Την εβδομάδα αυτή ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων που θα κάνει την επικοινωνία περισσότερο ζωντανή και αεικίνητη. Θα γίνουμε ενεργητικοί και κινητικοί και έτοιμοι για δράση. Αμέσως μετά την είσοδό του, ο πλανήτης θα σχηματίσει μια θετική όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα όπου θα πάρουμε
σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις.Παράλληλα ο Ερμής από τον Λέοντα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανόπου θα δημιουργήσει μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και θα μας κάνει νευρικούς. Καλό θα ήταν να δείξουμε ππροσοχή σε βιαστικές κινήσεις που στο τέλος θα μας φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από το προσδοκόμενο. Ιδιαίτερα επηρεάζονται τα σταθερά ζώδια του γ’ δεκαημέρου, δηλαδή Τάυρος,Σκορπιός,Λέων , Υδροχόος. Ακόμα η Αφροδίτη θα σχηματίσει μια τυχερή όψη εξαγώνου με τον Δία. Η όψη αυτή θα μας γεμίσει με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Προς το τέλος της εβδομάδας και πιο συγκεκριμένα στις 26/7 ο Ερμής θα περάσει στην Παρθένο, σε μια θέση που ευνοεί πολλύ τα θέματα του πλανήτη. Η μετακίνηση του πλανήτη εκεί και πριν αναδρομήσει θα μας δώσει την ευκαιρία να λύσουμε τις καταστάσεις στον χώρο της δουλειάς και στην καθημερινή ζωή.

Παρακάτω θα δούμε πως θα είναι η εβδομάδα για τα 12 ζώδια και τους
ωροσκόπους:

Κριός
Οι Κριοί αυτή την περίοδο θα ασχοληθείτε αρκετά με ζητήματα της εργασίας και
της καθημερινότητας. Θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας και να οργανώσετε την καθημερινή σας ζωή. Παράλληλα θα είναι και ένα διάστημα που θα φέρει πολλές και ενδιαφέρουσες επαφές και συζητήσεις. Η διαθεσή σας θα ανέβει και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο θετικά καθώς θα περάσετε ανέμελες στιγμές και με τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα έχετε ακόμα και ευκαιρίες για αποδράσεις είτε με φίλους είτε με το ταίρι σας οι δεσμευμένοι. Οι αδέσμευτοι από την άλλη θα έχετε ευκαιρίες για νέους έρωτες. Γενικά θα είναι ένα όμορφο διάστημα που δεν θα λείπει το φλερτ και οι νέες γνωριμίες και ευκαιρίες.

Ταύρος
Οι Ταύροι θα έχετε ευκαιρίες σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι. Δεν
αποκλείεται να υπάρξει μια αγοραπωλησία ή ακομα και να προχωρήσετε σε μια
μετακόμιση. Ίσως το πρώτο μισό της εβδομάδας είναι πιο εσωστρεφές για εσάς και σας κάνει να επικεντρωθείτε περισσότερο στις εσωτερικές επιθυμίες και ανάγκες. Βέβαια προς το τέλος της εβδομάδας θα αλλάξει το κλίμα και θα αρχίσετε σιγά σιγά να γίνεστε περισσότερο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί. Επίσης θα έχετε περισσότερη διάθεση να δημιουργήσετε αλλά και θα είστε ανοιχτοί σε κάθε είδους νέα γνωριμία. Ακόμη, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αυτή την περίοδο και ίσως προκύψουν ευκαιρίες για να αυξήσετε παραπάνω το ειδοδημά σας όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσέχετε σε απρόοπτα έξοδα και περιττές αγορές.

Δίδυμος
Για εσάς τους Δίδυμους ππρομηνύεται ένα διάστημα ανοιχτό και επικοινωνιακό
που το ενδιαφέρον σας θα γυρίζει γύρω από τα ταξίδια,τις μετακινήσεις, και τις
συναντήσεις με φίλους ή και με άλλα αγαπημένα φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα. Θα δείτε πως η διάθεση σας θα αρχίσει σταδιακά να καλυτερεύει. Επίσης αυτό το διάστημα θα βομβαρδιστείτε με διάφορες πληροφορίες. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα έχετε θετικά αποτελέσματα καθώς μπορεί να βρείτε και άλλους τρόπους για να το εξελίσσεται καθώς θα έχετε και καλύτερη επικοινωνιακή προσέγγιση. Λίγο πριν τελειώσει η εβδομάδα θα αρχίσετε σταδιακά να θέλετε να βάλετε σε πρώτο πλάνο τα προσωπικά σας σχέδια και τις προσωπικές σας φιλοδόξίες είτε αυτές είναι επαγγελματικού είτε αισθηματικού ενδιαφέροντος. Επίσης θα μπορέσετε να διευθετήσετε κάποια ζητήματα που έχουν προκύψει στην πατρική οικογένειά σας.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι θα δώσετε προτεραιότητα αυτό το διάστημα στα οικονομικά σας και σε τρόπους για να αυξήσετε το εισοδημά σας. Παράλληλα με τα οικονομικά σας θα μπορέσετε να ρυθμίσετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχετε στον τομέα της εργασία σας. Ο Άρης που θα μπει στους Διδύμους από τις πολύ αρχές της εβδομάδας θα σας βάλει στην διαδικασία να δείτε ζητήματα που αφορούν την ψυχική αλλά και την σωματική σας υγεία. Ίσως κάποιες στρεσογόνες καταστάσεις σας δημιουργήσουν προβληματα στον ύπνο σας. Καλό θα ήταν σε κάθε περίπτωση να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας. Επίσης ίσως έρθετε αντιμέτωποι με κάποια παρασκηνιακά γεγονότα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα αλλάξει η διάθεση σας καθώς θα βρεθείτε στο κέντρο του ενδιαφέροντος και θα έχετε πολλές κοινωνικές επαφές, συζητήσεις αλλά και νέες γνωριμίες.

