Εγκαίνια για την νέα παιδική χαρά στη Σωζόπολη του δήμου Νέας Προποντίδας, παρουσία του δημάρχου, Μανώλη Καρρά.

 

 

Μικροί και μεγάλοι έδωσαν το «παρών» στη νέα παιδική χαρά της Σωζόπολης, προκειμένου να παραβρεθούν στην τελετή εγκαινίων της και τον καθιερωμένο αγιασμό.

 

 

Παιδικές φωνές γέμισαν τον καινούργιο χώρο παιχνιδιού, με τους μικρούς κατοίκους της Σωζόπολης να ανακαλύπτουν για πρώτη φορά το νέο «στέκι» τους.

 

 

Από την πλευρά του, ο Μανώλης Καρράς, δήμαρχος Νέας Προποντίδας, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Μπορεί να θεωρείτε ότι η παιδική χαρά είναι κάτι λίγο, αλλά είναι κάτι πάρα πολύ σπουδαίο και κάτι πάρα πολύ δύσκολο πλέον στις μέρες μας. Οι παιδικές χαρές έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές και αν δεν τις έχουν ξηλώνονται μέχρι να γίνουν όπως πρέπει, γιατί εκεί παίζουν παιδιά και προέχει η ασφάλεια τους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί στη Σωζόπολη υλοποιήσαμε έργα, όπως οι ασφαλτοστρώσεις που έγιναν στο χωριό, το παραλιακό μέτωπο. Η Σωζόπολη βρίσκεται στο πλαίσιο του μεγάλου έργου της ενοποίησης του παραλιακού μετώπου. Ήδη θα ξέρετε πως από την Σωζόπολη έως την παραλία Ναυτίλος συνεχίζεται ένα μεγάλο έργο. Αυτό το έργο θα προάγει την περιοχή, θα δώσει προοπτικές ανάπτυξης -και οικονομικής- γιατί όταν γίνονται τέτοια έργα έρχονται και επενδύσεις. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα στη Σωζόπολη η οποία έχει μια ιδιαιτερότητα, ανήκει στην κοινότητα Σιλάτων, είχαμε μια άριστη συνεργασία και με τον προηγούμενο πρόεδρο, Τάσο Σταυρού, και με την Αργυρώ, που ήταν τοπικοί σύμβουλοι και εξακολουθούμε να έχουμε με την Αθήνα και τον Γιώργο Καστανιά, αλλά και με όλους τους αιρετούς της δημοτικής ενότητας Καλλικράτειας, γιατί όλοι αγωνιζόμαστε σε αυτές τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον τόπο μας. Να χαρούν τα παιδιά την παιδική χαρά και όλα τα υπόλοιπα έργα».

 

 

Μετά το πέρας του χαιρετισμού του δημάρχου, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της παιδικής χαράς.