Η Εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την ανατρεπτική Πανσέληνο στον Υδροχόο και πιο συγκεκριμένα στις 27 μοίρες και 15’ του ζωδίου αυτού. Θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας 19/8. Γενικά τα γεγονότα της πανσελήνου που κάποια ήδη μπορεί να τα έχουμε αντιληφθεί το προηγούμενο διάστημα είναι άκρως σοκαριστικά και εκρηκτικά. Περισσότερο για τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους που ανήκουν στο τέλος του γ’δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στις τελευταίες ημέρες των ζωδίων αυτών.

Στην Πανσέληνο αυτή που θα συμβεί στον άξονα του Λεόντα-Υδροχόου θα συμμετάσχει και ο πλανήτης Ουρανός από τον Ταύρο με όψη τετραγώνου, μια σκληρή όψη δηλαδή που θα ανατρέψει κάποιες καταστάσεις και θα φέρει αναστάτωση και έκρυθμα γεγονότα.
Αυτό που θα ήταν καλό να κάνουμε εμείς είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να χαλιναγωγήσουμε τον εκνευρισμό μας σε οποιοδήοτε απροσδόκητο συμβάν. Προσοχή θέλουν οι διαπροσωπικές μας σχέσεις είτε με τα φιλικά μας πρόσωπα είτε με τους ανθρώπους της οικογενείας μας είτε με τους αγαπημένους μας. Δεν θα πρέπει να επηρεαζόμαστε από τα νεύρα μας γιατί αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε άσχημα μονοπάτια.
Προς το τέλος της εβδομάδας η κατάσταση θα αρχίσει να γίνεται καλύτερη αφού θα έχει περάσει και αυτή η ένταση που μπορεί να έχει διαμορφωθεί ήδη και από την προηγούμενη εβδομάδα, και θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε καλύτερα καθώς και θα μας δωθούν οι ευκαιρίες να διαχειριστούμε πιο εύκολα τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί. Ίσως επιστρέψουν και πρόσωπα από το παρελθόν ή κάποιες ευκαιρίες επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Όπως και να έχει θα ανέβει η διάθεσή μας.

Πάμε να δούμε πως θα κυλήσει η εβδομάδα για καθένα από τα παρακάτω ζώδια:

ΚΡΙΟΣ
Για εσάς τους Κριούς, η Πανσέληνος θα ρίξει φως στον τομέα των μελλοντικών σας στόχων, των φίλων σας και των ομάδων που μπορεί να είστε μέλλος αλλά και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Γενικά εσείς οι Κριοί είστε από αυτούς που θα ευνοηθούν από αυτή την Πανσέληνο καθώς θα προβληθείτε πολύ και ειδικά όσοι Κριοί ασχολείστε με τα social media είναι τώρα μια πολύ καλή συγκυρία για να δείξετε την δουλειά και τον εαυτό σας. Παράλληλα είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια σημαντική συνεργασία ή κάποιο άτομο μέσα από ένα συλλογικό κύκλο να σας βοηθήσει πάρα πολύ. Και αισθηματικά όμως είναι ένα όμορφο διάστημα που θα είστε ανάμεσα σε κόσμο και μπορεί να προκύψει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον με ένα άτομο από το ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον ή μπορεί και ένα παλιό άτομα να κάνει ξανά την εμφανισή του. Παρόλα αυτά αν θέλετε να δημιουργήσετε μια σχέση με διάρκει καλό θα ήταν να προχωρήσετε στο τέλος Αυγούστου μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή.

