Στις αρχές της εβδομάδας η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα πραγματοποιήσει μια θετική όψη τριγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό γενικά θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο εκφραστικοί στα συναισθήματά μας, θα μας προσδώσει με διάθεση για δημιουργία αλλά και νέες σχέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο.

Παράλληλα ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού θα κάνει και αυτός μια θετική όψη με τον Δία από τους Διδύμους. Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε νέες ιδέες, θα είμαστε περισσότερο προνοητικοί αλλά και επικοινωνιακοί. Θα γεμίσουμε με αισιοδοξία και θα μπορέσουμε να λύσουμε ζητήματα που μπορεί να δημιουργήθηκαν στις επαγγελματικές αλλά και στις προσωπικές μας σχέσεις.

Μια προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην μέση της εβδομάδας, πιο συγκεκριμένα στις 13 του μήνα όπου ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην είμαστε ανυπόμονοι και προβούμε σε βιαστικές ενέργειες. Επίσης είναι πολύ πιθανό να υπάρχει μια πιο σκληρή επικοινωνία και πιο σκληρές συμπεριφορές, για αυτό καλό θα είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας όσο μπορούμε και να μην αφήσουμε αρνητικές ενέργειες να μας επηρεάσουν.

Επίσης ο Ερμής θα αφήσει τον Ζυγό και θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, ένα γεγονός που θα κάνει την επικοινωνία πιο βαθιά και πιο έντονη. Για όσο καιρό μείνει εκεί θα μας απασχολήσουν περισσότερο οικονομικά θέματα, διαπραγματεύσεις και τακτοποιήσεις αλλά θα είμαστε και πιο εσωστρεφής γενικά.

Τέλος από τις αρχές της εβδομάδας ο Δίας θα γυρίσει ανάδρομος στους Διδύμους έως και τις 4 Φεβρουαρίου του 2025. Το διάστημα της αναδρομής του θα επανεξετάσουμε τους στόχους και τα σχέδια μας, κάνοντας μια εσωτερική αναζήτηση θα βρούμε τι πραγματικά αξίζει να ακολουθήσουμε.

Πάμε να δούμε πως θα είναι η εβδομάδα για τα 12 ζώδια και τους ωροσκόπους:

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς η εβδομάδα αυτή θα δημιουργήσει ένα καλό και αρμονικό κίμα στις επαγγελματικές και στις προσωπικές σας σχέσεις. Καθώς θα έχετε και τις ευκαιρίες να έρθετε κοντά με κόσμο και να κάνετε πολλές συζητήσεις που θα έχουν ευχάριστο χαρακτήρα. Ίσως ακούσετε και κάποιο καλό νέο που μπορεί να περιμένατε. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σας και θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Όσο για εσάς τους ελεύθερους είναι πιθανόν μέσα από τις επαφές που θα έχετε να κάνετε μια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η αναδρομή του Δία θα σας κάνει σιγά σιγά να επανεξετάσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε, ίσως γίνετε πιο ειλικρινής και με εσάς τους ίδιους όπως και με τον κοντινό σας περίγυρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους η εβδομάδα αυτή θα είναι καλή και θα σας βοηθήσει να φτιάξουν τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζατε στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και στις επαγγελματικές συνεργασίες. Ακόμα και το οικονομικό σκέλος θα πάει καλά και μπορεί να έχετε κάποια νέα στο κομμάτι αυτό που θα σας διευκολύνουν και θα σας χαροποιήσουν. Αν υπάρχουν κάποια προβλήματα στον επαγγελματικό σας κλάδο ίσως αυτή την εβδομάδα να έχετε την δυνατότητα να τις τακτοποιήσετε παρουσιάζοντας και εσείς οι ίδιοι μια καλή εικόνα του εαυτού σας.

