Με στοχευμένες κινήσεις και με γνώμονα την ενίσχυση του εθελεντικού θεσμού η διοίκηση του δήμου Σιθωνίας με πρωτεργάτη τον δήμαρχο Ιωάννη Μαλλίνη καταφέρανε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να διασφαλίσουνε μέσω δωρεάς 2 οχήματα πολλαπλών ρόλων για την πολιτική προστασία του δήμου Σιθωνίας.

Η δωρεά αφορά σε 1 πλήρως εξοπλισμένο πυροσβεστικό όχημα 4×4 Mercedes-Benz Atego 1328 AF πολλαπλών ρόλων με κινητήρα 280 hp 8+1 θέσεων με 1.600 lt νερού και 300lt αφρού, με Dynawatt γεννήτρια 3,5 kva και αποσπώμενο κανόνι νερού για δασοπυρόσβεση, καθώς και σε 1 όχημα υποστήριξης εξοπλισμού Iveco Daily 49.12 4×2 σε αμάξωμα Morier , 1+5 θέσεων με ειδικό σύστημα σηματοδότησης και θήκες εξοπλισμού CW-Absetz.

«Eίναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη δωρεά έρχεται να ενισχύσει τις επιχειρησιακές ανάγκες της Ομάδας Εθελοντών ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ για την αντιμετώπιση των κάθε είδους συμβάντων που καλείται καθημερινά να διαχειριστεί, στο πλαίσιο της αποστολής της, που είναι η προστασία της ανθρώπινής ζωής και του δημοτικού φυσικού μας πλούτου.

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος και χαρούμενος που με την δωρεά αυτή, τοποθετούμε ένα λιθαράκι ώστε να ενισχύσουμε το έργο των Εθελοντών μας. Θα είμαστε πάντα αρωγοί και συνοδοιπόροι στο σημαντικό τους έργο απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Ιωάννης Μάλλινης.