ΤΑΥΡΟΣ
Για εσάς τους Ταύρους η Πανσέληνος θα ρίξει φώς και θα αποκαλύψει πράγματα που συμβαίνουν στον επαγγελματικό τομέα. Ειδικά εσείς οι Ταύροι των 7 τελευταίων ημερών του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο Ταύρο στις τελευταίες μοίρες θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τις καταστάσεις που θα πρέπει να διαχειρίστειτε και επαγγελματικά αλλά και προσωπικά και πιο συγκεκριμένα στον τομέα της οικογενείας σας, καθώς η Πανσέληνος αυτή σας επηρεάζει άμεσα. Μπορεί να ακούσετε κάποια πράγματα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο που θα σας ταράξουν και θα σας βγάλουν από την συνηθισμένη σας ρότα όμως θα πρέπει να μην αντιδράσετε με την πρώτη και αγχωθείτε αλλά να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και ρεαλιστικα. Καλό θα ήταν να μην δράσετε εν βρασμώ και να μην ρισκάρετε αλλά να διαχειριστείτε με σύνεση τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Καλό θα ήταν να τακτοποιήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Για εσάς τους Διδύμους η Πανσέληνος θα φωτίσει τον 9ο σας τομέα που σχετίζεται με τα ταξίδια, την ανώτερη εκπαίδευση, την ιδεολογία σας αλλά και με νομικά ζητήματα. Περισσότερο οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου θα είστε ευνοημένοι από αυτή την κατάσταση καθώς δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για ανανέωση και δημιουργία και ακόμη μπορεί να πάρετε κάποια ευχάριστα νέα για μια επαγγελματική πρόταση που ενδεχομένως να σχετίζετε με το εξωτερικό ή μπορεί κάτι άλλο που έχει σχέση με ένα ταξίδι να έχει θετική έκβαση για εσάς. Θα έχετε επαφές και εσείς αυτή την εβδομάδα όμως καλό θα ήταν να προσέξετε αυτά που θα πείτε καθώς μπορεί να υποπέσετε σε υπερβολές. Επίσης προσοχή σε ασυννενοησία σε θέματα δουλειάς διότι κάτι τέτοιο ίσως σας εκνευρίσει και σας αναστατώσει.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ
Στον οικονομικό σας τομέα θα ρίξει φως η μεθαυριανή Πανσέληνος και ίσως αναστατωθείτε από κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν. Να είστε προσεκτικοί και διπλωμμάτες έτσι ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, κάτι που είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί αυτό το διάστημα. Προσοχή ακόμη στις σπατάλες διότι έρχεται ένα διάστημα που θα σας βάλει να ασχοληθείτε περισσότερο με την διαχείριση των χρημάτων σας και να προσέξετε τα έσοδα και τα έξοδά σας. Στα επαγγελματικά σας ενδεχομένος να λάβετε κάποια πολύτιμη βοήθεια όμως είναι πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες, εσείς όσο μπορείτε να είστε περισσότερο διαλλακτικοί.

