Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου είναι γεμάτη με θετικές όψεις οι οποίες δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα ευχάριστο κλίμα και παράλληλα μας επιτρέπουν να επιλύσουμε τα ζητήματα που μας απασχολούσαν το προηγούμενο διάστημα

Στις 26 του μήνα ο Ερμής σχηματίζει μια θετική όψη με τον Κρόνο που μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στα οικογενειακά μας πρόσωπα και να συζητήσουμε μαζί τους σε ένα πιο αρμονικό κλίμα διευθετόντας θέματα που είχαν μείνει για καιρό ανοιχτά. Επίσης μας κάνει πιο μεθοδικούς σε ότι αφορά ζητήματα σπιτιού .

Στις 29/6 η Αφροδίτη με την όψη του εξαγώνου που σχηματίζει με τον Άρη δημιουργεί ένα άκρως ερωτικό περιβάλλον που είτε μας βοηθάει να έρθουμε πιο κοντά με τον συντροφό μας και να απολάυσουμε ρομαντικές στιγμές είτε μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής σχηματίζοντας μια ακόμα θετική όψη με τον Ουρανό ανοίγει τις πόρτες σε νέες και ξαφνικές οικονομικές προτάσεις.

Πάμε να δούμε πως θα είναι η εβδομάδα για τα 12 ζώδια και τους ωροσκόπους:

 

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, με τόσους πλανήτες στον Καρκίνο αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε αρκετά με τα οικεία σας πρόσωπα. Θα έρθετε πιο κοντά με τους γονείς σας και θα περάσετε χρόνο μαζί τους. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας θα είναι σε πρώτο πλάνο  και μπορεί να προβείτε σε κάποιες αγορές για να ομορφύνετε τον χώρο σας ή να σκεφτείτε κάτι νέο που θέλετε να κάνετε στην οικεία σας. Ίσως ακόμα προβείτε και σε κάποια μετακόμιση.

Την εβδομάδα αυτή θα θελήσετε να περάσετε με το ταίρι σας ρομαντικές στιγμές οι δυο σας στο σπίτι. Ακόμα δεν αποκλείεται να σας έρθουν και ξαφνικές οικόνομικές ευκαιρίες ή κάποιο θετικό νέο που αφορά μια αγοραπωλησία.

 

Ταύρος

Οι Ταύροι θα έχετε μια αρκετά επικοινωνιακή εβδομάδα που δεν θα λείψουν οι συναντήσεις με φίλους αλλα και οι συζητήσεις με συγγενείς και γείτονες. Υπάρχουν και ευκαιρίες για μετακινήσεις που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα σας. Θα βρεθείτε αυτή την εβδομάδα στο κέντρο των πληροφοριών και δεν αποκλείεται να έχετε και ξαφνικές προτάσεις για δουλειά ή  ακόμα θα μπορέσετε να εισάγετε στην δουλειά σας νέα πράγματα που θα δώσουν ένα νέο αέρα.

Η διαθεσή σας θα είναι ανεβασμένη αυτή την εβδομάδα και δεν θα χάσετε ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες. Εσείς που είστε δεσμευμένοι θα περάσετε πολύ ρομαντικές και ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας.

 

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι θα στρέψετε την προσοχή σας αυτή την εβδομάδα σε οικονομικά θέματα. Θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε τέτοιου είδους ζητήματα καθώς και να ασχοληθείτε με κάποιο θέμα στην ακίνητη περιουσία σας. Αν υπήρχαν καταστάσεις από παλιά που σας απασχολούσαν θα μπορέσετε να τις βάλετε σε μια τάξη και παράλληλα θα έχετε τις ευκαιρίες να αφιερώσετε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε. Δεν αποκλείεται και να υπάρξει κάποιου είδους παρασκήνιο στα επαγγελματικά σας για αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ποιον εμπιστεύεστε σημαντικά πράγματα.

 

Καρκίνος

Καρκίνοι τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας καθώς πολλοί πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιο σας. Ευκαιρίες θα έχετε λοιπόν να υλοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους .Θα έχετε κάποια θετική εξέλιξη σε ένα ζήτημα που αφορά το ταίρι σας ή κάποιον στενό σας συνεργάτη και αυτό θα σας χαροποιήσει. Επίσης θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με φιλικά σας πρόσωπα και ακόμα αν είστε μέλος κάποιας ομάδας μπορεί να πάρετε μέσα από εκεί κάποια απροσδόκητα θετικά νέα. Ο έρωτας για εσάς τους Καρκίνους μπορεί να κρύβεται μέσα στον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο. Στην επιφάνεια θα βγουν και επαγγελματικές ευκαιρίες.

 

Λέων

Μια πιο εσωστρεφής εβδομάδα έρχεται για εσάς τους Λέοντες καθώς θα είστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε θέματα της δουλειάς και της καριέρας σας και λιγότερο σε εξόδους και καλοπέραση. Εργασιακά ζητήματα από το παρελθόν ίσως έρθουν ξανά στην επιφάνεια και εκεί θα πρέπει να ζυγίσετε  πολύ καλά τις καταστάσεις και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αρκετές όμως θα έχετε τις ευκαιρίες να τις διευθετήσετε. Αν είστε στην αρχή μιας σχέσης ίσως αποφασίσετε να την κρατήσετε κρυφή για ένα διάστημα. Από την άλλη ευνοούνται μυστικές συναντήσεις και επαφές.