Λέοντας
Λεόντες, έχει αρχίσει ο μήνας των γενεθλίων σας. Αυτό το διάστημα θα βάλετε
μπροστά τους προσωπικούς και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Η
αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει σταδιακά και θα μπείτε σε δρόμο να
πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Θα θελήσετε να φτιάξετε τις διαπροωπικές
σας σχέσεις και οι αδέσμευτοι θα ενθουσιαστείτε από ένα νέο ενδιαφέρον και
μπορεί να προχωρήσετε σε μια σημαντική σχέση. Ο Άρης σας βοηθάει σε θέματα με τους φίλους σας και με άτομα που είστε στην ίδια ομάδα. Δεν αποκλείεται κάποιοι φίλοι σας ή άνθρωποι που έχετε τους ίδιους στόχους να σας βοηθήσουν και να σας προσφέρουν και ευκαιρίες επαγγελματικού ενδιαφέροντος που θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε. Το τέλος της εβδομάδας θα σας βρει να ασχολείστε ιδιαίτερα με τα οικονομικά σας καθώς και οι συζητήσεις θα περιστρέφονται γύρω από αυτόν τον τομέα.

Παρθένος
Οι Παρθένοι θα μπείτε σε μια περίοδο άκρως διαισθητική που θα κλειστείτε λίγο
περισσότερο στον εαυτό σας και θα εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτό σας. Το τέλος της εβδομάδας όμως σας βρίσκει πιο επικοινωνιακούς και εκφραστικούς με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Θα έχετε καλύτερη επικοινωνία με το ταίρι σας αλλά και θα υπάρξουν συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Νέες ιδέες και νέα σχέδια θα σας έρθουν στο μυαλό και θα βάλετε μπροστά για την υλοποιησή τους. Επίσης ο Άρης θα σας βάλει σε μια διαδικασία να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας και με τις συνεργασίες σας. Προσοχή όμως σε εντάσεις και σε παρεξηγήσεις που μπορεί να γίνουν στον εργασιακό σας χώρο λόγω των παραπάνω
υποχρεώσεων.

Ζυγός
Οι Ζυγοί αυτή την περίοδο θα εστιάσετε περισσότερο στην επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους. Ακόμα θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα και με την προβολή σας αλλά και με ένα θέμα που σχετίζεται με το εξωτερικό και που μπορεί να έχει και επαγγελματικές προεκτάσεις. Ίσως σας δωθεί η ευκαιρία να οργανώσετε κάποιο μακρινό ταξίδι ή ακόμα και να κάνετε κάποιες μικρές αποδράσεις. Όσοι σπουδάζετε θα ασχοληθείτε και με τις σπουδές σας καθώς θα είστε ευνοημένοι σε αυτόν τον τομέα. Γενικά είναι και ένα διάστημα που θα περάσετε χρόνο με φιλικά σας πρόσωπα αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να γνωρίσετε και νέους ανθρώπους που μπορεί να μοιράζεστε μαζί τους κοινές ιδέες. Από το τέλος της εβδομάδας που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο της Παρθένου ίσως θελήσετε λίγο να απομονωθείτε και να κρατήσετε την ενέργεια για τον εαυτό σας. Θα πρέπει να δείξετε προσοχή και στο εργασιακό σας κομμάτι διότι ίσως υπάρξει κάποιου είδους παρασκήνιο και χρειαστεί να βρείτε τις ισορροπίες σε διάφορες συζητήσεις που μπορεί να έχετε με τους συναδέλφους σας.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί αυτό το διάστημα θα επικεντρωθείτε ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα καθώς τα ζητήματα εκεί θα είναι αρκετά και εσείς οι ίδιοι θα βάλετε σε εφαρμογή τις σκέψεις που έχετε για νέα επαγγελματικά σχέδια. Ο Άρης στους Διδύμους θα σας κάνει να εστιάσετε περισσότερο στα ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα βρείτε νέους τρόπους για να αυξήσετε τα οικονομικά σας αλλά πάντα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και οργανωμένοι για απρόοπτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν. Ένα κληρονομικό ζήτημα θα διευθετηθεί αυτό το διάστημα. Ο Ερμής που θα περάσει στην Παρθένο θα φέρει ένα διάστημα πιο κοινωνικό για εσάς αφού θα σας δώσει κάποιες ευκαιρίες να ξεσκάσετε και να περάσετε πιο πολύ χρόνο με φιλικά σας πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να σας έρθει και μια επαγγελματική ευκαιρία από κάποιο άτομο που βρίσκεται στον φιλικό σας κύκλο.