ΛΕΟΝΤΑΣ
Για εσάς τους Λεόντες που είστε και από τους άμεσα επηρεαζόμενους της Πανσελήνου αυτή καθώς θα πραγματοποιηθεί απέναντί σας, θα υπάρξουν αποκαλύψεις στον τομέα των σημαντικών σχέσων της ζωής σας. Αυτή την περίοδο γίνονται αρκετές σημαντικές αλλάγές και ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σας και ειδικά όσοι είστε γεννημένοι τις 7 τελευταίες ημέρες του Λέοντα θα πρέπει να προετοιμαστείτε για ξαφνικά πράγματα που μπορεί να συμβούν στην δουλειά ή κάποια ανατρεπτικά νέα που ίσως ακούσετε από συνεργάτες ή πελάτες σας. Η περίοδος απαιτεί να διαχειριστείτε όλα τα γεγονότα με σύνεση και ψυχραιμία. Προσοχή σε συζητήσεις για οικονομικά θέματα που αφορούν και άλλους.
Ίσως και το ταίρι σας υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις όμως καλό θα ήταν να μην τραβήξετε πολύ το σκοινί και αυτό στο τέλος σας αποξενώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος για εσάς τους Παρθένους θα ρίξει φως στον τομέα της καθημερινότητας, της εργασίας αλλά και της υγείας σας τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής. Προσοχή να δείξετε αυτή την περίοδο οι Παρθένοι και ειδικοτερα του β’ δεκαημέρου σε λογομαχίες και συγκρούσεις που μπορεί να έχετε με τους συναδέλφους σας. Γενικά είναι ένα φορτωμένο διάστημα για εσάς που σας έχει επηρεάσει και σωματικά αλλά και ψυχικά. Καλό θα ήταν να μην αμελήσετε τον εαυτό σας παραπάνω και να προσέξετε την διατροφή σας αλλά και τον χρόνο που αφιερώνετε για την προσωππική σας ξεκούραση. Αυτό το διάστημα θα κάνουν την εμφανισή τους οτιδήποτε εκκρεμότητες υπήρχαν και σας δημιουργούσαν παραπάνω στρες καθημερινά, ίσως τώρα να βρείτε ευκαιρία και να κλείσετε όλα τα ανοιχτά κεφάλαια. Επίσης και τα κατοικίδια ζώα χρειάζονται την προσοχή σας και αν τα έχετε αμελήσει στο παρελθόν τώρα ίσως είναι η ώρα να τα ξαναδείτε.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγοί, εσείς με αυτή την Πανσέληνο θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον τομέα της διασκέδασης, του ερωτισμού και των παιδιών. Είναι ένα διάστημα το επόμενο που θα βρεθείτε στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Ενισχύεται και η δημιουργικότητά σας και πρέπει να σκεφτείτε σε ποιον τομέα και σε τι θα είχε όφελος για εσάς να την διοχετεύσετε. Εαν είστε από τους ελεύθερους Ζυγούς είναι πολλές οι πιθανότητες να σας φλερτάρουν και να ανέβει με αυτόν τον τρόπο η διάθεση και η αυτοπεποιθησή σας. Ίσως ένα άτομο από τους θαυμαστές που θα έχετε σας συγκινήσει λιγο παραπάνω. Σε επαγγελματικό επίπεδο ίσως υπάρξουν κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις όμως εσείς δεν θα ασχοληθείτε με αυτό ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα. Παρόλα αυτά, κάποιοι από εσάς τους Ζυγούς ίσως κάνετε σημαντικές γνωριμίες με πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τις δημιουργικές και επιχειρηματικές σας ιδέες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιοί, και εσείς από τους άμεσα επηρεαζόμενους της Πανσελήνου αυτής ειδικά οι γεννημένοι των τελευταλιων ημερών θα έχετε να διαχειριστείτε θέματα που θα έρχονται ξαφνικά στον τομέα του σπιτιού και της οικογενείας σας. Η Πανσέληνος θα φέρει αναπάντεχα γεγονότα σε αυτούς τους τομείς και εσείς θα πρέπει να μείνετε ψυχραίμοι απέναντι στις καταστάσεις. Είναι ένα αρκετά δύσκολο αλλά και ψυχοφθόρο διάστημα για εσάς. Απρόσμενα γεγονότα μπορεί να αλλαξουν τις καταστάσεις στο σπίτι σας ή και με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Κάποια νέα που μπορεί να ακούσετε ή κάποιες ειδήσεις που μπορεί να πάρετε ίσως σας αναστατώσουν ψυχικά αλλά θα ήταν καλό με αντικειμενικότητα να κρίνετε τα γεγονότα διότι μπορεί να