 

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε μια αρκετά κοινωνική εβδομάδα καθώς οι ευκαιρίες για συναντήσεις με τα φιλικά σας πρόσωπα θα είναι υπερ αρκετές. Επίσης θα ασχοληθείτε παραπάνω με τους στόχους σας και θα βάλετε ένα πλάνο για να τους υλοποιήσετε. Μπορεί να έχετε ξαφνικές εξελίξεις με θέματα που αφορούν το εξωτερικό ή ενδεχομένως μπορεί να προκύψει κάποιο ταξίδι που δεν είχατε προς στιγμήν στο μυαλό σας. Ίσως λάβετε και κάποιο θετικό νέο που αφορά τις σπουδές σας. Αυτή η εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία να βγείτε από την ρουτίνα και να διασκεδάσετε λιγάκι παραπάνω.

 

Ζυγός

Τον χρόνο σου θα απαιτήσουν αυτή την εβδομάδα οι επαγγελματικές αλλά και οι οικογενειακές υποχρεώσεις. θα έχεις την δυνατοτητα να τακτοποιήσετε θέματα που υπάρχουν στους τομείς αυτούς  καθώς μπορεί να σας ζητηθεί να ασχοληθείτε περισσότερο και με ένα οικονομικό θέμα που αφορά είτε το ταίρι σας είτε κάποιο τρίτο άτομο είτε να  είναι κληρονομικής φύσεως. Ίσως τα ερωτικά σας μπουν σε δεύτερη μοίρα αυτό το διάστημα καθώς οι συνθήκες της εργασίας και της οικογενειακής σας εστίας δεν θα σας  αφήσουν τον απαραίτητο χρόνο για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Βέβαια δεν αποκλείεται να έχετε κάποιο ενδιαφέρον και μέσα στον χώρο της δουλειάς σας ίσως από κάποιο άτομο κύρους.

 

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί με την πολυαστρία στο ζώδιο του Καρκίνου θα ασχοληθείτε με ζητήματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Μπορεί να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι που θέλατε εδώ και καιρό ή μπορεί ακόμα να ανοίξετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες και πιο μακριά από τα σύνορα της χώρας που ζείτε.

Έρχονται θετικές εξελίξεις απ’ έξω αλλά επίσης και όσοι περιμένετε αποτελέσματα από σπουδές θα έχετε και εσείς να πάρετε κάποιο θετικό νέο. Επίσης θα υπάρξουν ευκαιρίες και για επίλυση των καταστάσεων αναμεσά σε εσάς και τους συνεργάτες σας ή ακόμα και με το ταίρι σας. Ίσως λάβετε ξαφνικα νέα από τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

 

Τοξότης

Για τους Τοξότες την εβδομάδα αυτή το μυαλό σας θα γυρνάει γύρω από οικονομικά θέματα. Οι πλανήτες που βρίσκονται στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας δώσουν ευκαιρίες και το κατάλληλο έδαφος για να διαπραγματευτείτε και να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας. Εξελίξεις θα έχετε και στα οικονομικά του συντρόφου αλλά και σε κληρονομικά ζητήματα.  Θα βιώσετε έντονα συναισθήματα αυτή την εβδομάδα και ίσως μπείτε και σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας και να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις, τα πλάνα αλλά και την εργασιακή σας δραστηριότητα.

 

Αιγόκερως

Για εσάς τους Αιγόκερους μεγάλο ρόλο θα διαδραμτίσουν αυτές τις ημέρες οι προσωπικές σας σχέσεις αλλά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Προτεραιότητα θα έχουν τα όποια ζητήματα έχουν να κάνουν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και εκεί είναι που θα διοχετεύσετε όλη την ενέργειά σας. Για τους αδέσμευτους είναι αρκετά πιθανό να γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο που θα σας σαγηνεύσει. Οι δεσμευμένοι θα έχετε τις ευκαιρίες να περάσετε ένα ερωτικό διάστημα με το ταίρι σας που θα αναζωογονήσει την σχέση σας.  Επίσης ίσως υπάρξουν ευκαιρίες στο επιχειρηματικά ή στο συνεργατικό κομμάτι.

 

Υδροχόος

Εργασιακά θέματα αλλά και θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά σου θα έχετε να διευθετήσετε αυτό το διάστημα φίλοι Υδροχόοι. Όλη την εβδομάδα η σκέψη σου θα είναι σε αυτούς τους δύο τομείς, θα ασχοληθείτε δηλαδή περισσότερο με τα πρακτικά ζητήματα της ζωής και θα θέσετε ένα πρόγραμμα που σας ταιριάζει και σας  βολεύει. Παράλληλα οικογενειακά ζητήματα που σας απασχολούσαν θα έχουν την δυνατότητα να επιλυθούν και εσείς να βρείτε την γαλήνη που αναζητάτε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε ευκαιρίες οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας .

 

Ιχθείς

Τα αισθηματικά σας ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο την εβδομάδα αυτή, φίλοι Ιχθείς. Θα έχετε ευκαιρίες να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε αλλά και να περάσετε όμορφες στιγμές με την σχέση σας. Προμηνύονται αρκετά όμορφες ημέρες για εσάς καθώς θα  δείτε φίλους και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές και με συγγενείς. Μπορεί να υπάρξει η ευκαιρία και για κάποια μικρή εξόρμηση. Γενικά αυτό τον καιρό θα αρχίσετε να νιώθετε πιο καλά και περισσότερο ευδιάθετοι. Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιήσετε κάποια επαγγελματική συμφωνία ή θα υπογράψετε κάποια συμβόλαια.

Η Δέσποινα Τσαναξή ζει και εργάζεται στα Ν. Μουδανιά, είναι σπουδάστρια σχολής αστρολογίας.
instagram:tdespoina