Τοξότης
Για εσάς τους Τοξότες το επερχόμενο διάστημα προμηνύεται πιο χαρούμενο καθώς θα δώσετε προτεραίοτητα σε ταξίδια, αποδράσεις και συναντήσεις με άτομα που σας ενδιαφέρουν. Επίσης το ενδιαφέρον σας θα γυρίζει και σε επαγγελματικά θέματα που έχουν να κάνουν και με το εξωτερικό. Προς το τέλος της εβδομάδας και με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο θα έρθουν στο προσκήνιο πολλές συζητήσεις που αφορούν τον τομέα των επαγγελματικών σας. Ο Άρης περνώντας στο απέναντι ζώδιο από εσάς θα σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με τις συνεργασίες σας αλλά και με την σχέση με τον συντροφό σας. Ίσως η διέλευση του πλανήτη να αποδειχθεί κάποιες στιγμές δύσκολη για εσάς όμως θα ήταν καλό σε
όλες τις καταστάσεις να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να μην καταφύγετε σε καυγάδες. Αντιθέτως ο διάλογος και η υπομονή είναι μια καλή λύση αυτή την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Αιγόκεροι την επόμενη εβδομάδα θα ασχοληθείτε με θέματα και αισθηματικής και οικονομικής φύσεως που ίσως προέρχονται από το παρελθόν. Θα μπορέσετε να διευθετήσετε οικονομικά και εργασιακά ζητήματα και θα νιώσετε καλύτερα ψυχολογικά. Ίσως αντιμετωπίζετε κάποιες στρεσογόνες καταστάσεις που αναστατώνουν την καθημερινότητά σας και προέρχονται από το σπίτι σας. Καλό θα ήταν να επικεντρωθείτε περισσότερο σε αυτό και να κοιτάξετε δηλαδή περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας φροντίζοντας να λύνετε τις όποιες διαφορές και προβλήματα ήρεμα και με σύμμαχο πάντα την λογική. Ο Ερμής από την Παρθένο θα σας ανοίξει ένα διάστημα πιο κοινωνικό από το τέλος της εβδομάδας που θα βρεθούν οι ευκαιρίες να συζητήσετε για θέματα που σας ενδιαφέρουν και σας κάνουν να αισθάνεστε καλύτερα.

Υδροχόος
Για εσάς τους Υδροχόους η επόμενη εβδομάδα θα σας βρεί να επικεντρώνεστε
περισσότερο στις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Τώρα σας δίνετε η
δυνατότητα να λύσετε ότι τυχόν προβλήματα υπήρχαν με την αισθηματική σας
σχέση ή με κάποια επαγγελματική συνεργασία σας. Βέβαια όσοι Υδροχόοι είστε
αδέσμευτοι είναι τώρα μια κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε μια όμορφη
γνωριμία. Οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στην σχέση τους. Ο Άρης από την καινούργια του θέση που είναι φιλική για εσάς σας δίνει τις ευκαιρίες και για διασκέδαση και για έρωτα αλλά και για δημιουργία. Επίσης μπορεί να υπάρξουν γεγονότα που θα σας φέρουν πολύ κοντά με τα παιδιά σας ή να δραστηριοποιηθείτε ακόμα περισσότερο σε αυτό το κομμάτι όσοι θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο. Τέλος, ο Ερμής από το τέλος της εβδομάδας θα φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας αλλά και τα οικονομικά του συντρόφου σας. Ίσως μπορέσετε να τακτοποιήσετε και
κάποιες παρελθοντικές υποχρεώσεις.

Ιχθύες
Για εσάς τους Ιχθύες έρχεται μια εβδομάδα που θα ασχοληθείτε αρκετά παραπάνω με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, με θέματα εργασιακά και ζητήματα των συναδέλφων σας. Ίσως αυτό σας δημιουργήσει κάποιου είδους πίεσης ή άγχους καθώς ο Άρης από τους Διδύμους θα φέρει στο προσκήνιο οικογενειακά ζητήματα αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σαν ακίνητο. Μπορεί να μην λείψουν οι εντάσεις με κάποια οικογενειακά σας πρόσωπα όμως σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν και οι ημέρες που θα έχετε τις ευκαιρίες να λύσετε απλά και όμορφα όλα όσα θα σας απασχολήσουν.
Ο Ερμής στην Παρθένο ακριβώς απέναντί σας θα φέρει σημαντικές γνωριμίες και θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν
αποκλείεται να έρθουν στα αυτιά σας και νέες επαγγελματικές συνεργασίες.

Η Δέσποινα Τσαναξή ζει και εργάζεται στα Ν. Μουδανιά, είναι σπουδάστρια σχολής αστρολογίας.
instagram:tdespoina