Στην αρχή της εβδομάδας αυτής θα έχουμε την μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, μια θέση όχι και τόσο καλή καθώς στον Σκορπιό ο πλανήτης βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του. Βέβαια θα υπάρξει μια περίοδος με διάχυτο πάθος και αισθησιασμό και βαθύτερα συναισθήματα. Όμως θα πρέπει να προσέχουμε διότι μπορεί οι ανασφάλειες μας να βγουν στην επιφάνεια και να είμαστε αρκετά καχύποπτοι έτσι ώστε να δημιουργηθούν εντάσεις στις προσωπικές μας σχέσεις.

Τις επόμενες ημέρες ο Ερμής θα σχηματίσει μια θετική όψη τριγώνου με τον Ουρανό που θα μας χαρίσει ένα επαναστατικό πνεύμα, μια διαίσθηση και διορατικότητα. Θα μας δώσει την δυνατότητα να βρούμε έξυπνες ιδέες και λύσεις που θα ευνοήσουν και τα οικονομικά μας αλλά και τις επαγγελματικές μας σχέσεις.

Επίσης ο Ερμής θα σχηματίσει και ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα που θα μας προσδώσει καλή ικανότητα παρατήρησης αλλά και γρήγορη αντίληψη να λύσουμε τις καταστάσεις γύρω μας. Ακόμη θα μπορούμε να εμβαθύνουμε περισσότερα στα συναισθήματα και στις σκέψεις των ανθρώπων γύρω μας.

Από αυτές τις όψεις ευνοούντα περισσότερο τα ζώδια της γης του γ’ δεκαημέρου.

Στις 25/9 ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα κάνει μια δύσκολη όψη τετραγώνου και θα πρέπει να είμαστε προσκετικοι στις λάθος εκτιμήσεις και στην μπερδεμένη κρίση. Θα υπάρχει μια ροπή προς το ψέμα και θα πρέπει να είμαστε αρκετά αντικειμενικοί και να μην  πιστεύουμε εύκολα στα μεγάλα λόγια και στις υποσχέσεις που θα ακούσουμε.

Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και η επικοινωνία θα εξομαλυνθεί. Θα υπάρχει ένα αίσθημα δικαιοσύνης και προσαρμοστικότητας. Γενικά θα υπάρχει μια ισορροπημένη και αρμονική προσέγγιση των πραγμάτων.

Πάμε να δούμε πως θα είναι η εβδομάδα για τα 12 ζώδια και τους ωροσκόπους:

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί σταδιακά θα αρχίσετε να ασχολείστε με τα οικονομικά σας αλλά και με τα οικονομικά του συντρόφου σας, ίσως και με κάποια κληρονομικά θέματα. Θα προσπαθήσετε να διευθετήσετε τυχόν δάνεια ή να ζητήσετε τα χρήματα σας από άτομα που σας χρωστούν. Γενικά η προτεραιότητά σας θα είναι να τακτοποιήσετε όλες τις οικονομικές σας οφειλές και να κάνετε ένα νέο οικονομικό πλάνο. Και στον τομέα των ασιθηματικών σας το επόμενο διάστημα θα βιώσετε πιο έντονες και απαιτητικές καταστάσεις αλλά και πολύ πάθος στις προσωπικές σας σχέσεις. Προσοχή για διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν λόγω καχυποψίας και ανασφαλειών.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους με την Αφροδίτη να περνάει στο ακριβώς απέναντι ζώδιο από το δικό σας θα σας βάλει σταδιακά σε μια περίοδο που προτεραιότητα θα έχουν οι προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Η Αφροδίτη από εκεί θα σας βοηθήσει να διευθετήσετε κάποιες καταστάσεις που ίσως προέκυψαν στο άμεσο παρελθόν σε αυτους τους τομείς αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να σας δώσει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό σταδιακά θα σας ευνοήσει δημιουργώντας ένα καλύτερο επικοινωνιακό κλίμα στην εργασία σας αλλά και θα σασ δώσει την δυνατότητα να οργανώσετε καλύτερα τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το επόμενο διάστημα εσείς οι Δίδυμοι θα ασχοληθείτε πολύ με την ρουτίνα της καθημερινότητάς σας αλλά και της επαγγελματικής σας ζωής. Τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας θα είναι για εσάς η βασική σας προτεραιότητα καθώς και θα έχετε όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσετε και να οργανώσετε κάθε ζήτημα που θα προκύψει. Παράλληλα και εσείς οι Δίδυμοι θα βιώσετε σταδιακά έντονα συναισθήματα που είτε θα σας φέρουν πιο κοντά σε αυτούς που επιθυμείτε αλλά ταυτόχρονο μπορεί και να σας απομακρύνουν από τις έντονες αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν για αυτό εκεί συνιστάται λιγάκι η προσοχή σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι όντας από τους ευνοημένους με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού θα διανύσετε σταδιακά ένα πιο ερωτικό και συνάμα δημιουργικό διάστημα. Η Αφροδίτη θα σας δώσει την ευκαιρία και για νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους αλλά και για τους δεσμευμένους να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να αναζωπυρώσετε τις σχέσεις σας περνόντας μαζί τους όμορφες στιγμές. Ακόμα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέες ιδέες που θα δώσουν μια νέα πνοή στα επιχειρηματικά σας πλάνα. Από το τέλος της εβδομάδας και σιγά σιγά για το επόμενο διάστημα θα έχετε επίσης την δυνατότητα να βελτιώσετε καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στο σπίτι σας και να ισορροπήσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις.