ειπωθούν και υπερβολές και να μην είναι ρεαλιστικές κάποιες καταστάσεις που οι άλλοι θα σας πουν. Αν θελήσετε να προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία ή να εκμεταλλευτείτε κάποιο ακίνητο ή να μετακομίστε θα ήταν προτιμότερο να το τολμήσετε μετά τις 28 Αυγούστου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον 3ο σας οίκο, δηλαδή στην επικοινωνία σας έρχεται να δώσει φως η Πανσέληνος στον Υδροχόο. Θα αναλογιστείτε ξανά τον τρόπο που επικονωνείτε και και μπορεί να τον αλλάξετε προς το καλύτερο. Οι Τοξότες του γ΄δεκαημέρου θα πάρουν καλά νέα από κάποια εμπορική συναλλαγή αλλά θα έχουν και ευχάριστες εξελιξεις και σε θέματα σπουδών. Ακόμη θα ανοίξουν οι ευκαιρίες για μετακινήσεις και ταξιδάκια. Θα έχετε επαφές με συγγενείς και φίλους που ίσως σας βοηθήσουν και επαγγελματικά με κάποια ιδέα τους. Το δεύτερο Δεκαήμερο των Τοξοτών δεν θα είναι και τόσο ευνοιμένο καθώς με τον ανάδρομο Κρόνο να τους κάνει τετράγωνα θα αντιμετωπίσουν πιέσεις και εμπόδια στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Πρέπει εσείς του β΄δεκαημέρου να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην μαλώσετε με γονείς για θέματα σπιτιού. Ίσως έκρυθμες να είναι και οι καταστάσεις με τον σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στα οικονομικά σας και εσάς ρίχνει φως η Αυγουστιάτικη αυτή Πανσέληνος. Όπως και στους Καρκίνους μπορεί να έχετε και εσείς οικονομικές καθυστερήσεις που θα ταράξουν λίγο την ηρεμία και την ασφαλειά σας. Ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθάει για να λυθεί ευκολότερα το ζήτημα και ενδεχομένως σασ δημιουργήσει και ένα τεταμένο κλίμα και συγκρουστείτε και με τον σύντροφό σας. Το άγχος δεν βοηθάει σε αυτή την περίπτωση. Καλό θα ήταν να διευθετήσετε με ηρεμία ένα θέμα την φορά και από το τέλος Αυγούστου θα δείτε πως όλα θα καλυτερέψουν και θα πάρουν τον δρόμο τους. Ίσως κουραστείτε αρκετά λόγω δουλειάς , θα πρέπει να προσέχετε και να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας. Προσοχή σε βιαστικές κινήσεις.
Ίσως υπάρξουν προς το τέλος της εβδομάδας νέα σχετικά με κάποια δουλειά καινούργια. Καλό θα ήταν ότι οριστικό θέλετε να κλείσετε να το κάνετε μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τους πρωταγωνιστές της εβδομάδας είστε εσείς Υδροχόοι καθώς αυτή η Πανσέληνος θα γίνει ακριβώς πάνω σας. Αποκαλύψεις θα έχετε δηλαδή στις προσωπικές σας σχέσεις και στα προσωπικά σας σχέδια. Με αυτή την Πανσέληνο οι αλλαγές που θα αντιμετωπίσετε θα είναι ανατρεπτικές και ίσως ταραχώδης. Ίσως μετέπειτα οι αλλαγές αυτές είναι προς όφελός σας αλλά θα ήταν ωφέλιμο τώτρα σε ότι συμβαίνει να διατηρήσετε μια ψυχραιμία. Προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να ταράξουν τα νερά της σχέσης σας. Να μην αφήσετε μια συναισθηματική αναστάτωση που μπορεί να νιώθετε να επηρεάσει τις σχέσεις με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Η περίοδος απαιτεί οργάνωση, ιεράρχηση και στόχο σε όλα τα επίπεδα.

ΙΧΘΥΣ
Για εσάς τους Ιχθύς η Πανσέληνος θα συμβεί σε ένα πολύ οικείο σας οίκο, στον 12ο.
Αυτή η Πανσέληνος θα ρίξει φως σε παρασκηνιακές υποθέσεις που εκτυλλίσονταν πίσω από την πλάτη σας. Θα έρθετε και εσείς προ των ευθυνών σας διότι θα είναι ένα διάστημα το οποίο θα σας βάλει να αναλογιστείτε πολλές από τις πράξεις σας και από τον τρόπο που αντιμετωπίζατε τις καταστάσεις. Να προσέξετε οι Ιχθύς τις συγκρούσεις και τις λογομαχίες που μπορεί να έχετε με πολύ κοντινά σας πρόσωπα και με συναδέλφους σας. Ίσως με αυτή την Πανσέληνο αλλάξετε λίγο τον τρόπο σκέψης.

Η Δέσποινα Τσαναξή ζει και εργάζεται στα Ν. Μουδανιά, είναι σπουδάστρια σχολής αστρολογίας.
instagram:tdespoina