Η αναδρομή του Δία θα φέρει σταδιακά για εσάς ευκαιρίες για να επανεξετάσετε τους οικονομικούς σας πόρους και τις αξίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η προτεραιότητα που θα βάλετε εσείς οι Δίδυμοι αυτήν την εβδομάδα θα είναι ο εαυτός σας και οι προσωπικές σας ανάγκες. Θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε εσάς τους ίδιους και θα καταλάβετε τι πραγματικά χρειάζεστε. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και αυτό θα σας βοηθήσει να λύσετε αρκετά προβληματικά ζητήματα του προηγούμενου διαστήματος. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σας αλλά και οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και μπορεί να έχετε και θετικά αποτελέσματα. Θα είναι μια πολύ δημιουργική και παραγωγική εβδομάδα και αυτό θα ενισχύσει και τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η αναδρομή του Δία στο δικό σας ζώδιο σταδιακά θα σας κάνει να κοιτάξετε πιο βαθιά μέσα σας και να βρείτε τι πραγματικά έχει νόημα και αξίζει για εσάς. Αυτό αφορά τους επαγγελματικούς σας στόχους και τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισιόδοξες σκέψεις θα σας κατακλύσουν αυτή την εβδομάδα και γενικά θα έχετε μια καλύτερη διάθεση ώστε να φροντίσετε εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι, την οικογένειά σας αλλά και τους γονείς σας. Πολύ ευχάριστα θα είναι τα νέα στην προσωπική σας ζωή και ενδεχομένως μπορεί να δεχτείτε και κάποιες εκπλήξεις. Για τους αδέσμευτους είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένας νέος έρωτας. Καλά νέα ενδεχομένως λάβετε και από τον χώρο της εργασίας σας. Πάντως το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και στους συναδέλφους σας θα γίνει πιο αρμονικό και ευχάριστο. Η αναδρομή του Δία σταδιακά θα σας κάνει να ανακαλύψετε βαθύτερα τον εαυτό σας και ίσως να αφήσετε πίσω σας συναισθηματικές καταστάσεις που σας βάραιναν.

ΛΕΩΝ

Εσείς οι Λέοντες την εβδομάδα αυτή θα έχετε πολλές συναντήσεις, επαφές και επικοινωνία με ανθρώπους που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σας ή είναι από κάποιους συλλόγους ή ομάδες που είστε και εσείς μέλος. Επίσης θα ασχοληθείτε πολύ για να τακτοποιήσετε κάποιες δουλειές που αφορούν την οικεία σας. Μπορεί κάποιος φίλος ή κάποιος καλός γνωστός να σας βοηθήσει σε αυτό. Μέσα από τον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο θα υπάρξει κάποια νέα γνωριμία που θα σας ανανεώσει αλλά και καθώς θα έχετε αρκετές προτάσεις για εξόδους. Ίσως υπάρξει και πρόταση για μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Οι περίεργες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στην εργασία σου σιγά σιγά θα λυθούν. Είναι επίσης και ένα καλό διάστημα για όσους ασχολούνται με το εμπόριο. Η αναδρομή του Δία θα σας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσετε τις φιλικές σας σχέσεις και ίσως να βγάλετε από την ζωή σας άτομα που έχετε ανακαλύψει πως δεν ήταν εκεί για εσάς όταν τους χρειαστήκατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή για εσάς τους Παρθένους θα είναι αρκετά βοηθητική για να τακτοποιήσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Παράλληλα θα είναι και μια εβδομάδα που θα αφιερώσετε χρόνο και στους φίλους και στις παρέες σας αλλά και στα κοντινά σας άτομα. Ακόμα θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να εκφράσετε στο ταίρι σας όλα όσα έχετε στο μυαλό σας και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί του. θα έχετε αρκετές συζητήσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος και δεν αποκλείεται να σας παρουσιαστούν και ευκαιρίες που θα ήταν καλό να αξιολογήσετε. Η αναδρομή του Δία θα σας βάλει σταδιακά στην διαδικασία να επανεξετάσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια .

ΖΥΓΟΣ

Ένας αέρας ανανέωσης θα υπάρξει για εσάς τους Ζυγούς την εβδομάδα αυτή και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον οικονομικό. Ακόμα θα έχετε και εσείς πολλές συναντήσεις και επαφές με φίλους και με άτομα που σας χαροποιούν. Ίσως υπάρξουν προτάσεις και για κάποιο ταξίδι ή μια μικρή εκδρομή. Οι αδέσμευτοι ίσως νιώσετε κάποια προσέγγιση από ένα άτομο που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Ο ανάδρομος Δίας θα σας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας και ίσως να προκαλέσει και μια αλλαγή στα πιστεύω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ καλή προμηνύεται και για εσάς τους Σκορπιούς η εβδομάδα αυτή. Θετικά νέα θα έχετε με θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό είτε αυτά αφορούν επαγγελματικούς λόγους είτε προσωπικούς, μπορεί δηλαδή να πάτε κάποιο ταξιδάκι. Θα είναι και μια περίοδος αρκετά επικοινωνιακή για εσάς που θα καταφέρετε να διευθετήσετε και να λύστε παλιές προβληματικές καταστάσεις. Ίσως στον εργασιακό σου χώρο να υπάρξουν κάποια ζητήματα που όμως η καλή σας διάθεση θα βοηθήσει να λυθούν. Ο ανάδρομος Δίας θα σας κάνει να επανεξετάσετε τις συναισθηματικές ανάγκες βαθύτερα και να δείτε τι πρέπει και τι όχι να αφήσετε πίσω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλύτερη καθημερινότητα, αυτό θα φέρουν για εσάς τους Τοξότες οι πλανήτες την εβδομάδα αυτή. Αρκετές συναντήσεις θα υπάρξουν και για εσάς αυτές τις μέρες με κοντινά φιλικά σας πρόσωπα. Κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις φαίνεται πως θα εξελιχθούν αυτό το διάστημα και θα λάβετε κάποια καλά νέα. Οι συνθήκες και το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και στους συναδέλφους σας θα γίνει πιο καλό και θα υπάρξει μια αρμονική επικοινωνία. Ο ανάδρομος Δίας που θα βρίσκετε απέναντί σας σταδιακά θα σας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσετε τις σχέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, την σχέση σας και τους συνεργάτες σας. Θα καταλάβετε τι είναι και τι όχι λειτουργικό στην ζωή σας. Δεν αποκλείεται και μια επανασύνδεση κατά το διάστημα της αναδρομής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς οι Αιγόκεροι θα έχετε μια εβδομάδα πιο ήρεμη από το προηγούμενο διάστημα. Ίσως και να λάβετε και επαγγελματικές ευκαιρίες τις επόμενες ημέρες. Σίγουρα όμως τα νέα από την δουλειά σας θα είναι ευχάριστα. Και τα προσωπικά σας θα πάνε καλά καθώς δεν θα λείπει το φλερτ αλλά και μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο που θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Η αναδρομή του Δία για εσάς τους Αιγόκερους σταδιακά θα σας κάνει να επικεντρωθείτε στις καθημερινές σας και εργασιακές σας υποχρεώσεις. Ίσως αλλάξετε τις προτεραιότητες σας για να γίνει η καθημερινότητα πιο βιώσιμη για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς οι Υδροχόοι την εβδομάδα αυτή θα επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για διευθετηθούν επαγγελματικές υποθέσεις ή ακόμα και να λάβετε κάποια επιβράβευση για ένα δικό σας project. Είναι επίσης πιθανόν να λάβετε καλά νέα και από κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα για ένα ζήτημα που σας ενδιαφέρει. Όμορφο κλίμα θα υπάρχει και στην σχέση σου είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Θα έχετε μια όμορφη επικοινωνία και αυτό είναι πιθανό να φέρει κοντά σας ένα άτομο που θα θέλει να σας γνωρίσει και να σας διεκδικήσει. Η αναδρομή του Δία θα φέρει μια επανεξέταση στις ιδέες και στην δημιουργικότητά σας. Επίσης θα βοηθήσει να ξαναδείτε και την σχέση με τα παιδιά σας.

ΙΧΘΥΣ

Ένα καλό κλίμα και μια καλή επικοινωνία θα έχει για εσάς τους Ιχθύς η εβδομάδα αυτή. Αυτό θα σας βοηθήσει και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις καθώς και ίσως να βγείτε κερδισμένοι μέσα από συζητήσεις που αφορούν την δουλειά σας. Επίσης είναι ένα ευνοϊκό διάστημα και για να προωθήσετε τις ιδέες σας. Ίσως και άλλα άτομα βρεθούν δίπλα σας και σας υποστηρίξουν. Η αναδρομή του Δία θα σου ζητήσει να δώσεις προσοχή σε οικογενειακά θέματα. Ίσως σε βοηθήσει να επιλύσεις περίεργες οικογενειακές σχέσεις και μακροπρόθεσμα να σου δημιουργήσει ένα πιο σταθερό συναισθηματικό περιβάλλον.

Η Δέσποινα Τσαναξή ζει και εργάζεται στα Ν. Μουδανιά, είναι σπουδάστρια σχολής αστρολογίας.
instagram:tdespoina