 

ΛΕΩΝ

Για εσάς τους Λέοντες προμηνύεται ένα διάστημα που θα επικεντρωθείτε στις οικογενειακές σας σχέσεις, στα διάφορα θέματα που μπορεί να προκύψουν από το σπίτι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και σε ζητήματα που αφορούν κάποια ακίνητη περιουσία. Θα προκύψουν αρκετές υποχρεώσεις σε αυτούς τους τομείς και αυτό θα σας απορροφήσει χάνοντας λίγο από την εξωστρεφειά σας. Βέβαια από το τέλος της εβδομάδας που θα μπει ο Ερμής στον Ζυγό σε ένα άκρως φιλικό ζώδιο για εσάς σταδιακά θα ισορροπήσει τις καταστάσεις και θα σας δώσει ευκαιρίες για συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους και με κοντινά συγγενικά πρόσωπα αλλά ίσως και να προκύψουν και επαγγελματικές ευκαιρίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι την εβδομάδα αυτή θα έχετε τις  ευκαιρίες να περάσετε ανέμελες και ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους και τους γνωστούς σας αλλά και με τους πιο αγαπημένους σας συγγενείς, τα αδέλφια ή τα ξαδέλφια σας.  Θα νιώσετε πιο κοινωνικοί αυτή την εβδομάδα και θα θελήσετε να βγαίνετε περισσότερο έξω. Αυτό είναι μια ευκαιρία για τους αδέσμευτους να κάνουν μια όμορφη γνωριμία μέσω από κοινούς γνωστούς και φίλους. Με την σειρά του ο Ερμής που θα μπει στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει στο προσκήνιο το ταμείο σας αλλά και οικονομικά θέματα που σχετίζονται και με τρίτα άτομα. Ο Ερμής θα σας δώσει τις ευκαιρίες για να κάνετε συζητήσεις γύρω από αυτό το θέμα, να βρείτε λύσεις, αλλά και νέες ιδέες.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Οι Ζυγοί με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Σκορπιου θα ασχοληθείτε περισσότερο με την αισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια. Ζητήματα του ταμείου θα απασχολήσουν και εσας και ίσως έρθουν ευκαιρίες για διαπραγματεύσεις αλλά και νέες ιδέες για να ενισχύσετε λίγο ακόμα τον οικονομικό σας τομέα. Επίσης θα είναι και ένα διάστημα που θα βιώσετε έντονα συναισθήματα που θα έχουν καθοριστικό ρόλο και στις αποφάσεις που θα πάρετε. Προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθουν με τον σύντροφό σας λόγω κάποιων δικών σας ανασφαλειών. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ερμής θα περάσει στο δικό σας ζώδιο και θα αρχίσει ένα διάστημα με έντονη επικοινωνία για τις προσωπικές αλλά και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Καλό θα ήταν να δείξετε όμως μια σύνεση και να μην πάρετε βιαστικές και παρορμητικές αποφάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο και θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και θα σας δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές αλλά και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν είστε ελεύθεροι η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να βγάλετε την γοητεία σας και την καλή σας διάθεση ώστε να προσελκύσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι δεσμευμένοι θα έχετε όλες τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες με το ταίρι σας και να έρθετε πιο κοντα. Ο Ερμής από την άλλη στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βάλει