. Καλό θα ήταν να μην μπαίνετε πολύ βαθιά σε καταστάσεις και να μην τα αναλύετε όλα πάρα πολύ. Προς την μέση της εβδομάδας η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα σας ευνοήσει σε μια συναισθηματική κατάσταση ιδιαίτερα τους Διδύμους των πρώτων ημερών και θα βάλετε σε πρώτο πλάνο τον εαυτό σας και τα πλάνα σας. Ο Ερμής ορθόδρομος στον 3ο σας οίκο θα αρχίσει να ευνοεί τις συζητήσεις και τις επαφές με κοντινά συγγενικά ή φιλικά σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι Καρκίνοι την εβδομάδα αυτή θα έχετε μια πιο ανάλαφρη διάθεση καθώς μπορεί να βρεθείτε με πολύ κοντινά σας πρόσωπα και να αναπολήσετε τις όμορφες στιγμές του καλοκαιριού. Προσεκτικοί μόνο να είστε αν χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση ή να υπογράψετε μια συμφωνία για κάποιο σημαντικό θέμα. Να δείτε τα πράγματα από όλες τις μεριές. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα έχετε την ευκαιρία να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού σας ή να έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/νη σας ή ακόμα να βελτίωσετε τις σχέσεις με τους γονείς. Ο Ερμής ορθόδρομος στον 2ο σας οίκο θα αρχίσει να διευκολύνει την οικονομική σας κατάσταση καθώς σιγά σιγά μπορεί να σκεφτείτε και άλλα πράγματα για αύξηση του εισοδήματος αλλά και θα σας βοηθήσει να δείτε την αξία σας και να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις.

ΛΕΟΝΤΑΣ
Για εσάς τους Λεόντες οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα έχουν μια μπερδεμένη διάθεση καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα πραγματοποιηθεί στους οίκους που σχετίζονται με τα οικονομικά σας και την ψυχολογία σας. Λίγο ακόμα υπομονή και ψυχραιμία και από τις 29 Αυγούστου ο Ερμής θα γυρίσει επιτέλους ορθόδρομος στο ζώδιο σας και θα σας ανοίξει σιγά σιγά τις ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε πολλά ζητούμενα που το προηγούμενο διάστημα πήγαν λίγο πίσω. Επαγγελματικά αλλά και προσωπικά θέματα θα αρχίσουν να παίρνουν έναν δρόμο και να μπαίνουν σε μια σωστή σειρά. Ακόμα βελτίωση θα δεις και στην επικοινωνία με τους γύρω σου, ιδιαίτερα με το ταίρι σου ή τους συνεργάτες σου. Η Αφροδίτη από την Παρθένο θα συμβάλλει και αυτή σε ένα πιο επικοινωνιακό διάστημα με περισσότερες επαφές και πληροφορίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εσείς οι Παρθένοι τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας θα έχετε μια πιο ρομαντική διάθεση και την ανάγκη για συναισθηματικό δέσιμο με τον/την συντροφό σας. Θα προτιμήσετε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και στην σχέση σας και να περάσετε ήρεμες στιγμές μαζί. Προσοχή σε διλλήματα που μπορεί να προκύψουν σε μια νέα σχέση.
Επίσης ειδικά οι Παρθένοι των τελευταίων ημερών να δείξετε προσοχή σε μπερδέματα στον χώρο εργασίας σας. Έπειτα, μόλις η Αφροδίτη αλλάξει ζώδιο θα αρχίσουν σταδιακά να σας απασχολούν τα οικονομικά ζητήματα. Με την ορθοδρόμηση του Ερμή θα δείτε πως θα βελτιωθούν όλες οι παρανοήσεις μεταξύ εσάς και των συναδέλφων σας.

