Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στη μνήμη της προπονήτριας βόλεϊ του ΠΟΜ Χρυσούλας Κατριλιώτη που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή, διοργανώνει ο ΠΟΜ στα Νέα Μουδανιά. 

Εμείς οι άνθρωποι του Π.Ο.Μ., το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε άσβεστη τη μνήμη της, μέσα από το άθλημα στο οποίο είχε αφοσιωθεί ψυχή και σώμα“, αναφέρει ο ΠΟΜ προσκαλώντας τον κόσμο αυτό το Σαββατοκύριακο, 28/29 Σεπτεμβρίου 2ο Τουρνουά Βόλεϊ “Χρυσούλα Κατριλιώτη” στο κλειστό γυμναστήριο των Νέων Μουδανιών, όπου εκτός από την οικοδέσποινα ομάδα των Κορασίδων, θα συμμετάσχουν και οι ομάδες Μακεδόνες Μαχητές Καλλικράτειας, Άρης Κασσανδρείας και Ποσειδώνας Μηχανιώνας.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα έχει ως εξής:

Σάββατο 28/9
18:00 Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Άρης Κασσανδρείας
20:00 Π.Ο.Μ.- Μακεδόνες Μαχητές

Κυριακή 29/9
18:00 Μικρός Τελικός
20:00 Μεγάλος Τελικός

“Σας περιμένουμε να τιμήσουμε όλοι μαζί την Χρυσούλα μας, να στηρίξουμε την ομάδα με την οποία είχε συνδέσει το όνομά της, τις αγαπημένες της Κορασίδες και να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες όλων των ομάδων που θα μας τιμήσουν με τη συμμετοχή τους”, είναι το κάλεσμα του ΠΟΜ.
Στη μνήμη της Χρυσούλας θα διοργανωθεί λαχειοφόρος αγορά ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό, για τον οποίο θα γίνει ειδική αναφορά μετά το πέρας του τουρνουά.
Στο γήπεδο θα παρευρεθεί και ομάδα ενημέρωσης για δότες μυελού των οστών από τον Δήμο Νέας Προποντίδας.