σε μια διαδικασία να ακούσετε τις εσωτερικές σας σκέψεις αλλά μπορεί να υπάρξει και ένα παρασκήνιο στις ερωτικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς οι Τοξότες με την Αφροδίτη στον Σκορπιό να υπάρχει στον πιο εσωτερικό οίκο του ωροσκοπίου σας θα αχοληθείτε περισσότερο με αναμνήσεις αλλά και συζητήσεις από το παρελθόν. Κάποιες εκκρεμότητες στα εργασιακά σας αλλα και στα συναισθηματικά σας θα είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντός σας και θα πρέπει να τις διευθετήσετε. Καλό θα ήταν να δώσετε λίγο περισσότερο σημασία στην επικοινωνία με τον σύντροφό σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού θα σας ευνοήσει να βρεθείτε με τους φίλους σας και τις παρέες σας αλλά παράλληλα και μπορεί να έχετε και κάποιες ευκαιρίες επαγγελματικού ενδιαφέροντος που μπορεί να προέλθουν μέσα από κάποιες ομάδες ή συλλόγους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς οι Αιγόκεροι με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού θα έχετε τις ευκαιρίες να βρεθείτε με φίλους και γνωστούς αλλά και να ανοίξετε ακόμα περισσότερο τον κύκλο του κοινωνικού σας περίγυρου. Οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε μέσα από τον φιλικό σας κύκλο ένα άτομο που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού θα σας δημιουργήσει τις ευκαιρίες για συζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας πλάνα. Όσοι είστε σε αναζήτηση εργασίας υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί κάτι που σας ενδιαφέρει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη για εσάς τους Υδροχόους θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας, την καριέρα σας και την δημόσια εικόνα σας. Τα παραπάνω θέματα θα είναι πολύ μπροστά στις προτεραιότητές σας και θα σας υπάρξει το έδαφος ώστε να βγείτε μπροστά και να δείξετε τις ικανότητές σας, αυτό μπορεί να σας δώσει τις δυνατότητες για να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο επαγγελματικά. Τώρα ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού θα σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε παραπάνω με τις γνώσεις ίσως να τις εμπλουτίσετε ή να μάθετε κάτι εντελώς καινούργιο που θα σας ανανεώσει. Μπορεί να έρθει και μια ευκαιρία για κάποιο ταξίδι.

 

ΙΧθΕΙΣ

Τέλος, για εσάς τους Ιχθύες η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα ανοίξει ένα διάστημα με επαφές με φίλους και με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως να έρθει η ευκαιρία για κάποιο ταξίδι με τον σύντροφό σας και να είναι κάτι που θα ανανεώσει την σχέση σας και θα σας φέρει πιο κοντά. Σταδιακά θα μπείτε και εσείς σε ένα πιο εξωστρεφές διάστημα και μπορεί να αποκτήσετε ενδιαφέρον για μια νέα σπουδή πάνω σε κάτι που σας ενδιαφέρει καιρό τώρα και θα ανοίξει και άλλο τους ορίζοντές σας. Από το δεύτερο μισό της εβδομάδας και με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν τον οικονομικό σας τομέα και την διαχείρισή του αλλά και κληρονομικά ζητήματα.

 

Η Δέσποινα Τσαναξή ζει και εργάζεται στα Ν. Μουδανιά, είναι σπουδάστρια σχολής αστρολογίας.
instagram:tdespoina