ΖΥΓΟΣ
Για τους Ζυγούς προμηνύεται ένα ιδιαίτερα χαρούμενο διάστημα διότι από τα μέσα της εβδομάδας η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σας δημιουργώντας τις συνθήκες για να περάσετε ένα πιο όμορφο και ήρεμο διάστημα αφού θα βελτιωθούν όλες οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, είτε αυτές είναι πιο προσωπικές, είτε είναι επαγγελματικές και αφορούν τους συνεργάτες σας είτε είναι φιλικές. Ειδικά οι ελεύθεροι Ζυγοί θα έχουν ευκαιρίες για όμορφες, σημαντικές και νέες γνωριμίες. Παρανοήσεις και μπερδέματα του προηγούμενου διαστήματος σταδιακά θα λάβουν τέλος. Ο Ερμής ορθόδρομος στον Λεόντα θα αρχίσει να φτιάχνει και τις καταστάσεις για τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια και δεν αποκλείεται να σας έρθουν και ευκαιρίες μέσα από τον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιοί, εσείς στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε μια πιο ρομαντική και νωχελική διάθεση. Ίσως να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας όμως σε περίπτωση που είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία για την οποία όμως καλό θα ήταν να σιγουρευτείτε αν έχει όλα αυτά που εσείς ζητάτε. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά σας και με την βοήθεια του πλέον ορθόδρομου Ερμή θα μπορέσετε να διευθετήσετε παλαιότερες καταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί και στο κομμάτι της δουλειάς σας αλλά και μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως κάποιες παρανοήσεις ή διλλήματα που είχαν συμβεί σε αυτούς τους δύο τομείς να είναι τώρα πιο εύκολο να ξεκαθαριστούν και εσείς να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις. Καθώς η Αφροδίτη θα προχωράει στο ζώδιο του Ζυγού θα σας δίνει σταδιακά τις ευκαιρίες και για να συνειδητοποιήσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και να ομορφύνει τις σκέψεις σας. Επίσης θα σας βοηθήσει και στην βελτίωση των συνθηκών στην δουλειά σας αλλά μπορεί και στις οικονομικές σας απολαβές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εσείς οι Τοξότες και ειδικά οι Τοξότες των τευλευταλιων ημερών να είστε προσεκτικοί με την αντίθεση της Αφροδίτης – Ποσειδώνα καθώς μπορεί να σας δημιουργήσει μπερδέματα και ίσως κάποιο παρασκήνιο στην δουλειά αλλά και μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να είστε όσο πιο αντικειμένικοί μπορείτε καθώς υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πέσετε θύμα ψεύτικων υποσχέσεων. Μετέπειτα η νέα θέση της Αφροδίτης θα είναι μια θέση πιο ευνοική για εσάς που θα σας ανοίξει τις ευκαιρίες για επαφές και συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Ενδεχομένως να σας έρθουν και νέες μελλοντικές επαγγελματικές ευκαιρίες μέσα από ένα χώρο που έχετε κοινά ιδανικά ή μέσω ενός φιλικού προσώπου. Ο Ερμής στον Λεόντα θα βοηθήσει σε επαγγελματικά σχέδια που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή ακόμα μπορεί να σκεφτείτε να κάνετε και κάποιο ταξιδάκι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Αιγόκεροι την τελευταία αυτή εβδομάδα του Αυγούστου και ειδικότερα τις πρώτες ημέρες θα έχετε και εσείς μια πιο χαλαρή και ρομαντική διάθεση καθώς θα συσχετιστείτε με αναμνήσεις των περασμένων μηνών. Θα βάλετε μπροστά τα συναισθηματικά σας θέματα και φαίνεται πως θα ασχοληθείτε με αυτά το πρώτο μισό της εβδομάδας χωρίς όμως να λείπουν και οι επαφές και οι συζητήσεις με κοντινούς σας φίλους ή ακόμα και κάποια μικρή μετακίνηση. Ο Ερμής από τον Λεόντα και η Αφροδίτη στον Ζυγό από το δεύτερο μισό της εβδομάδας φαίνεται πως σταδιακά θα σας επανατοποθετήσουν στο κλίμα των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων . Το δεύτερο μισό της εβδομάδας φαίνεται φορτωμένο με επαγγελματικές συζητήσεις και επαφές. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ανεμπόδιστα διάφορες διιευθετήσεις που αφορούν τον οικονομικό σας τομέα. Να δείτε έσοδα-έξοδα αλλά και κληρονομικά θέματα αν έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εσείς οι Υδροχόοι τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας αυτής θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Θα θελήσετε να κάνετε ένα οικονομικό πρόγραμμα για να οριοθετήσετε τις καταστάσεις. Προσοχή όμως να δείξετε σε κάποια οικονομικά ζητήματα διότι μπορεί να σας μπερδέψουν και να κάνετε παραπάνω έξοδα βγαίνοντας έτσι εκτός προυπολογισμού. Η ορθοδρόμηση του Ερμή στον Λέοντα καταδεικνύει ένα διάστημα όπου οι παρανοήσεις με τον/την συντροφό σας θα αρχίσουν να εξαλείφονται και θα υπάρξει ένα πιο όμορφο διάστημα που θα έρθετε κοντά με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να έχετε ευκαιρίες για έναν νέο έρωτα. Επίσης κάποια κολλήματα που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα με συνεργάτες σου θα σταματήσουν πλεόν να υφίστανται και θα μπορέσετε να βρείτε μαζί τους μια χρυσή τομή βελτιώνοντας έτσι την επαγγελματική σου ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τέλος, μια αίσθηση ρομαντισμού και νωχελικότητας θα έχετε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας εσείς οι Ιχθύς. Αν είναι να πάρετε κάποια απόφαση σημαντική είτε για την προσωπική σας ζωή είτε για την επαγγελματική σας είτε για προσωπικούς στόχους καλύτερα να το κάνετε από το δεύτερο μισό της εβδομάδας και μετά διότι τις πρώτες ημέρες θα έχετε μια τάση εξιδανίκευσης των καταστάσεων και αυτό θα σας τυφλώσει από την πραγματικότητα. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό αλλά και ο Ερμής από τον Λέοντα θα έρθουν για να σας επαναφέρουν ξανά στην πραγματικότητα. Θα έχεις από το μέσο της εβδομάδας και έπειτα τις ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσεις και να ξεδιαλύνεις παρεξηγήσεις ή άλυτες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούσαν την δουλειά σου και τους συναδέλφους σου. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις και καλύτερα ψυχικά και να πάρεις καλύτερες αποφάσεις για τα προσωπικά σου ζητήματα.

Η Δέσποινα Τσαναξή ζει και εργάζεται στα Ν. Μουδανιά, είναι σπουδάστρια σχολής αστρολογίας.
instagram: tdespoina